pomoc

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: pomoc

Post by Sagitarius »

Aj,drago mi je da sam kum.
Puno uspjeha u poslu želim!
sunrise

Post by sunrise »

sretno s jobom playeru
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Hvala kume ''Dream travela''
Hvala i tebi Sunrise znate da ce ni trebati puno srece, ali to je ono sto volim raditi a i necu vise morati i ostavljati grupe po raznim gradovima i moliti po metadonskim centrima za jednu terapiju. Sad imam sub, koliko toliko cistu glavu, zelju za uspehom ne za onim zlom, i najvaznije je ljubav doduse u dalekom dubrovniku ali jebi ga nikad nije savrseno i sigurno cete me pitati ima li veze sa srogom, nema. Zato ovaj put moram uspeti,svestan sam da mi je ovo zadnji voz da nesto napravim od svog zivota. A sad imam sansu i samo molim boga da ne pokleknem a svi znate koliko je to tanka linija
Jos jednom Vecna slava Nasem posrnulom Andjelu Sonja bices nam u srcima celoga zivota niko nije kao ti znao nasmejati, rasplakati
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bwl59p3sEBA[/youtube]
RIP prijateljice nikada te necu zaboraviti
Post Reply