SPEED-da li postoji izlaz

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

saša-ex

Re: SPEED-da li postoji izlaz

Post by saša-ex »

Ordinacija je Singidunum, na par mesta ovde imas i njihove kontakte. Odlicni su.
SAMO CEO ŽIVOT...
Modesty

Post by Modesty »

SINGIDUNUM
Alekse nenadovica 16 Beograd(kod slavije)
011/2434207
063/1609667

http://www.posingidunum.com
misty

Post by misty »

Hvala Sale i Modesty na informacijama, razgovaraću sa njim pa ću probati da ga ubedim da odemo kod njih!
:smt006
misty

Post by misty »

Zakazala sam pregled! :smt041
Modesty

Post by Modesty »

odlično,baš mi je drago :D
misty

Post by misty »

Bili smo na pregledu........
Katasrofa.......
Radili su mu test.... i ponovo pozotivan na travu i na kokain!!!!!!!! ](*,)
Jebote mogala sam se zakleti da je čist, kako sam glupa!!!!!!!!!
Cela ona soba u ordinaciji mi se okretala oko mene, lepo mi je doktorka rekla, ''ovde niko nije došao čist''!
Sve bolje od boljeg, sad je očigledno speed zamenio kokainom!!!!!
Doktorka je super, objasnila nam je ukoliko on želi da se leči šta treba dalje, dala nam je njihov program lečenja, čini mi se da je odličan, ali cena.........ufffffff prava sitnica....
Ne znam šta da radim, para nemamo, nemam gde da ih nabavim, ja ceo mesec radim za tih prvih 5 dana koji su početna faza lečenja!
Ne znam razmišljala sam sinoć da podignem kredit u banci, ali on nije za to!Popizdela sam, to mu je skupo, a nije mu skupo kad plaća dilerima za koje kakva sranja!
Evo na poslu sam i ne mogu da zaustavim suze....... :smt089
Život je sranje, sve se vrti oko prokletih para!
Pitala sam ga dobro nemamo pare, šta misliš dalje?Rekao mi je da hoće da se leči i da pošto nemamo para idemo u Drajzerovu na lečenje.
Ne znam nemam baš neko pozitivno mišljenje o Drajzerovoj, ali sam pristala, računam ipak bolje je da ide kod bilo kog doktora nego da se drogira!
Danas po podne idemo u Drajzerovu, pa ćemo da vidimo.........
Jel ima neko od vas iskustva da se lečio tamo, kakav im je program?Jel imate neku preporuku za nekog doktora tamo?
Ne znam šta da radim!
I dalje sam puna nade a u isto vreme sam jako uplašena, da li će on istrajati u tome!
:smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
Andrijana

Post by Andrijana »

Ima i besplatnih nacina lecenja.....za sve se moze naci resenje ako volja zaista postoji.
Obrati paznju na dela, ne na obecanja, veruj svojim ocima, a ne recima i hrabro......strah ti nemoze nista dobro doneti, samo ti blokirati reakcije.

pozdrav,
Andrijana
misty

Post by misty »

Pozz Andrijana!
Znam ja da su bitna samo i isključivo dela, ja sam mu to i rekla, njegove reči me ne zanimaju, može da priča šta hoće ja mu više ništa ne verujem!
Eto rekao je hoće da ide u Drajzerovu, idemo u Drajzerovu danas po podne.
A koje su to vrste besplatnog lečenja?skroz sam neinformisana! :(
Andrijana

Post by Andrijana »

po mom misljenju i za tebe i za njega je najbolja komuna.Taj vid lecenja daje njemu mogucnost i vreme da se izgradi kao nova licnost, da tu promenu sebe utemelji kako bi bila stub apstinencije kasnije .......a tebi ostavlja dovoljno vremena da se vratis sebi, ohladis glavu, razdvojis navike od emocija, preispitas sebe ....poradis na sebi.

Po slovima koje kuckas vidim da si spremna da se boris,da trazis nacine, da nosis svoj teret na ledjima , ali sto pre shvatis da tovar nije tvoj, da neke stvari nemozes ti umesto njega, da njegovoj zavisnosti odgovara da ti brines i nosis tovar svega toga, jer onda nemora on ,pre ces moci uistinu da mu pomognes ....i to samo ako bude trazio pomoc...

znam da je tesko gledati sve to i ne reagovati...ali on ne oseca posledice toga sto cini. Njemu izgleda sve u redu....ti si jos uvek tu kraj njega, spremna da mu pruzis ponovo podrsku.....,iako si i ovaj put izmajmunisana po ko zna koji put....tu si da pokrijes troskove i prihvatis posledice za njegovo drogiranje.
Izbor je na tebi, kao i na svima nama....

U Srbiji (pise da si iz Srbije)postoji Reto centar na Avali...imas na forumu o tome ...ja sam ih posetila , veliku snagu sve to nosi....boravak je besplatan, dobrovoljan....telefon
011/80-40-425

pozdrav ...i nedaj se

A.
misty

Post by misty »

...opet tuga.....
...neizvesnost.....
...čekanje.....
...i nada.....

Nismo juče otišli u Drajzerovu... kaže idemo od ponedeljka, opet glupi izgovori, navodno ništa se ne počinje u sred nedelje!Ma nemoj!
Poludela sam,ali dobro sačekaću i taj famozni ponedeljak! :cry:
Post Reply