Zivim u senci senke,tvoje senke

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

amor_omnia_vincit

Re: Zivim u senci senke,tvoje senke

Post by amor_omnia_vincit »

hvala....znaci mi ovo,da se sa nekom nadom radujem zivotu...
Im going to show the world.
A world without rules and controls.
A world without borders and boundries.
A world where anything is possible...anything is possible...anything is possible
netko

Post by netko »

nemoj se sjebavati a imas dosta razloga da se radujes zivotu, jedno izvjesno vrijeme mora proci dok se skuliras i moras biti i sjebana, ali vidit ces upoznat ces, pronaci ces srecu i nesto sto ce ti odvuci misli od tvoje sjenke, on ce ostati samo jedna uspomena na nesto sto si proživjela i sto te ojacalo da postanes snaznija i hrabrija, svako iskustvo pomaze to se zove odrastanje a odrastamo ne samo do 20 i neke godine nego do kraja naseg zivota.. pozzdrav
....Ipak bit će bolje, naucila sam nesto iz proslosti one....
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

ja ti preporucujem da za pocetak promenis tu sliku,jer koliko vidim krenula si istim stopama.....
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
Post Reply