BELESKE JEDNE DEWOJKE KOJA SANJA....

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Baba Naca

Re: BELESKE JEDNE DEWOJKE KOJA SANJA....

Post by Baba Naca »

Lili draga (bez TH), i ja sam u takvom razmisljanju i posle 7 meseci u programu, ali
VEEEEEEEEEEEEEEEEErujem da ce mi biti bolje .......NEKAD, KAD TAD.....OD MENE ZAVISI.
Ljubac od Bakute :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ono TH se odnosi na LILIth :wink:
Lilith

Post by Lilith »

LJUDI,SWE WAS LJUBIM,GRLIM & POZDRAWLJAM PUUUUUNO!!!!!
BILA SAM U ZAGREBU,SAD SAM U TROGIRU,PA IDEM U CG SUTRA,ONDA U BOSNU I NARAWNO NA N A KONWENCIJU U BG!
SUUUUPER SE OSECAM,BIWSI NARKOSI I ALKOSI SU ZAISTA NAJBOLJI I NAJPOSEBNIJI LJUDI ALI KADA SU CISTI!
ODUSEWLJENA SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WELIKI POZZ & HUG ZA MOJU OCI BOJE MEDA!
SAMO DA WAM SE JAWIM....
KISSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
Lilith

Post by Lilith »

Da ne zaborawim!
WEEEEEEEEELIKI HUG 4 MOJU BABA NACU<SPAWAM KOD TEBE AKO ME PRIMIS :)
WELIKI KISS 4 My Dear Decak iz wode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mama Fenix,ako si tu,LJUBIM TE :)
She likes the Dark
the Devils mark!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Devojko koja sanjas,
pa ti si jedna "dobra bebica", ma "NAJBOLJA si bebica na zemaljskoj kugli!!!
Naravno da mozes da lalas kod mene, u vreme konvencije, to smo apsolvirali. :wink:

Samo tako nastavi, DAN PO DAN, trezna i cista i glavu gore, a ako hoces mozes i da polako dizes nos...
Ljubim te puuuuuuuuuuuuuuuuuno :smt058

Svratite, ako idete u CGoru na NA u Podgoricu, to bi bilo divno!!!
Ljubi baba sve svoje i odavde i odande i odasvud.... PDT_Love_23 PDT_Love_23 PDT_Love_23
feniks-2.put

Post by feniks-2.put »

BIWSI NARKOSI I ALKOSI SU ZAISTA NAJBOLJI I NAJPOSEBNIJI LJUDI ALI KADA SU CISTI!
Tu sam, svratim povremeno...
Ne zaboravi svoje reci, i kad zagusti - samo danas reci ne iskusenju. :smt058
oci boje meda

Post by oci boje meda »

draga moja, drago mi je sto si dobro sto se dobro zabavljas i sto si CISTA!!!!iskreno se nadam i zelim....meni je malo bolje, poceh da izlazim malo medju ljude, mada moji i dalje nemaju poverenja u mene, previse sam ih lagala, i izmanipulisala...jbg.sad placam...ali tu su....nisu mi okrenuli ledja sto je najbitnije.....no ja se raspisah, ali eto samo malo da cujes kako sam...nadam se iskreno da cu doci na konvenciju, i da cemo se tamo videti, jos nemam pojma kako to izgleda, pitacu joesspapppapu...samo sto me moji sigurno nece pustiti samo, vec cu u njihovoj pratnji, ali bolje ista nego nista.....bar neka vide da se moze, mozda ce mi onda vise i poverovati kada upoznaju neke od vas...puno ljubim tebe, draga moja, i igricu i bakutu moju, uvek nasmejanu, a naravno i tebe decace moj iz vode...upravo to slusam....i da ne zaboravim josseppappu nikakko
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
Lilith

Post by Lilith »

HEEEEELLLLLLLOOOOOOOOO!!!!!! :smt006 :heart: :heart: :heart:
LILITH is back in DA house!!!!!!!
Jbg,ranije sam se wratila,ali bilo je extraaaaaaaaaa!NA ljudi koje sam upoznala su diwniiiiiiii!!!!!!!!
Fuck,owaj fuckin' Nowi S(MR)ad je taaaako odwratan.......ma koliko god da ga ja wolimmmm.....cim dodjem,odma crw proradi.Sto je najgore,kewu moju je opet kontaktirao onaj moj kreten zbog kog stalno menjam brojewe telefona,sto mi stalno nudi dop i koks jer ne moze da se pomiri sa cinjenicom da ja wise NE ZAWISIM OD NJEEEEGA.Odlucila sam da ga ignorisem,samo se iskreno nadam da nece opet da me ceka ispred gajbe....i tako. :smt071
Ma smaranje opet u toku....Ide mi se weceras na swirkuuuuuuu a nemam sa kiiiiiiiiim.....! Weceras SKA SKA SKA na Strandu. :smt026 :supz:
E,ljudi,obawezno koga interesuje neka procita knjigu TRANSFIXA od SWETLANE IWANOWIC,moje sugradjanke :smt023
Knjiga je oooooodlicna!

Ljubi was swe wasa Lilith :supz:
She likes the Dark
the Devils mark!
oci boje meda

Post by oci boje meda »

e lili bar da sam tu, pa da rasturimo jebeni NS!!!!ali ubrzo ubrzo cemo harati :-D CISTE
ljubim puno i uzivaj i zamene na svirci
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
Lilith

Post by Lilith »

U KURAC I SWIRKA I ZAJEBANCIJA I SWE! :smt096 :smt088 :smt089 :smt084
Krenem ti ja juce tako na swirku i sretnem nekog komsiju.Pricamo mi tako i ja narawno jedwa docekam da ga pitam gde je moja prwa i najweca ljubaw,takodje komsija kog jaaako dugo nisam widela i priznajem,jako cesto mislim na njega.Komsija se smeje i kaze:"Ko?On?Pa nema wise njega.On je umro....!" UMRO?! lJUDI BRE????!!!! PA SWI KOJE SAM WOLELA ILI NESTANU ILI UMRU.....!I tako ti ja nastawim dalje,sednem prwo sama u neki kafic i neswesno misli pocese da nawiru,da kidaju i ne daju mira....Decko koji je woleo mene i samo mene je umro.....Moj najbolji drug,takodje umro....Jos ortaka....caletowa biwsa riba koju sam obozawala kao dete....SWI owerili.........Sacekala sam ortaka da dodje i slagala ga kako sam bolesna i moram kuci.....Wodjena najcrnjim mislima isla sam kuci a noge su me wodile u drugom prawcu....medjutim,razum im je promenio putanju i usla sam u bus....Kad sam izasla iz busa,srela sam kewu moje prwe ljubawi.Zagrlila sam je iz swe snage i rekla da sam tek danas saznala.Rekla mi je da je to bilo 31."Rekao je da samo ide po jedno piwo...."plakala je zena.Znala sam da se skinuo,da je napokon swe krenulo nekim boljim tokom,ali djawo nikada ne spawa.....ZIWEO JE NA COSKU,SAHRANILI SU GA NA COSKU.Sutradan su ga nasli pored pruge....Nisu znali ni ko je,ni sta je,dokazi uklonjeni....Bilo je na rotaciji i na westima.A prwi put u ziwotu bio je zadowoljan poslom,dobio motiwaciju....BIO JE JAKO DOBAR DECKO,NEK' PRICA KO STA HOCE.Njegowa mama je plakala i molila me da se iscupam iz kandzi kako znam i umem....Moj Srdjan....REST IN PEACE :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
She likes the Dark
the Devils mark!
Post Reply