E, sad kad neko duva 15 godina pa na jedan dan prestane... pa da je pio caj od nane 15 godina pa da na jedan dan prestane opet ne valja.
A ja ti za travu pricam iz licnog iskustva. Poceo sam za bombardovanje '99 i naredne 4 godine aktivno duvao - od jutra do mraka. Desavalo se ponekad da zaredjam mesec-dva bez vutre, ali sam opet pocinjao.
Ono sto hocu da kazem je to da se ne moze svaka vrsta zelje za supstancom definisati kao zavisnost. Verujem da si i ti prosla skolu sa vutrom i sad ti uporedi zelju za vutrom i zelju za dopom (kada nisi fizicki navucen).
Pa, ne moze da se uporedi!!! Ono, imas osecaj da ako ne uzmes dop tacno bi umro na mestu... dok za vutru je onaj trip - uzeo bih, bas bi se sad napusio, a ako nema... pa jbg, sta da se radi. Naravno desi se i ponekad i zbog vutre da ti se cini da bi umro da nisi tog casa nasao. Ali bar po meni ovo od dopa nije normalno... toliku zudnju za necim nikad nisam osetio...
thc
Moderator: sanela
- Mark_Renton
e ja sam kad nema grebao po stanu prashinu da se naduvam
ne slazem se da je trava bezopasna,secam se sebe kakav sam bio dok sam duvao po 10 jointa dnevno(par godina),pa tebe posle nekog vremena ne zanima nishta drugo nego da se naduvash,pocinjesh da gotivish ljude koji rade teze droge,smrdish na ganju
,ma nekako se pretvorish u kloshara

ne slazem se da je trava bezopasna,secam se sebe kakav sam bio dok sam duvao po 10 jointa dnevno(par godina),pa tebe posle nekog vremena ne zanima nishta drugo nego da se naduvash,pocinjesh da gotivish ljude koji rade teze droge,smrdish na ganju

Donekle se slazem sa Markom mada treba reci i da vutra moze biti itekako zajebana (iz licnog iskustva). Znaci kako sam ja jedno vreme bio paranoican pa to je strasno. Cak gore i od lsd-a kada popijes paranoju.
E da pritom koliko si jos glup i spor. Ma definicija marihuane je GLUP I GLADAN!!
P.S. Ljudi Katarina ne zna sta je THC- ovo je izjava dana
E da pritom koliko si jos glup i spor. Ma definicija marihuane je GLUP I GLADAN!!
P.S. Ljudi Katarina ne zna sta je THC- ovo je izjava dana

jebi ga,,,u njeno vrijeme duvanja se i nije znalo za thc...ne kao danas....a ikad nisi u tome ...kad je to daleko od tebe kako u znati???? uvijek neko nesto zna a neko nesto ne zna....tako mora biti inace bi se ljudi pobili pokusavajuci da "znaju "prvi....a i bilo bi dosadno....mislim da je bolje dopunjavati i obrazovati....eto npr Kate zna neke stvari za koje ja nikad cula nisam...i mnogo toga...njen zivot je velika lekcija...malo ko to moze da da
- katarinadimedici
samo prirodno
Ne bi vam ja ljudi probala nešto što nije iz zemlje,nikako,a naročito ne hemiju,bilo koje vrste!Dosta mi je i svih sranja koja su gurali u heroin zadnjih godina!A imala sam baš pre nekog vre,mena taj thc ali nisam zapamtila ime,policija mi ga je uzela,jer mi je stajao na stolu,kao cigarete,jer ja na to ne gledam kao na drogu!Inače ostajem pri tome,da su lake droge naročito opasne jer daju lažnu sigurnost o nemogućoj zavisnosti,ali se zaboravlja da te one uvode u bežanje od realnosti koji ti se toliko dopadne da posle tražiš još,još i samo još!