TERAPIJSKA ZAJEDNICA ZA SAMO 1 ČLANA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

djavolov sluga

Re: TERAPIJSKA ZAJEDNICA ZA SAMO 1 ČLANA

Post by djavolov sluga »

a Ti,mozda jos neko vrijeme i zaokupis ucesnike ovog lijepog foruma,ali sigurno ,ne za dugo.
rece jana.
i ja sam to smislila, jutros.
pomela si me skroz.

no hard feelings, ali klasicno dzanki-manipulativno, sto po sebe sto po druge, razmisljanje.
e pa, uspela si i mene da poljulkas....da se malo vratim tim zutim mislima.
da zaglibim celu noc u istim.
imam ja andole al nesto ne navlace san na oci.
imam i prepisanu terapiju i depo inekciju, ali mi razmisljenje nista ne moze blokirati.
nemoj si pridavati mnogo zbog toga na znacaju.
i moja je glava tu.
i odlucih da te vise ne citam..........
jutros.
a sada vidim novu temu.
i opet si me navukla.
na pisanje.
hrabra odluka.
mislim na suvo, sto rece hellfire od krize niko nije umro.
a sta ces sa psihom?
ne narednih par dana dok se jezis, vrtis, oblacis/skidas, previjas.....da ne ulazimo u degutantne detalje.....nego kasnije?
mislim da bi se ipak mogla potpomognuti nekim medikamentima prepisanim od strane strucnog lica, iako vidim obozavas ih i vise nego cenis!
anyway, bravo za odluku.
malo su ti klimavi argumenti: presusio lerdi, muz nece...........ma neces ti, zeno!
dokle?
kuda dalje?
vidis gde?
kazi mi, molim te.
i nema treceg........zaboravih kao si ga nazvala....posrnuce, zajeb.....
recidiv.
ne, srusila bih taj izraz. to nije ponovno uzimanje u momentima slabosti vec precica na putu ka navlacenju.
mila, hajde da pijemo tu kafu za 9-10 meseci?!

un bacio
amyna

Post by amyna »

ma moram da odgovorim , više sam nego izje......na suvo , ali , draga jana i đavoljev slugo , ne čitate me dovoljno, mada nisam ovdi da zabavljam forumaše , zar ne ----- ili jesam ??? tko bi ga znao , ..... djelem , djelem -------- ROOOOMALEEEEEEEE -----
MA O ČEMU ONO HTJEDOH ,
ah , da , pa ja sam prije 11 godina odlučila isto ovo što i sada , pa u čemu je razlika , ja sam ISTA , iako , kao vaza razbijena u tisuću djelova . To što mi Vi pišete tako , meni paše, nastavite , jer ni jedna riječ nije jača od mog inata . Ime mi potječe od starohebrejskog Mirjam - odlučna tvrdoglava ,prkosna ( pogledajte riječnik stranih riječi ) .... i nije meni što neko od vas misli ovako ili onako , JA GUŠTAM BITI PROTIV SVEGA , i ako jesam đanki , i ako sam BILA LOPOV , I AKO SAM 6-7 GODINA ODBILA VIDJETI OCA ......JEDINO NJEMU VJERUJEM SADA. a to sam ja učinila i on je prišao prvi, imajte na pameti da mi je otac bio prosvjetni radnik 20 godina :evil:

....ekipa , nije mi namjera da radim nekakav reality show , niti sam tip koji se može uspet na pozornicu i arleukat iz sveg glasa , ipak sam žena , i volim što jesam ,i mnogo toga kod sebe volim , nježna ,željna pažnje , osjetljiva .....
----------i dr.Čizmić je mojoj majci reka da zpali sviću za mene , jer sam ionako mrtva , 49 kg, 3 god . bez menstruacije , a bilo mi je 21 godina ........
danas mi je godišnjica braka , 8 godina , muž mi je donio jednu (1) crvenu ružu , i oprostite , imam obaveza .....tj. i on , da me pokriva , .....i ostalo
do pisanja
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ne,Amyna,ne mozes me vise animirati.Daba Ti i kamera,to se zove kriziranje i tipkanje i necu da kazem sta jos.Ja ne znam da je iko na takav nacin nasao rijesenje,a Ti,mozda jos neko vrijeme i zaokupis ucesnike ovog lijepog foruma,ali sigurno ,ne za dugo.
rece jana.
i ja sam to smislila, jutros.
pomela si me skroz.
Dosao sam prilicno nadrkan s posla, a vi ste me jos dodatno iznervirale... Ne znam kakva vam je to prica u trenucima kada zena lezi u krevetu i trpi krizu... Pobogu, pa sta ima lose u ovome sto danas radi ? U ovakvim situacijama postoje dvije opcije - skupa varijanta detoxa ili hrabra opcija skidanja na suva... Ona izabrala drugu i Pocela sa jebenom Apstinencijom. Svaka cast Amyna.

Pregrmi tu krizu i onda lijepo hladne glave sjedi i razmisli sta i kako dalje, s koje strane traziti pomoc... Da li pokusati sa komunom, da li traziti dobrog psihijatra za terapiju (i poduprijeti je blokatorima) ili nesto trece. A tu bi odluku po meni trebala donijeti zajedno sa porodicom, barem onim clanovima na koje se mozes osloniti.

Samo hrabro.
ljeto2006

Post by ljeto2006 »

A jebiga amyna, evo ovo si mi poslala na PP, između ostalog:

"Imaj na umu da bi ona mogla kroz dva-tri miseca bit normalna cura, samo da se drži uputa psihijatra i ostalih lječnika ."

To su tvoje riječi. Pogledaj u poslanim porukama, pri dnu je tvog odgovora, ako nisi izbrisala, naravno.
E, i nisi ista kao prije 11 godina. Nikako!
Mislim da si toga sama svjesna, znas samo koliko strahova vise nosis u sebi. I o tome treba pricati!
Skupi se jad u grudima, i to treba iščistiti.
Znači, kao što si i mene savjetovala za frendicu, odlučno (kao tvoje ime), uz podršku bliskih osoba i stručnu pomoć...uspjeh je na vidiku...
I bez gnjeva na ikoga.
Sve je u nama samima!
Ajde mamice, gore glavu.

Držim ti fige :wink:
da mi je vratiti korake unazad
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

ne treba mi recnik stranih reci itermina da bih razumela tebe ili tvoje pisanje, koje me, btw, uopste ne zabavlja. naprotiv.
rekoh ti vec, dosta prozaicno-klasicno razmisljanje.
pricam, ipak o predhodnim tvojim postovima.
mozda ti mene ne citas najbolje, ali ti to nikako ne zameram, narocito ne znajuci kako ti je trenutno.
nego, ono sto je mene najvise razocaralo u tvom pisanju upravo jeste taj inat.
ja se ne zovem ni slicno.
na zalost, ne treba mi ime da bih imala slicne stavove.
na srecu, ucim da se inatim inatu.
jer sam za sebe........ samo se meni olupao o glavu.
imas li i ti cvoruge?
ako ti je bas GUST inatiti se, sada imas najveceg neprijatelja pred sobom, pa ti izvoli: da vidimo ko se samo busa u grudi, a ko prkos ume i konstruktivno da iskoristi.
potcenjujes ga.
sagledaj ga i isuci kandze.
logistiku imas od mene.

ovih dana snifaj tu ruzu.
i ja ti saljem jednu.
moze lala?

Vlado, termini: "skupa" i "hrabra".......
hrabra je i kad je skupa.
mozda hrabrija, jer skuplje je skidati se nego drogirati.
bar koliko lecenje traje.
uostalom, znas i sam.
pre svega je teska.
zato, probaj da pre nego sto iskritikujes nekoga, procitas i shvatis sebe: jesi nadr...al ne moras da raspaucis po nama.
ili ni ti ne citas dobro?! :snakeman:
heroinapg

Post by heroinapg »

skuplje je skidati se nego drogirati.
U svakom mogcem smislu
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

ipak, jedino smisleno!
heroinapg

Post by heroinapg »

da
Modesty

Post by Modesty »

pristalice skidanja :butthead: ......idemo na nudističku ,dolazi nam ljeto......... :D :wink:

A mi skunute,lijep,okruglaste man guze i sike....bravo mi :finga:
bacajmo premaze i farbu iz glave i uma uma i nabacimo je na tjelo :rock:
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Vlado, termini: "skupa" i "hrabra".......
hrabra je i kad je skupa.
mozda hrabrija, jer skuplje je skidati se nego drogirati.
bar koliko lecenje traje.
uostalom, znas i sam.
pre svega je teska.
zato, probaj da pre nego sto iskritikujes nekoga, procitas i shvatis sebe: jesi nadr...al ne moras da raspaucis po nama.
ili ni ti ne citas dobro?!
Moguce je da ne citam dobro. Npr. jedino sto od heroine u posljednje vrijeme citam su beskrajne igre rijecima...

Ako je skupa varijanta hrabra, onda je skidanje na suvo jos hrabrije. I ne znam zasto bi skidanje na suvo bilo pogresno. Sta u tome ima lose ? Ne shvatam... Sta treba da radi drugacije ? Kritikujete je po inerciji, bez trunke razmisljanja.

Vi se vise inatite. Pa jebote, psihoterapije dolazi u obzir tek kad se odlezi kriza... A da li se kriza trpi u bolnickoj ili kucnoj varijanti, nije pretjerano vazno.

Nije vrijeme da se Amynino skidanje kritikuje. Sad joj je potrebna podrska i utjeha. Kritikujte je kad pregrmi fizicku krizu, ako ostane inertna i u domacoj varijanti-

Pozdrav, bez ljutnje, nadam se.
Post Reply