ajde sada da vas vidim....

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

samo budi sam sa sobom iskren...ostalo nije bitno...
znaci cist si od maja skroz....skroz... bravo....samo naprijed
sto se tice alkohola ...mislila sam vise na opijanje cesto...ne na pice tu i tamo....
znaci ide ti sve dobro? super...drago mi je da si napravio tu odluku...bravo :-D :wink:
M4j4

Post by M4j4 »

oxo,objasni mi,molim te,kako ti je tvoja devojka pomogla? Ja sam pokusala sve da pomognem bivsem,ali nije jednostavno dao da mu makar neko pokusa pomoci...jebote,daj reci STA JE URADILA? ako neces ovde aj na private ...
Image
mustafa

Post by mustafa »

6 godina drugog novembra.
M. Sarkic
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

To, Mustafa, samo ti redjaj godine!

jel možda bio i neki recidiv u tih 6 godina?
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
oxo

Post by oxo »

M4j4 wrote:oxo,objasni mi,molim te,kako ti je tvoja devojka pomogla? Ja sam pokusala sve da pomognem bivsem,ali nije jednostavno dao da mu makar neko pokusa pomoci...jebote,daj reci STA JE URADILA? ako neces ovde aj na private ...
ma mogu i ovde,ne znam...svo vreme je bila samnom,podrzavala me,ali ne znam tacno da objasnim.rekla mi je od prvog dana da ce da me ostavi ako ponovo budem poceo,ali ja sam dva puta za to vreme "ponovo pocinjao" i mirili smo se(znaci nije to :-D )mozda je najbolje da ti ona na to odgovori?ne znam,necu da lazem,mene i danas vuce dop i to mnoooogo,i iskreno znam da cu kad tad poceti opet,ali kada je na jednoj strani ona a na drugoj hors,ne dvoumim se uopshte.plus imam toliko sranja kuci,tj. nemam ali lako bi ih napravio....poshto imam plave oci :roll: kad god se uradim provale me sa kilometra,odmah test(koji ne greshi),tako da bi' izgubio i nju,keva mi bi verovatno poludela,brat ne bi vishe hteo da stanuje samnom u stanu itd itd. kola bi se momentalno konfiskovala("da ih ne bi prodao").tako da mnogo stvari su uopshteno protiv toga,i znam da bi se pokajao....
M4j4

Post by M4j4 »

Hvala na odgovoru :) i ja sam se tako nekako slicno kao ti skinula...otac mi kupio comp,poceli da mi daju nesto kesa,koliko toliko,prestali da se deru,mir u kuci,gde sve to da izgubim,nesto mi se bas ne ide na ulicu...a moj bivsi,eto,otac ga isterao iz kuce,a on nije hteo da se vrati,nego poceo da krade,da radi svasta,snalazi se na ulici...jednostavno,decku nije bitan ni stan,ni auto,NECE da radi (takav je tip osobe da bi radio jedino ako bi bio direktor sto je naravno nemoguce) i eto...njemu je ponizavajuce slusati bilo koga,raditi za bilo koga...mnogo je to komplikovano..inace je strasno inteligentan...sposoban je da "pliva u mutnom",jebiga,njega su izbacili iz kuce,on napravio pare,snasao se...postao diler i svasta uz to...nece covek da prestane,eto...a propada mnogo,ima hepatitis C a ne leci se,poiskakale mu zlezde,vidi se po citavom vartu,zubi mu propali,ne lici ni na sta...uzas...ne znam kako dokazati nekome da mu je ovako gore? On to,izgleda,ne vidi,sve dok ima para,nece da menja nacin zivota...nije sve u parama,zivi je les...
Image
mustafa

Post by mustafa »

M.Rentone ?

Skoro 6 godina bez : narkotike,alkohola,cigara i slicno. U pocetku je osjecaj mogao biti uzasan, ali gledajuci to danas vrijedilo je svakog truda,fizickog i dusevnog bola.
Zelim vam da imate mnogo volje, srece, snage i iskrenosti da se i sami uvjerite kakav sretan preporod ceka ako izdrzite.
Sve najbolje
M. Sarkic
Luna

Post by Luna »

hvala sarkicu.....na lijepim rijecima. To puno znaci i da snagu...
a nesto razmisljam o 12koraka....i dalje sam na prvom. A znam koliko su korisni...kontam da nam pomognes s tim nekako? da idemo korak po korak zajedno svi ...na forumu? sta mislis? naravno neke stvari mogu i na private...jer svi mi imamo neku visu silu u koju vjerujemo...samo sto smo zaboravili kako da vjerujemo....
a kontam tu nam mozes ti pomoci....ja trazim sponzora...i nije ga lako naci...pa kontam da ne gubim vrijeme mogu poceti...a i na dobrom sam mjestu medju dobrim ljudima :-D ...samo mi treba pomoc da stupim u kontakt ili nadjem vezu sa visom silom...a to je da vjerujem!
sta mislis??? ili nesto slicni...mozda samo prvi i drugi...ili nesto...ne znam...kontam da bi bilo dobro....a i tu si ti :-D
eto....hvala...izvinite na smetnji :-D :wink:
M4j4

Post by M4j4 »

Luna wrote:hvala sarkicu.....na lijepim rijecima. To puno znaci i da snagu...
a nesto razmisljam o 12koraka....i dalje sam na prvom. A znam koliko su korisni...kontam da nam pomognes s tim nekako? da idemo korak po korak zajedno svi ...na forumu?
Ja mislim da je ovo odlicna,fenomenalna,extra super,genijalna ideja...AJDE!
Image
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

4 godine i 2 mjeseca bez gudre i alkohola. cigare ostale, jebo ih patak banjalucki, zajebat half
Locked