Ako nekog zanima...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: Ako nekog zanima...

Post by Sagitarius »

Ovim postom pozdravljam sve dobre ljude koje sam ovih mjeseci "upoznao" na forumu:
Bojanol(imenjak,pa ide prvi :D ),Igra.bez.granica,Pepe,Sun,AnnaMO,Heroinapg,Tubalkain,Svetlana,Malmase,Rhinocervs,Iron,SimoSays,Sašaex,Timi,Sanela
ako sam koga ispustio,neka ne zamjeri. Svatko od vas(nas),je poseban,drukčiji,veže nas ovo prokleto zlo,koje si natovarismo na vrat.
Svi ste bar nešto lijepo ostavili u mom sjećanju,na ovaj period mog života,koji je bio dosta težak,ali prošao je,preživilo se,sad dolaze novi problemi,nove tuge i radosti,u nekim stvarima koje očekujem u bliskoj budućnosti,se osjećam tako nespreman,neiskusan,unatoč godinama,od kojih je većina,nažalost,"bačena u vjetar".
Eto,po prvi put u životu,nalazim neke stvari,unutar i oko sebe,koje me motiviraju,da ostatak života provedem na puno kvalitetniji način.To je zaslugom mog truda,i truda moje drage,naših obitelji(koje nas još gledaju "pod povećalom),ali nemam obraza,da im to spočitavam,nakon svega,što su prošli,te jedne drage doktorice,koja je cijelo vrijeme uz nas,posvetila nam je puno više vremena,nego što je morala,valjda,jer žena vidi,da ima nade za nas.

Ne bih nikome poželio,ni 10% onoga što sam ja proživio,ali,narkomanija je takva "bolest",zajebana i podmukla.
Statistike su porazne,malo ljudi se izliječi,bilo kojim putem,ali ne dajte da Vas to obeshrabri,svačiji život,je vrijedan,da se bori za njega.

Na ove,što su me omalovažavali,neću trošiti puno riječi,sve će samo,doć na svoje.

Eto,puno pozdrava od Sagija i Bibe(eto,i ona se registrirala,ali je izrazila želju,da obriše sve svoje postove,nakon,ovih zadnjih,odvratnih pljuvanja,u koje su počeli i nju da uvlače).
Last edited by Sagitarius on Fri Oct 31, 2008 10:16 am, edited 1 time in total.
YugoStar

Post by YugoStar »

E Sagi,ja cu ti zamjeriti !
Upravo sam ti kont'o napisati jedno oprostajno,dok se ponovo ne nakacis na net,ali necu.
Samo cu ti kratko pozeljeti sve najbolje,tvojoj zeni i tebi,da se volite,ne zajebete i dobri docekate djete.
Sretno!
:D
PS: jebiga,praaavo sam egocentrican ;-)
Sagitarius

Post by Sagitarius »

YugoStar wrote:E Sagi,ja cu ti zamjeriti !
Upravo sam ti kont'o napisati jedno oprostajno,dok se ponovo ne nakacis na net,ali necu.
Samo cu ti kratko pozeljeti sve najbolje,tvojoj zeni i tebi,da se volite,ne zajebete i dobri docekate djete.
Sretno!
PS: jebiga,praaavo sam egocentrican ;-)
A nemoj se sad ljutit,nismo mi nešto puno ni komunicirali,ustvari,jesmo,preko PP.
Oprosti,što te izostavih,imaš PP.
YugoStar

Post by YugoStar »

Vazi,zaboravio !
heroinapg

Post by heroinapg »

heroinapg wrote:Nije mi jasno (Kacim se s posla-3. put,-iizbrisacu HISTORY-al svoju necu) Brzinski pisem, nadam se da ces procitat jer stvaaarno nikakva mrznja nije bila u pitanju..Ni zla namjera..Protiv prepucavanja sam. Postoje mjesta za takve stvari..Neki ljudi vape za pomoc. .Kakva crna mrznja Sagitarius..Ej, necu sebe citirat..parafraziram.."Cini mi se" da sam ti bas ja 1. pozeljela srecu za vjencanje..I ako me nisi ukapirao, nista mi nije jasno?! : :smt102 Odlazenje sa foruma...Svako ima svoj izbor i put. Al svacije misljenje je bijelog zlata vrijedno. BorimO se protiv pljuvanja..zasto spominjes i svoju poznanicu koja se uclanila na forum...Nije mi jasno, stvarno..Ja najiskrenije zelim da svako ostane ovdje.AKo mislis da ja zelim da odes, onda stvarno :-# I ovo je jedan od nacina odrzavanja apstinencije..smt014...Ej mene je rodjeni brat udario 2 dana posle oceve smrti. I dalje se provaljuju podlivi. Nemam samo te probleme. Svaki "normalan" covjek ih ima...Meni svi trebate..Ne samo meni...Svakog zelim da vidim ovdje...
Sagitarius wrote:Ovim postom pozdravljam sve dobre ljude koje sam ovih mjeseci "upoznao" na forumu:
Bojanol(imenjak,pa ide prvi :D ),Igra.bez.granica,Pepe,Sun,AnnaMO,Heroinapg,Tubalkain,Svetlana,Malmase,Rhinocervs,Iron,SimoSays,Sašaex,Timi,Sanela,ako sam koga ispustio,neka ne zamjeri. Svatko od vas(nas),je poseban,drukčiji,veže nas ovo prokleto zlo,koje si natovarismo na vrat.
Svi ste bar nešto lijepo ostavili u mom sjećanju,na ovaj period mog života,koji je bio dosta težak,ali prošao je,preživilo se,sad dolaze novi problemi,nove tuge i radosti,u nekim stvarima koje očekujem u bliskoj budućnosti,se osjećam tako nespreman,neiskusan,unatoč godinama,od kojih je većina,nažalost,"bačena u vjetar".
Eto,po prvi put u životu,nalazim neke stvari,unutar i oko sebe,koje me motiviraju,da ostatak života provedem na puno kvalitetniji način.To je zaslugom mog truda,i truda moje drage,naših obitelji(koje nas još gledaju "pod povećalom),ali nemam obraza,da im to spočitavam,nakon svega,što su prošli,te jedne drage doktorice,koja je cijelo vrijeme uz nas,posvetila nam je puno više vremena,nego što je morala,valjda,jer žena vidi,da ima nade za nas.

Ne bih nikome poželio,ni 10% onoga što sam ja proživio,ali,narkomanija je takva "bolest",zajebana i podmukla.
Statistike su porazne,malo ljudi se izliječi,bilo kojim putem,ali ne dajte da Vas to obeshrabri,svačiji život,je vrijedan,da se bori za njega.

Na ove,što su me omalovažavali,neću trošiti puno riječi,sve će samo,doć na svoje.

Eto,puno pozdrava od Sagija i Bibe(eto,i ona se registrirala,ali je izrazila želju,da obriše sve svoje postove,nakon,ovih zadnjih,odvratnih pljuvanja,u koje su počeli i nju da uvlače).
Potpisujem...pozdravljam sve pomenute, nepomenute ljude...Znaju oni ko su...Brat moj posebno
Qcam kasnije o onom sto mi se desava...Aaaaaaaaj
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Fri Oct 31, 2008 11:12 am, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Odlazenje sa foruma...
Privremeno,Heroinapg,privremeno.
Novi stan,treba kupit comp.ovaj je bratov,dovuć ADSL,a imam i važnijih troškova trenutno.
Čitat ćemo se mi još...
tubalkain

Post by tubalkain »

Vidimo se Sagy. A ako je frka za pare, trava je tude skroz legalna, nisam čuo u poslednjih 10 godina da nekog uhapse za prodaju travu. A košta skoro ko žuto.
MANS0N

Post by MANS0N »

I dalje se zgrazavas na dilanje?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
tubalkain

Post by tubalkain »

MANS0N wrote:I dalje se zgrazavas na dilanje?
Da, ako neko prodaje heroin ili kokain a ne uzima ga, ne volim takve ljude.

U ovom bih ga slučaju povezao s prijateljem koji se bavi time, al' da je meni frka za pare ne bih se ni ja mnogo dvoumio, dok je to trava. Ja to ne smatram istom opasnošću ko tzv tvrde droge a što je isto bitno ne ide se u zatvo zbog toga.
Post Reply