Da li si to bio Ti? Da li si Ti to bio tokom drogiranja?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: Da li si to bio Ti? Da li si Ti to bio tokom drogiranja?

Post by heroinapg »

To jesam bio ja takav tada...uh to sam bio ja
by BOBAN
Upravo sam otvorila topic, jer sam ja dugo mislila da sam bila ja. Al, kad se vratim i pomislim...NE, Nisam...A NISI NI TI BOBANe, iako te ne "poznajem". Bolesni smo
Modesty

Post by Modesty »

to jesam bila ja JA ali bolesna JA.....sve što sam uradila društveno i moralno neprihvatljivo,uradila sam ja oboljela od bolesti zvana ovisnost....nije to neka druga ličnost u meni(ne postoje podvojene ličnost osim u filmovima,tako kaže barem svjetska zdravstvena org) ....to što sada ozdravljamo i sa gnušanjem gledamo u natrag na svoja djela i postupke ne znači da ih je napravio neko drugi.....TO SMO BILI BOLESNI MI!
Meni nije dobro urodilo plodom to bježanje da sam to bila ja,zapravo tek onda kad sam prihvatila da sam to sve činila ja,pokazuje mi koliko je to grozna bolest i daje mi spintu da što više ozdravim i da se što više promjenim.
ISTINA OSLOBAĐA!
heroinapg

Post by heroinapg »

ISTINA OSLOBAĐA
jbg..Ja pokusavam da mislim da nisam bila ja, al po doktorskim, blabla svim adutima..nisam..DA!JA BOLESNA...........
Modesty

Post by Modesty »

Bila si ti bolesna,ali narkomanija je izlječiva bolest i uopšte nema potreba kao što ti je i raja rekla da si napišeš na čelu:JA SAM OVISNIK APSTINENT!
Naravno da to ne treba nikad da zaboraviš niti da se pred sobom stidiš ako nizbog čega,onda zbog ovog što si sad....ali znaj da svi na to ne gledaju isto i zašto bi sama sebe žigosala i otežavala si život.To je tvoja osobna stvar i drži je za sebe.
zvrky

Post by zvrky »

Po meni posle odredjenog vremena treba izbaciti iz upotrebe to " Ja sam Pera Peric ovisnik" i naravno smatram da treba nastaviti neki normalan zivot (ne zaboraviti ko smo bili do pre neku godinu ili pre mnogo godina ) Ja sam svoju nekadasnju ovisnost stavila u poslednji deo svog mozga,mislim da to treba svi da urade ako misle da nastave da zive nekim prosecnim i lepim zivotom....pozdrav svima.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Boban

Post by Boban »

ja i dan danas dozivim situaciju vezanu za period dok sam bio narkoman i prisetim se ko sam bio i sta sam bio ali nekako sada zivim sa tim nije kao pre kada bih se prisetio nekih stvari odmah bi potrcao za nekom tabletom,alkoholom ili sta bilo samo da se nesecam sada taj osecaj samo prodje kroz mene dodje do srca vidi da nemoze nista tu da uradi i ode...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Po meni posle odredjenog vremena treba izbaciti iz upotrebe to " Ja sam Pera Peric ovisnik" i naravno smatram da treba nastaviti neki normalan zivot (ne zaboraviti ko smo bili do pre neku godinu ili pre mnogo godina ) Ja sam svoju nekadasnju ovisnost stavila u poslednji deo svog mozga,mislim da to treba svi da urade ako misle da nastave da zive nekim prosecnim i lepim zivotom....pozdrav svima.
ovo je do jaja...zvrky, apsolutno se slazem sa tobom...
Svire

Post by Svire »

DA! To sam bio ja isto kao sto sam i sad ovo ja!

Mislim da ta prica da to nismo bili mi, potice od doktora, iz razloga da bi se oslobodili grize savjesti zbog ruznih stvari koje smo radili dok smo bili aktivni... kao ako ubijedim sebe da to nisam bio ja (vec neki drugi stransformisani ja, ili druga licnost u meni????) nece me gristi savjest za lose stvari iz proslosti dok sam se drogirao.
Modesty wrote:to jesam bila ja JA ali bolesna JA.....sve što sam uradila društveno i moralno neprihvatljivo,uradila sam ja oboljela od bolesti zvana ovisnost....nije to neka druga ličnost u meni(ne postoje podvojene ličnost osim u filmovima,tako kaže barem svjetska zdravstvena org) ....to što sada ozdravljamo i sa gnušanjem gledamo u natrag na svoja djela i postupke ne znači da ih je napravio neko drugi.....TO SMO BILI BOLESNI MI!
Meni nije dobro urodilo plodom to bježanje da sam to bila ja,zapravo tek onda kad sam prihvatila da sam to sve činila ja,pokazuje mi koliko je to grozna bolest i daje mi spintu da što više ozdravim i da se što više promjenim.
ISTINA OSLOBAĐA!
Za razliku od Modesty vjerovatno ima nekih ljudi kojima pomaze to da misle da to nisu bili oni vec neki djavo u njima ili sta ti ja znam... tako lakse umiruju savjest.

Ja ove zakljucke izvodim iz iskustva. Imam dosta drustva koje znam i prije drogiranja, mojeg i njihovog. Neki od njih su se naprimer bavili kradjom i prije droge, pa su tako taj zanat nastavili i sa drogom ali posto su rasli apetiti normalno da je rasla i potreba za akcijom. Neki lazu i sa drogom i bez nje, varaju, mute, manipulisu. Ljudi se jednostavno takvi rode, samo sto im droga dovede te osobine do maksimuma.

Ja sam mojima mnogo vise para ponio iz kuce dok jos nisam poceo da se drogiram. Provalim ocu shtek, tad su bile marke i ona velika inflacija devedeset i neke godine... tad sam ja bio klinac... Nikad mi nisu davali para ili je to bila neka mizerija, ja onda popizdim "e necete vi mene", nacnem shtek, uzmem koliko mi treba i ugrad na sladolede, vocne salate, bana splitove, slatke palacinke.... da mi za patike recimo 50 maraka (a ja kao pizdim, hehe) klepim jos 150 i kupim koje sam i planirao...
mnogo kasnije je provalio da mu fale pare ali mu nikad nisam priznao, i nije mi zao, nisam ih barem dao zao drogu. Ko mu je kriv kad je stipsa hehe. Ne znam zasto sam sve ovo napisao?

I to sam bio ja, i posle toga ja i sad i do kraja zivota ja. (I POSLE SVIRETA SVIRE :D )
Modesty

Post by Modesty »

Dobro svire legendo ali čovjek uči i menja se dok je živ,sazrijeva,spoznaje......... ako je bio bolestan i nakon toga se počne liječit, onda ozdravlja.......nadam se da više ne provaljuješ shtekove :D :wink:
narcohimno

Post by narcohimno »

svaka cast svire...retko ko ce ovde priznati da je lopov od rodjenja.
Post Reply