Koliko dugo smo str8

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

...iva...

Re: Koliko dugo smo str8

Post by ...iva... »

Bravo Zvrky.... svaka čast.... samo tako i dalje nastavi...... cmok
mysunrise

Post by mysunrise »

Bravo Iva , zbog ljudi poput tebe još postoji nada da se može ! Samo tako nastavi i nikada više nemoj pokleknuti! Ti si izabrala život i svaka ti čast na hrabrosti1 Piši nam malo o tome kako si uspjela, molim te! Možda bi to moglo pomoći mnogima ovdje, bar poslužiti kao poticaj!
heroinapg

Post by heroinapg »

stranica 8 :?: :wink: straight-prava linija-prava mi je disciplina kichme. Ne razumijem se u razumijevanje ovog topica. streit*8..
saša-ex

Post by saša-ex »

Iva, moj komentar se odnosi na deo Joe'sovog komentara, koji je posle obrisan a ne na tvoju temu...
SAMO CEO ŽIVOT...
...iva...

Post by ...iva... »

Aha onda stvarno oprosti, ja taj post nisam vidjela, nadam se da se ne ljutiš... ali i moj post je bio onako šala....
heroinapg

Post by heroinapg »

78 dana, ako izuzmemo alkohol... A ako izuzmemo kratki recidiv od 2 mjeseca, cist sam pola godine. A ako izuzmemo i taj recidiv od 6 dana, ne gudriram se 11 mjeseci. Ako zazmirimo na tromjesecni recidiv koji je tome prethodio, jebene 3 godine.

Pravo je lako za racunati.
Ove strune me bacishe u euforiju nepozheljnu hehehehhe puta 24 sata dnevno R`N`R :wink: . Ja ne zapalih cigar evo 3.42m sec, dok se metne post bice i cetri.U 11 MJESECU, :arrow: bice u dvanaestom.A maybe i baby.
P.S. Ako je prestupna, racuna li se, kalkulise, ili manipulishe da je 4 godine? Jer ja sam `96-28.02 bila potpuno stretj, ni blizu ....E, koja je prognoza?Mjestimicno strejt..S povremenim intervalima-Ako Bog da nece biti recidivicno
...iva...

Post by ...iva... »

Heroinapg nemoj tako, čovjek je barem iskren i zato ga se nebi trebalo tu ismijavati... uglavnom, barem nije ostao na tome nego se radi o recidivima što nije najbolje barem se opet skinuo, zato ŽELJA POSTOJI.....

A to je najbitnije.

Ja kažem BRAVO!!!!! :-D
heroinapg

Post by heroinapg »

Ja sam uvjek za iskrenost. salila sm se malo. A euforija nije zdrava, bar za mene
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ne osjecam se ismijanim... Mozda budem ako Panatenaikos ne da gol, jos je 25 minuta do kraja.
bojanol

Post by bojanol »

Oduvek sam strejt.
Post Reply