Sestra-Heorin-Pakao..Pomoc!!

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

Boban

Re: Sestra-Heorin-Pakao..Pomoc!!

Post by Boban »

Pozdrav stop,za lekove bi trebala kod lekara da se obrati oni imaju adekvatnu pomoc...sto se tice komune iz licnog iskustva a iskusva ljudi oko sebe znam da coveku treba neki cvrst oslonac posle skidanja sa droge jer nije heroin jedini los u toj prici.
rajouno

Re: Sestra-Heorin-Pakao..Pomoc!!

Post by rajouno »

SAD kad citam tvoj post..pomisljam na moju sestricu,jer ja mam godina koliko tvoja sestra -a ti koliko moja,znam kroz sta prolazis,jer sam nju posmatrala,ckavala je iako nije znala kako da mi pomogne-svugdje je isla zamnom(ja sam cista vec god i nesto)u tom periodu od god dana iz straha da ne napravim nesto,mene je to jako iritiralo sa jede strane-a sa druge sam se osjecala sigurnom..znam da ce njen glas razumaa nadvladati moju ludu glavu:)
sjecam se jednom priliko,davno je to bilo bila sam u karantinu...molila sam je da mi kupi malo crno vino,samo tad i nikad vise-NIJE BILO SANSEEE@!
ZNAS STA MI JE REKLA?DIJETE OD 14 GOD..."NE TREBA TI TO,OD TOGA CE SAMO DA TI BUDE GORE"
DA SAMO ZNAS KAKO MI JE SRCE BILO PUNO TAD...nikad vise nisam pokusala nesto slicno,ta njena recenica me je trgla!
jedino ,problem u tvom slucakju jeste sto ti se sestra i dalje drogira,a ja sam sama zatrazila pomoc...mora sama da lupi glavom debelo,pokazi joj neke od nasih ispovesti..mozda shvati da je zivot ipak ljepsi bz toga-eto meni je decko sa 25 umro od dopa..tuzno,drzi se maleni...javi se na pp ako ti treba sto
pozzz
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply