ali, evo bar sad Mladji brat ima sva uputstva!!!
Ljubim sve koji citaju...

Moderator: sanela
E, jbg sad,owim wrote:Međutim, ne postoji lečenje bez fizičkog, ličnog kontakta sa lekarom koji to prati.
To jeste moja poenta, pogledaj šta sam napisao - bez ličnog, fizičkog kontakta - nema ništa. To si mi i sama potvrdila, zar ne? U slučaju mladića o kojem je reč, mislim da mu je potreban samo lekar, i to što pre, a suportativno okruženje, kao što je NA, veliki je plus!Baba Naca wrote: vidjam ih svakog utorka i cetvrtka na NA sastancima
Tramadol je tramal, zar ne?Voyager wrote:Tvoj brat prolazi kroz uzasne trenutke.
Ali fizicka kriza od heroina jako podseca i slicna je po simptomima kao tezak grip, tako da ko zna.
Nesto sto bi mu jako pomoglo sada u ovakvoj sjebanoj situaciji je da ako mozes mu kupis Tramadol i da mu dajes 3 kapsule od 50mg tri puta dnevno, na svakih 4 do 5 sati i uz svaku dozu Tramadola po 1mg Rivotrila (Klonazepam), to je pola tablete.
Znaci Tramadol tri puta dnevno po 150mg i Klonazepam tri puta dnevno po 1mg
Sta ti je rec psiha...mladji brat wrote:Prosle sedmice je takodjer imao "strasne" bolove i trazio me da mu dam dva tramala...Ja sam u drugoj sobi otvorio kapsulu, prosuo 4/5 sadrzaja i da mu jedan tramal. Kroz 5 minuta je rekao: "brate hvala, puno mi je bolje" i zaspao je kroz 10min