narkomanske koordinate

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: narkomanske koordinate

Post by Modesty »

kad ste već u zAGREBVU,ZAŠTO NE PREĐETE NA SUBOTEKST TU JE BAR ME LEGALAN.-...CIJELU TVOJU PRIČU MOGU DA PROGUTAM OSIM TOGA DA STE ČISTI,PRVO NIKO KO JE NA METADONU NIJE ČIST A DA NE POMINJEM SILNE TABLETE KJE PIJETE...VISTE SAMO JEDNU DROGU ZAMJENILI DRUGOM.
dVIJE GODINE STE NA METU..AKO TI TO SMATRAŠ USPJEHOM,SAMO NAPRED.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Sigurno NarcoBozepravde TI I JA ne sirimo LAZNE optimizme, GARANT!!!
(Bar ja tako mislim)

Ljub, ljub, ljubi Baba!!!
(I nemojte biti poremeceno isfolirani, sto kaze Narco)

Neki se stvarno DUVAJU sa cistocom kao da su uhvatili......ne znam ni ja sta!

Padovi i usponi POSTOJE.
JA sam ocigledan primer, 7(sedam) godina bez tableta i alkohola, 1994te, pa pad u NAJGORI GLIB...

Sada sam OK, 106 dana...( iliti 3 meseca i 2 nedelje)
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

U Zagrebu postji i udruzenje NA to Vam je nesto bas, bas FINO...
(Anonimni Narkomani
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Zatvorena zagrada)

Kazem iz ISKUSTVA!!!
Ljubi Baka PDT_Love_18
...iva...

Post by ...iva... »

Baba Naca wrote:Draga Iva, nadam se da ne mislis na mene ("ono" o "neobaziranju")

Ljub Baba :wink: :wink: :wink:

ne nisam mislila na nikoga... to onako tek toliko... :-D
nasdvoje

Post by nasdvoje »

pa da, mislim da jeste to uspjeh za nas.. jer stanje u kojem smo bili fakat nije bilo izdrživo.. a lagano se odvikavamo od tabletica i svega sranja.. kroz 2mjeseca plan nam je da pređemo na subutex i onda će nam biti puno lakše..bez obzira što itko kaže ja sam ponosna na nas i sretna jer kažem, tek sada sam shvatila što je život..i koliko je lijep.. jedino me još muči taj fax.. treća sam godina- bolonjski.. i ne znam kak bum to rešila.. teško mi se učitit, koncetrirati..trudim se koliko mogu pa se nadam nekim rezultatima.. pusa i pozdrav svima- držte se !!
Last edited by nasdvoje on Wed Apr 23, 2008 12:50 pm, edited 1 time in total.
Modesty

Post by Modesty »

i nemoj te smetnuti sa uma niti pod razno vasdvoje da se na sub takodje navlači i ako stvarno želi te da normalizirate svoje živote i ti da završiš faks onda sub iskoristi samo kao sredstvo za skidanje a nikako kao srestvo za održavanje jer ćeš se na kraju morati nekako i nekim tabletama skidati i sa njega i agoniji,liječenju i navlačenju nikad kraja.
nasdvoje

Post by nasdvoje »

pa da, ja to smatram velikim uspjehom. jer život koji smo7sam prije vodili bio je jadan, bijedan, gadljiv..živili smo samo za taj prokleti dop, za to da se ufuramo, brinuli se di ćemo sredit love - a svakim danom je tribalo sve više i više..bilo je to kooma.ja sam bila na rubu živčanog sloma, počeli smo se i svađat polako, sve se lagano , ali SIGURNO tada raspadalo. i da, tih 5 heptanona je za mene sreća.. jer se više ne rokam.. pokušavam da uživam u životu, pokušavam da se izlječim.. trebat će još vremena, ali plan je da kroz par mjeseci odemo na subutex, a onda će sve biti lakše.. najvažnije je to da se meni taj dop i život koji ide uz njega totalno pregadio, do kraja..i ni u ludilu neću da zamijenim dvoju divnu budućnost koju mogu da imam - zahvaljujući starcima- za neki "raj" u paklu droge.. pa da na kraju završim ko zadnji ljudski šljam - mislim da je važno da sam to spoznala.. kada pređemo na subove otići ćemo i na detoksikaciju u bolnicu - od tableta i to je to.. plan imamo, cilj imamo, nadohvat smo da ga ostvarimo.. a volju ne gubimo.. pzzdrvv
narcohimno

Post by narcohimno »

jer zivot koji smo vodili pre...zajebi vise te fore.mozda ne ganjas pare ali si u istom sranju.ajde stisni petlju i stani odmah sada.imaces zikru par dana i to je to.mislim da ces se tako razvlaciti u nedogled...
Modesty

Post by Modesty »

Tek posle fizičkog skidanja nastaju problemi...resocijalizacija,menjanje navika,načina razmišljanja,stjecanjih osnovnih društvenih normi a to postiže sam jedan od 10.000.....zato su izmišljene komune koje vam toplo preporučujem...mislim da se mnogo lažete i ujuljkujete svojim uspjehom koji nije za odbaciti ali nije ni trećina od onog šta stoji pred vama.Ako ste iole čitali ispovjedi sa ovog foruma,to ste mogli i sami zaključiti.Nikakav detoks nemože biti konačno riješenje vaših problema kao što nije bilo ni hiljade,hiljade nas.....bilo bi bolje da nam povjerujete nego da budete oni koji se samo žele uvjeriti i izgubiti još par godina života.....ali na vama je svakako,mi smo tu ukoliko želite ići pravim putem.
Post Reply