by BOBANTo jesam bio ja takav tada...uh to sam bio ja
Upravo sam otvorila topic, jer sam ja dugo mislila da sam bila ja. Al, kad se vratim i pomislim...NE, Nisam...A NISI NI TI BOBANe, iako te ne "poznajem". Bolesni smo
Moderator: sanela
by BOBANTo jesam bio ja takav tada...uh to sam bio ja
jbg..Ja pokusavam da mislim da nisam bila ja, al po doktorskim, blabla svim adutima..nisam..DA!JA BOLESNA...........ISTINA OSLOBAĐA
ovo je do jaja...zvrky, apsolutno se slazem sa tobom...Po meni posle odredjenog vremena treba izbaciti iz upotrebe to " Ja sam Pera Peric ovisnik" i naravno smatram da treba nastaviti neki normalan zivot (ne zaboraviti ko smo bili do pre neku godinu ili pre mnogo godina ) Ja sam svoju nekadasnju ovisnost stavila u poslednji deo svog mozga,mislim da to treba svi da urade ako misle da nastave da zive nekim prosecnim i lepim zivotom....pozdrav svima.
Za razliku od Modesty vjerovatno ima nekih ljudi kojima pomaze to da misle da to nisu bili oni vec neki djavo u njima ili sta ti ja znam... tako lakse umiruju savjest.Modesty wrote:to jesam bila ja JA ali bolesna JA.....sve što sam uradila društveno i moralno neprihvatljivo,uradila sam ja oboljela od bolesti zvana ovisnost....nije to neka druga ličnost u meni(ne postoje podvojene ličnost osim u filmovima,tako kaže barem svjetska zdravstvena org) ....to što sada ozdravljamo i sa gnušanjem gledamo u natrag na svoja djela i postupke ne znači da ih je napravio neko drugi.....TO SMO BILI BOLESNI MI!
Meni nije dobro urodilo plodom to bježanje da sam to bila ja,zapravo tek onda kad sam prihvatila da sam to sve činila ja,pokazuje mi koliko je to grozna bolest i daje mi spintu da što više ozdravim i da se što više promjenim.
ISTINA OSLOBAĐA!