Nasa nada...
Moderator: sanela
-
Re: Nasa nada...
za kompletnu licnost.mvp wrote:sta deo za samar ili deo za pepe?
naravno da jesam ozdiljan, devojka siri vidike,otvara nove horizonte ,prosvetljuje,fascinira svakim svojim novim postom i ja je prosto obozavam!

trice i kucine
- pepeljuga84
Hehehehe
To sam ja :rolleyes:

To sam ja :rolleyes:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Dobrodosla
Pisi sto vise mozes i citaj sto vise stignes jer ces time nauciti krdo toga sto ce ti biti potrebno o narkomaniji i ovisnicima
I,nemoj se obeshrabriti pa odustati od ofruma ako naleti neka svadja ili prepucavanje
to dodje i ode

Pisi sto vise mozes i citaj sto vise stignes jer ces time nauciti krdo toga sto ce ti biti potrebno o narkomaniji i ovisnicima
I,nemoj se obeshrabriti pa odustati od ofruma ako naleti neka svadja ili prepucavanje
to dodje i ode
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Upravo tako, jedino Sagy i Paramparčad neće prestati sa prepirkom. Nikad.
hoce Bojane i to jako brzo,vidjeti ces
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
-
naravno jer pametniji popusta.
Hallo sunrise,wie geht's ?
Was machst du?
Was gibt es neues?
Was machst du?
Was gibt es neues?
Pozdrav svima.. Hvala vam..
Smijem li upitati nije mi jasno kako i zasto ne mogu slati privatne por ostalima ? gdje grijesim? Nastavak.. Kao sto sam vec napisala on je pokazao jaku zelju i volju da se bori,da promijeni zivot.. a to je najbitnije u cijeloj prici.. u svakoj prici.. Jedan dan je otisao do roditelja,otvoreno je s njima razgovarao,zamolio je za pomoc..rekao da zeli da se lijeci..sto prije.. roditelji ga vole,bili su sretni zbog njegove odluke i cvrstine.. Sve su organizirali,rijeseno je..odredjen dan,on odlazi na bolnic.detox od 28 d. Ta zadnja dva dana prije njegovog odlaska na lijecenje su bili tako teski.. puno osjecaja..dobrih losih..sreca tuga sve se izmijesalo u jedno.. red suza,pa red razgovora,pa red smijeha,pa nervoza,snaga,slabost.. Ja koja to nikad nisam osjetila na svojoj koži,koja ne zna iz svog iskustva kakav je to bas osjecaj,ta unutrasnja borba s tim.. preko njega sam osjetila,po njemu vidjela,saslusala.. Dignuti se tako sa dna,i krenuti mijenjati zivot iz temelja,korak po korak,za mene je to bas to prava hrabrost.. i zato kazem Svaka vam cast vi ste ono pravi borci
To jutro njegovog odlaska je bilo tamno,oblacno..kao i nase raspolozenje.. Trudili smo se da se nasmijemo,ali ti osmjesi su bili tako namjesteni,napukli.. sekund mi je falio da pocnem plakati.. Rekla sam mu Ti si jak..bori se..a ovo ce brzo proci.. Rekao je Volim te..vidimo se ubrzo.. Zatvorila sam vrata..i slomila se..u hiljade komadica.. Sljedecih dana sam se kako se kaze skupljala s poda.. bio je to jedan tezak mjesec..