Žicanje

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

raskorak

Re: Žicanje

Post by raskorak »

Nije ni potrebno da ga iko žali. Osećao bih se mnogo jadno kada bi me neko sažaljevao. U svakom slučaju, ako me neko startuje na normalan način, dam kintu. Ima jedna nadrndana ekipa kod SKC-a koja stalno žica za alkohol i pljuge. E, sad, oni imaju tako idiotski nastup, da često sebe uhvatim kako se osećam loše kad im ne dajem kintu. Posle malo razmislim, jebote, svi su k'o od zemlje odvaljeni, neka rade na nekoj građevini i biće i piva i pljuga.
Ekipa kod Platoa je najludja, ono uvek kad svratim jbga tamo su, i nikad dosadno, Vilenjak i njegovi crtezi hahaha, kakav kralj.
Nešto ih nema u poslednje vreme. Vilenjaka još i vidim nekad, on valjda više nije na žutom, al' se cepa spidom. Jocu (onog bradonju) nisam video jedno 2 godine, ne znam ni da l' je živ. Hipik nije na horsu takođe oko 2 godine. Raspade se i ta ekipa. Nije da mi je baš krivo, ali sam nekako navikao da ih uvek vidim kad prođem pored Platoa.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Sagitarius

Post by Sagitarius »

sunrise wrote:ko tebe zali?
Ma nitko,i ne očekujem to od nikoga,ali šta ću,ja sam takav.
Bolje je ovo što Sale kaže da napravi,al opet on je na drugim "frekvencijama" nego ja.
Priscila

Post by Priscila »

Pa, pare nisam nikad baš davala, al dop sam često podjelila s nekim.

Ako bi srela nekog da baš drhti dala bi mu bar malo, da si skine zakri. :?

A i meni su davali, pa ono...
adam*

Post by adam* »

dam...........ako imam .........jer su i meni davali.....znam da produzavam patnju ali ako se nije odlucio na skidanje jos tada kada trazi onda ga mucim.....to je kao kada iznemogao covek u pustinji trazi casu vode........jbg
cucla cucla cuclica
Priscila

Post by Priscila »

Mi smo govorili da je to kao da nekom ne daš kruh! :smt085

Onako, vidiš ga da krizira a ti imaš u džepu piz dopa... :smt056
Boban

Post by Boban »

dam i ja takodje su i meni davali nikada necu zaboraviti onaj osecaj u stomaku kada startujes nekog a taman ti malo fali da skupis...
adam*

Post by adam* »

BOBAN wrote:dam i ja takodje su i meni davali nikada necu zaboraviti onaj osecaj u stomaku kada startujes nekog a taman ti malo fali da skupis...

da..........kao da si ne znam ni ja sta uradio.........ali............kada skupis i nazoves dilera a on nece da se javi ili je nedostupan e onda pocinje dupla patnja.......nadam se da cete se sloziti-hahahahahahahahaha-koji uzas...........a ceo dan si proveo skupljajuci 1000din........da se ubijes na mestu.... :twisted:
cucla cucla cuclica
paramparcad

Post by paramparcad »

Priscila wrote:Pa, pare nisam nikad baš davala, al dop sam često podjelila s nekim.

prilicno neuobicajeni standardi u svetu narkomanije...svaka cast.ti si bas prava samaricanka...
Priscila

Post by Priscila »

adam* wrote:
BOBAN wrote:dam i ja takodje su i meni davali nikada necu zaboraviti onaj osecaj u stomaku kada startujes nekog a taman ti malo fali da skupis...

da..........kao da si ne znam ni ja sta uradio.........ali............kada skupis i nazoves dilera a on nece da se javi ili je nedostupan e onda pocinje dupla patnja.......nadam se da cete se sloziti-hahahahahahahahaha-koji uzas...........a ceo dan si proveo skupljajuci 1000din........da se ubijes na mestu.... :twisted:
Joj da! :x I šta onda s tim parama?! Ili kad ti kaže "Nemam ništa" :roll: Pa odeš kod nekog desetog i uvali ti neko smeće koje te ni ne takne! :smt010
Priscila

Post by Priscila »

paramparcad wrote:
Priscila wrote:Pa, pare nisam nikad baš davala, al dop sam često podjelila s nekim.

prilicno neuobicajeni standardi u svetu narkomanije...svaka cast.ti si bas prava samaricanka...
:mrgreen:

Jel da? A ti isti bi me poslije sjebali da sam im dala prilike!
Post Reply