KEMIJANJE SA SUBUTEXOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: KEMIJANJE SA SUBUTEXOM

Post by Sagitarius »

Drogom protiv kladionica
zrinkam

Post by zrinkam »

Da, živimo zajedno i on je već mjesec dana na terapiji subutexom. Skužila sam da je prekjučer(a i sam je priznao) ponovo uzeo heroin tako da je drugi subutex koji sam mu dala navečer ispljunuo dok ja nisam gledala tako da izbjegne krizu. Danas idemo u psihijatrice i počinjemo iznova, cilj nam je sada da se stabilizira na 2 subutexa dnevno i da dobije na težini. Problem je što dečko s kojim se druži isto nema samokontrole tako da jedan drugog uvijek uvleče u probleme. Kaže da želi prestati jer ima astmu, a droga ne ide baš s tim u paketu.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ma nee, sto...bas to dvoje idu super zajedno...
nego reci mi, sa cime to gudra ide dobro u paketu?
paramparcad

Post by paramparcad »

sto?pa moze u pumpicu da se doda horsa pa da se spoji lepo i korisno...PSSSSSSHH!!!AAAAHHH!
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

paramparcad wrote:sto?pa moze u pumpicu da se doda horsa pa da se spoji lepo i korisno...PSSSSSSHH!!!AAAAHHH!
hahaha :smt044
2 u 1
Potpis.
vuki

Post by vuki »

zrinkam wrote:Dečko mi je na terapiji subutexom, pije 2 tablete dnevno i zanimaju me vaša iskustva što se tiče venoznog uzimanja subutexa i uzimanja subutexa i heroina zajedno jer me strah da on cijelo vrijeme ove terapije nešto mulja iako mu ja dajem subutex, ali nikako da počne dobivati na težini i ponekad se čudno ponaša. Da li mogu ikako znati da on uzima više od dvije tablete?
Molim vas da mi se javi netko tko ima više iskustva što se tiče samog subutexa.
12 godina sam bija narkoman, 2 godine cist, komuna, stara nema druge! Zašto? Zato sto njegov mozak funkcionira za suotex, jel to je njegova trenutacno jedina ljubav. Sve se može kad se hoce, ali mora on to sam zeliti! Ja san zelija se izlicit ali dok nisan shvatija da se licim zbog sebe a ne zbog drugih proveo sam 7 godina po komunama i zatvorima!! Meni te je ža, iskreno!!! Komuna, komuna, komuna!!!! Vrbica blizu Osijeka "Ne ovisnost" najbolji tretman, godinu i po traje program. Ja san ih bija u 10 razlicitih. Ta je najbolja! SRETNO! NEMA DRUGE!!
inkontro

Post by inkontro »

o cemu ti pricas???komuna NE-OVISNOST u Vrbici je najlošija komuna u hrvatskoj..nestrucna pomoć i ako mislis raditi na sebi odaberi neku drugu komunu..ja sam bio tamo 10 mj.i vjeruj mi da mi je zao sta sam bacio to vrijeme u vijetar.ako mislis da ce ti pomoci neke komunske floskule,hard core debilane i pranje mozga onda je ne-ovisnost komuna za tebe.jedino u cemu su maheri je u pranju mozgova staraca da ukoliko zelis izaci da je to s razlogom da bi se isao drogirati..hrana je katastrofa,atmosfera je bolesna ali ne radi ekipe vec radi atmosfere koju radi samoproglašeni "stručni tim"...ugl katastrofa..bio sam u 4 komune prije ove i ona najlošija di san bija je bolja od ove..
Post Reply