Da si roditelj, a da saznas da ti je dijete drogira?!
DA SI RODITELJ, A DA SAZNAS DA TI SE DIJETE DROGIRA
Elem, greska-slucajna, al opet ne bas tolko slucajna-jer se i iz nje vidi da bi trazili gresku u sebi-krivili sebe...(strah, panika)
Re: Da si roditelj, a da saznas da ti je dijete drogira?!
uh-imam jedan dugacak post-razni citati koje sam citala-a sad ih kopi-pastirala i pashtetirala
Neka budu tu
Neka budu tu
?
Last edited by heroinapg on Sun Nov 09, 2008 7:41 pm, edited 1 time in total.
porodica je osnovna celija drustva. ako u njoj nesto ne stima, ne moze ni u drustvu da stimaju stvari. a ko cini drustvo? pojedinci. zato mislim da ako u porodici ne funkcioniraju stvari "kako treba" da je velika vjerovatnoca da ce se dijete poceti drogirati, jer negdje drugo trazi osjecaj pripadnosti i oslonac, koji u porodici trenutno nije naslo.
PDT_Love_07
- miratesman
Dobro je ovo sto je sasa-ex napisao.Trebalo ja jos u stomaku da Vas nekako bijemo,a ne da Vas pazimo i mazimo.To vec znamo svi ropditelji da je greska.A sta je sa Vama.Kao da ne volite da budete mazeni i pazeni???
Kada sam saznala da mi je dete u problemu ceo svet mi se srusio.Mislim da sam vec tada umrla a ovo sada samo fizicki postojim i trudim se da to postojanje nesto predstavlja za njih.
Sta sam uradila-odmah kod doktora.Lutala od bolnice,privatne klinike,jedne-druge ,trosila silan novac a sve vreme bila manipulisana.To je bio pocetak,a od tada vec 5 godina.Tek sada mali pomak.
Kada sam saznala da mi je dete u problemu ceo svet mi se srusio.Mislim da sam vec tada umrla a ovo sada samo fizicki postojim i trudim se da to postojanje nesto predstavlja za njih.
Sta sam uradila-odmah kod doktora.Lutala od bolnice,privatne klinike,jedne-druge ,trosila silan novac a sve vreme bila manipulisana.To je bio pocetak,a od tada vec 5 godina.Tek sada mali pomak.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
Svi mi-Vi ne volite???? da budemo mazeni i pazeni, ali zavisnicima TO nije potrebnoTrebalo ja jos u stomaku da Vas nekako bijemo,a ne da Vas pazimo i mazimo.To vec znamo svi ropditelji da je greska.A sta je sa Vama.Kao da ne volite da budete mazeni i pazeni???
Al nisam za batine..od njih je lako pobjeci..Svako-bar ja cu pretrpjeti fizicki bol-nekad bih se vratila necemu sto mi je svaki bol smanjivao....
DANAS ZELIM DA OSJETIM REALNU BOL
A tijesna koza..ili pak zadaci koji nisu za svakog-neko ih lagano obavlja..neko tesko-zato sto nije on za to...Iz tijesne koze se trazi bijeg?..Nisam zastupnik da svako treba da pere sudje, da cita, bilosta...nego da svako svoje mjesto nadje...Ako ne, moje skromno misljenje je da ce se osjecati kao u zatvoru...A iz zatvora se ide u slobodu...Koju...kako?
- miratesman
Pa valjda smo svi svesna bica?? O cemu Vi to?? Ne snalazenje u drustvu u sredini,ne razumevanje?? Pa kroz taj period svako prolazi.To je normalno za svako ljudskop bice-to je adolescencija.Ne mogu da verujem da ste svi vi veciti adolscenti??? To je previse za moje shvatanje.Kada odrastate???
Ps.Kada ovo pisem mislim i na moju decu i na Vas ovde na forumu.
Ps.Kada ovo pisem mislim i na moju decu i na Vas ovde na forumu.
- miratesman
Kada kazete SLOBODA?? kako koja.Pa ona je tu oko Vas.Vi ste rodjeni slobodni,a bolest Vas je stavila u zatvor i to ne pravi vec neki virtuelan -strasan djavolji.Sloboda je ziveti zivot po odredjenim pravilima moralnim duhovnim i td,Prosto jer smo svesna bica.Svako ima svoje mesto na ovoj zemlji.To nikome nije uskraceno.
Ja izgleda ponovo ne razumem.Kakva to Vama sloboda treba,kakav pocetak,kjoji ja vec nisam pocela ili prezivela, a da sam sve vreme bila svesna i bola i patnji koje zivot nosi ne uzimajuci to ZLO koje vi ste uzimali??
Dragi moji svi iamo uspone i padove u zivotu.Lako je pasti a tesko podici na noge,ali je zato ZADOVOLJSTVO mnopgo vece i moralna satisfakcija da si to uspeo. To je moje vidjenje zivota.Tako su mi i deca vaspitavana,pa su opet usla u problem.A ja sam i dalje svesna svega i nista mi ne treba da shvatim,nikakva "pomagalica".
Ja izgleda ponovo ne razumem.Kakva to Vama sloboda treba,kakav pocetak,kjoji ja vec nisam pocela ili prezivela, a da sam sve vreme bila svesna i bola i patnji koje zivot nosi ne uzimajuci to ZLO koje vi ste uzimali??
Dragi moji svi iamo uspone i padove u zivotu.Lako je pasti a tesko podici na noge,ali je zato ZADOVOLJSTVO mnopgo vece i moralna satisfakcija da si to uspeo. To je moje vidjenje zivota.Tako su mi i deca vaspitavana,pa su opet usla u problem.A ja sam i dalje svesna svega i nista mi ne treba da shvatim,nikakva "pomagalica".