Nešto ih nema u poslednje vreme. Vilenjaka još i vidim nekad, on valjda više nije na žutom, al' se cepa spidom. Jocu (onog bradonju) nisam video jedno 2 godine, ne znam ni da l' je živ. Hipik nije na horsu takođe oko 2 godine. Raspade se i ta ekipa. Nije da mi je baš krivo, ali sam nekako navikao da ih uvek vidim kad prođem pored Platoa.Ekipa kod Platoa je najludja, ono uvek kad svratim jbga tamo su, i nikad dosadno, Vilenjak i njegovi crtezi hahaha, kakav kralj.
Žicanje
Moderator: sanela
Re: Žicanje
Nije ni potrebno da ga iko žali. Osećao bih se mnogo jadno kada bi me neko sažaljevao. U svakom slučaju, ako me neko startuje na normalan način, dam kintu. Ima jedna nadrndana ekipa kod SKC-a koja stalno žica za alkohol i pljuge. E, sad, oni imaju tako idiotski nastup, da često sebe uhvatim kako se osećam loše kad im ne dajem kintu. Posle malo razmislim, jebote, svi su k'o od zemlje odvaljeni, neka rade na nekoj građevini i biće i piva i pljuga.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
- Sagitarius
Ma nitko,i ne očekujem to od nikoga,ali šta ću,ja sam takav.sunrise wrote:ko tebe zali?
Bolje je ovo što Sale kaže da napravi,al opet on je na drugim "frekvencijama" nego ja.
Pa, pare nisam nikad baš davala, al dop sam često podjelila s nekim.
Ako bi srela nekog da baš drhti dala bi mu bar malo, da si skine zakri.
A i meni su davali, pa ono...
Ako bi srela nekog da baš drhti dala bi mu bar malo, da si skine zakri.

dam...........ako imam .........jer su i meni davali.....znam da produzavam patnju ali ako se nije odlucio na skidanje jos tada kada trazi onda ga mucim.....to je kao kada iznemogao covek u pustinji trazi casu vode........jbg
cucla cucla cuclica
Mi smo govorili da je to kao da nekom ne daš kruh! :smt085
Onako, vidiš ga da krizira a ti imaš u džepu piz dopa... :smt056
Onako, vidiš ga da krizira a ti imaš u džepu piz dopa... :smt056
dam i ja takodje su i meni davali nikada necu zaboraviti onaj osecaj u stomaku kada startujes nekog a taman ti malo fali da skupis...
BOBAN wrote:dam i ja takodje su i meni davali nikada necu zaboraviti onaj osecaj u stomaku kada startujes nekog a taman ti malo fali da skupis...
da..........kao da si ne znam ni ja sta uradio.........ali............kada skupis i nazoves dilera a on nece da se javi ili je nedostupan e onda pocinje dupla patnja.......nadam se da cete se sloziti-hahahahahahahahaha-koji uzas...........a ceo dan si proveo skupljajuci 1000din........da se ubijes na mestu....

cucla cucla cuclica
-
prilicno neuobicajeni standardi u svetu narkomanije...svaka cast.ti si bas prava samaricanka...Priscila wrote:Pa, pare nisam nikad baš davala, al dop sam često podjelila s nekim.
Ako bi srela nekog da baš drhti dala bi mu bar malo, da si skine zakri.![]()
Joj da!adam* wrote:BOBAN wrote:dam i ja takodje su i meni davali nikada necu zaboraviti onaj osecaj u stomaku kada startujes nekog a taman ti malo fali da skupis...
da..........kao da si ne znam ni ja sta uradio.........ali............kada skupis i nazoves dilera a on nece da se javi ili je nedostupan e onda pocinje dupla patnja.......nadam se da cete se sloziti-hahahahahahahahaha-koji uzas...........a ceo dan si proveo skupljajuci 1000din........da se ubijes na mestu....

paramparcad wrote:prilicno neuobicajeni standardi u svetu narkomanije...svaka cast.ti si bas prava samaricanka...Priscila wrote:Pa, pare nisam nikad baš davala, al dop sam često podjelila s nekim.
Ako bi srela nekog da baš drhti dala bi mu bar malo, da si skine zakri.![]()

Jel da? A ti isti bi me poslije sjebali da sam im dala prilike!