Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
joesspappa wrote:Kad tako gledas i to drogiranje subom ili ibogom ili IV aminom je glupost... ja sam cist zahvaljujuci bas tim koracima koji su dobili i dodali smisao mom zivotu... onako iskreno...
A ti jesi li pokusao bar?
Jesam, pokušao sam, ne mogu. Često debatiram sa AA/NA fenovima i razumem šta oni tamo vole, meni medjutim i to je neki oblik samozavaravanja. Jer znaš ti. uzgred rečeno, kako je nastao AA i Velika Knjiga?
Iboga možda i jeste drogiranje ali totally unlike sve drugo, stvarno je fascinantna stvar i ima realni potencial. Sub je opiat, jasno, ali ipak poprilično je blag silazak sa njega, a za short detox ćini se idealan.
saša-ex wrote:Dobrodosao....James Bond je za tebe malo dete...
Nema neke posebne tajne u ruskoj metodi, radi se o blokadi opijatskih receptora, samo dizu malo vecu famu oko toga da bi izgledalo kako je to jako uspesan metod....u stvari nista posebno. I dalje je, po meni i nekim statistikama, lecenje koje daje nejbolje rezultate-komuna ili terapeutska zejednica.
Nego sad ozbiljno, jel ovo sto si napisao stvarno tvoj zivot ili nas lozis?
Hvala.
Ti su Rusi ludi a i izgleda ko lobotomija, jel' ima neko tu, da je prošo njihov tretman?
Dosta pišem na na heroin-detox, othersidedetox i osobito subsux, sve dot com i poznavajuči različite mogučnosti najzanimljivije mi se ipak ćine IV amino i hipnoza. Ima na subsux neki John (a baš sad ispade da je naš čovek, Jovo), ide za 2 dana na amino na execucarearc, baš me zanima kako će proći.
Da, to je stvarno moj život, a i nije bog zna šta, iskreno rećenom džank ko džank. Imam "prijatelje" koji su obišli i puno više, šta noseći, šta skidajući se po komunama u Belizeu.
Dosta pišem na na heroin-detox, othersidedetox i osobito subsux, sve dot com
Malo prolistah,odlični forumi.
Hvala za linkove
Da, osobito subsux, to mi je "dom". Admin je Ratch, jedan od prvih Amerikanaca koji je upozorio na nuspojave suboxona i problem Post-Akutnog Apstinencijskog Sindroma.
ODR (heroin-detox) poprilično je NA/AA biased, ali ima puno više ljudi.
TOS (othersidedetox) malo je spor poslednjih nedelja kako je admin odustao od administriranja i sad je novi admin. Kaže čovek dosta mu je recovery-a, skinuo se već pre neko vreme i ne može više toliko vremena posvećivati boardu.
Dobro dosao..
Searching High and Low...Mozda da potrazis neki Law Salim se, naravno...Ali, ipak i jedno slovo cini razliku?! Vidjeces kada nastavis da pises koiko odmices.Bice razlike-Drasticne...Cekamo te.Imas podrsku.Tu smo.Pozz..
Prastaj!Moram pitat..Koji si?! Tubalcain, son of Lamech and Zillah who invented metalworking. Tubalcain Alhambra, anime and manga character Tubal Cain mine, abandoned copper mine in Olympic National Park in the US state of Washington
Nebitno...samo digresija...Keep on
Tubalcain? Nijedan od onih, to mi ostalo od mog (kratkog) boravka sa masonima, (još) jedne grupe koja se deklariše kao spiritualna a u praksi je sve pre nego to. Nick simbolizuje dihotomiju moje ličnosti.
Nego da odgovorim na tvoja pitanje iz drugog topica, da ti ne trebaju virtualna kliješta:
Znam da rešenje nije ni u amino kiselinama, ni u substitolu, ni u ničemu, znam da sam sam i problem i rešenje.
Problem je u tome što sam ja, a slično je verovatno i s ostalima, s opiatima stvorio svoj alter ego, samopouzdaniji, energičniji, pričljiviji, pametniji itd ja, super ja. Možda se to meni samo ćini jer opiati napumpaju self-esteem, ali ja sam sebi stvarno izgledam ko drukčija osoba na opiatima, čak mi se i glas promjeni. Šta je najgore, ja se sam sebi više dopadam na opiatima, odnosno da budem precizniji, osobito se ne dopadam sam sebi posle detoxa, mrzim onaj nedostatak energije, depresiju, asocialnost, emocionalni rollercoaster, a naročito onu neku ranljivost i osjećaj nesigurnosti.
Znam da je to uzrokovano zloupotrebom droga, i da će vremenom da prodje, i tu se nadam da amino kiselina mogu to da ubrzaju, da mozak oporavi, ali da budem više mjeseci kao što sam se osjećo poslednji put nakon skidanja, ne znam da li imam snage za to.
Stalno se nekako njišem, opiati da ili ne, jesam li spreman za barter, da sam amputiran emocij u zamjenu za osjećaj ugodjaja, pa makar plastičnog, i iskreno rećeno, da opiati isto rade celo vreme ja bih bio na opiatima ceo život. To medjutim na žalost nije tako, opiati posle par godina prestanu da rade, osobito na kappa receptor, pa se ta priča završi asocialnošću i depresijom, baš kontra onome što se meni svidjelo kod opiata. Mislio sam neko vreme da je problem u dopu, pa sam tražio čišći i više, pa onda mix heroin+kokain, tek se to omaklo kontroli i još su gori usponi i padovi.
Stalno se nekako njišem, opiati da ili ne, jesam li spreman za barter, da sam amputiran emocij u zamjenu za osjećaj ugodjaja, pa makar plastičnog, i iskreno rećeno, da opiati isto rade celo vreme ja bih bio na opiatima ceo život. To medjutim na žalost nije tako, opiati posle par godina prestanu da rade, osobito na kappa receptor, pa se ta priča završi asocialnošću i depresijom, baš kontra onome što se meni svidjelo kod opiata. Mislio sam neko vreme da je problem u dopu, pa sam tražio čišći i više, pa onda mix heroin+kokain, tek se to omaklo kontroli i još su gori usponi i padovi.