Koliko dugo smo str8
Moderator: sanela
Re: Koliko dugo smo str8
Bravo Zvrky.... svaka čast.... samo tako i dalje nastavi...... cmok
Bravo Iva , zbog ljudi poput tebe još postoji nada da se može ! Samo tako nastavi i nikada više nemoj pokleknuti! Ti si izabrala život i svaka ti čast na hrabrosti1 Piši nam malo o tome kako si uspjela, molim te! Možda bi to moglo pomoći mnogima ovdje, bar poslužiti kao poticaj!
stranica 8
straight-prava linija-prava mi je disciplina kichme. Ne razumijem se u razumijevanje ovog topica. streit*8..

Iva, moj komentar se odnosi na deo Joe'sovog komentara, koji je posle obrisan a ne na tvoju temu...
SAMO CEO ŽIVOT...
Aha onda stvarno oprosti, ja taj post nisam vidjela, nadam se da se ne ljutiš... ali i moj post je bio onako šala....
Ove strune me bacishe u euforiju nepozheljnu hehehehhe puta 24 sata dnevno R`N`R78 dana, ako izuzmemo alkohol... A ako izuzmemo kratki recidiv od 2 mjeseca, cist sam pola godine. A ako izuzmemo i taj recidiv od 6 dana, ne gudriram se 11 mjeseci. Ako zazmirimo na tromjesecni recidiv koji je tome prethodio, jebene 3 godine.
Pravo je lako za racunati.

P.S. Ako je prestupna, racuna li se, kalkulise, ili manipulishe da je 4 godine? Jer ja sam `96-28.02 bila potpuno stretj, ni blizu ....E, koja je prognoza?Mjestimicno strejt..S povremenim intervalima-Ako Bog da nece biti recidivicno
Heroinapg nemoj tako, čovjek je barem iskren i zato ga se nebi trebalo tu ismijavati... uglavnom, barem nije ostao na tome nego se radi o recidivima što nije najbolje barem se opet skinuo, zato ŽELJA POSTOJI.....
A to je najbitnije.
Ja kažem BRAVO!!!!!
A to je najbitnije.
Ja kažem BRAVO!!!!!

Ja sam uvjek za iskrenost. salila sm se malo. A euforija nije zdrava, bar za mene
Ne osjecam se ismijanim... Mozda budem ako Panatenaikos ne da gol, jos je 25 minuta do kraja.
Oduvek sam strejt.