internet

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

katarinadimedici

krrr-krrč-krč.krč-tiiiii-tiiiii

Post by katarinadimedici »

Moj naslov vam sve kaž!još bih imala da dodam da plaćam mesečnu pretplatu 800din a da me telefonski računi sahraniše!pokušala sam da kontaktiram neke provajdere za ADSL ali kažu da nema tehničkih mogućnosti jer mi je nova centrala?!Da li neko ima neki predlog!OXO objasni mi molim te wireles?
M4j4

Post by M4j4 »

E,Kaco,a kablovski internet? Jel imas kao prvo,kablovsku TV? To ti je isto sasvim dobra varijanta.
Image
oxo

Post by oxo »

Katarina,i ja mislim da probash prvo sa kablovskim(mozesh da ga uvedesh ako u zgradi imash kablovsku televiziju SBB).Ako ne moze,za wireless(bezicni internet) mora da ti pomogne neko ko se malo razume,da pogleda kakvu antenu i karticu trebash da uzmesh,gde moze da se postavi,i to te u startu koshta od 70-100e.Posle placash samo pretplatu koja nije skupa...
Sedmi

Adsl ili satelitski

Post by Sedmi »

Ja imam ADSL ali razmišljam o nabavci satelitskog interneta. Tada koristiš modem za "zahtjeve" prema internetu, a podaci stižu preko "tanjur" antene - zanimljivo ako ništa drugo.
Wlan- bežični je dosta nesiguran, kako imam čuti
starkid

Post by starkid »

Kaća,

javi mi na pm broj telefona da ti proverim tehničke mogućnosti za ADSL.
Ili adresu da ti proverim za wireless...

I kome treba još, a iz Beograda je...

C.
starkid

Re: Adsl ili satelitski

Post by starkid »

Sedmi wrote:Ja imam ADSL ali razmišljam o nabavci satelitskog interneta. Tada koristiš modem za "zahtjeve" prema internetu, a podaci stižu preko "tanjur" antene - zanimljivo ako ništa drugo.
Wlan- bežični je dosta nesiguran, kako imam čuti
Nekada je to odlično radilo, mislim na satelitski internet.... preko EuropeOnline-a... međutim, obzirom da su oni, kao i svi drugi provajderi, obično svoju uslugu preprodavali po nekom idiotskom stepenu agregacije, došlo je do zagušenja tog servisa i on trenutno ne radi...

Probaj sa Hughes opremom i servisom, premda je ovo jako skupo... oprema, samo za Internet download je oko 3.500eur + mesečni zakup bandwith-a...od 120eur za brzine od 128Kbps/64Kbps.... premda je ovo dvosmerni link, a ne za samo download.

Wlan - stabilnost zavisi od frekvencije na kojoj radi, ali je već sada, barem u Beogradu, prilično veliko aerozagađenje.... što ne znači da vam to neće raditi...

Aj cao.
Locked