Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
tutumrak,koji izraz bas lepo sto si voljna da pomognes,mada mi ta tvoja prica kako bi ti bilo gadno da vidis narkomana u krizi malo nelogicna,to ti je kao da hoces da das nekome krv ali se bojis igle,zamisli da se zaljubis u narkomana a da ne znas da je navucen,sto je slucaj kod mnogih devojaka poput tebe(mozda gresim,ali tako mi delujes),sta bi onda radila,mislim to je jedan od najgorih nacina da se upoznas sa tim svetom(mislim kad je u pitanju suovisnistvo i tako to)ali dosta je ucestao u danasnje vreme....
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
nista nek osatne sve na donacijama i ja se slazem sa yugom, nek se uplate pare a mi cemo pametno s njima
ako me uzimas u kombinaciju imala bi i ja kpoju ideju
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ma kako vas nije sramota prevaranti jedni!!Y star cccccccccc ! I posle kazu treba pustati decu da koriste internet!!
kada smo bili mali roditelji su nas plasili ovakvim kao mi.
hahahhahaha,ma ja,nista se ti nesekiraj Lelo,vidis da nam je organizacija vec organizovana,imamo razvijenu infrastrukturu i to.
Mislim sreca sto naleti na nas!
Evo sun ti je savjetnik za poneka pitanja,zona blagajnik,a i ostali su rasporedjeni od portira pa nadalje.Sama ces skontati.
Nego me interesuje gdje bas pored nas normalnih i postenih naleti na onog krimosa i bjelosvjetskog hoshtaplera Sasu?! Zar ne vidis kako izgleda.Osisane glave,trenerka u farmerke,a onoliki je sto ne izlazi iz teretane,ali ne zbog zdravlja i fizicke kulture,nego da moze da otima i tuce jadnike! (zar ti ne lici pomalo na Legiju?!)
PS: Cuvaj se momka koji se predstavlja kao "raskorak" !
pa zar sale stari prevarant treba da pokupi svu slavu?...ko je za to da se referendumom izglasa odgovorno lice i da se ova divna djevojka konacno uputi u prave ruke?
Ja se slažem...
Saletovo nevino lice i dobroćudni pogled samo privlači jadne devojke...
A on....
Razmisli malo-zar ti ovako sladak ne liči na nekog psihopatu ili plaćenog ubicu...
Beži dok nije kasno....
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.