ma sto se zuris da prestanes Nalorex??? Tek si poceo...neka te! Toi polako bensedin smanjuj i zavrsi s tim jer je i to narkotik jedne vrste. A Nalorex ti ne treba smetati niti ce ti skoditi...a znajuci tebe mislim da bi trebao ugraditi onaj Nalorex implant tako da si miran 2-3 mjeseca...a taman ces do tada biti bolje:)...
i stvarno...moras..natjeraj se da se zanimas necim...to je sve stvar volje i to to znas....nemam ni ja motivacije...ni nicega...ali moram, natjeram se. Idem na Narcotic Annonymous sastanke...i covjece tako mi prijaju...Pa puna soba ljudi koji te razumiju, vole(a ni ne znaju te), i tu su kad god ti trebaju. Ja imam 50 brojeva telefona koje mogu okrenuti u sred noci...i to puno znaci. Samo jos da pocnem da koracam-mislim da radim 12 koraka. Na koraku br 1 sam vec mjesec dana i vise, mada to do skoro i nisam znala heheh.
I imam knjigu NA-zovu je big book-i covjece, kao da sam je ja napisala...stvarno bih svima savjetovala da nabave tu knjigu i da je citaju sto vise mogu. Pa i ako ne ides na sastanke knjiga je spas:)
e a sto se tice farmacije, ja sam, jos kao mala, zeljela da budem farmaceut i da radim u apoteci. A zasto...zato sto je tako cisto, lijepo mirise, i sve je tako fino slozeno....je bio moj odgovor. Kao da sam znala da ce me ta farmacija zanimati godinama kasnije...ja sam sa 14, prepisivala iz medicinskih knjiga raznorazne lijekove, njihov naziv na latinskom, dejstvo i za sta se koriste...nisam zelila da ih probam nego me jednostavno to fasciniralo....i nisam ih ni probala osim par...ali zato jesam nesto mnogo gore,,,sta ces. Bilo pa proslo....
raspisala sam se ne znam sta mi bi....heheh
ps imam i ja knjigu droga i ljudsko ponasanje...i prica o Goji me je istraumirala
cmok