Evo me , nakon dugo vrimena , jer nije bilo druge.....muž je morao sjest i čut SVE oo što je bilo potrebno. A ja , ja se nisam pomakla ni milimetra , nego krenula još gore . MANIPULIRANJE MI TAKO DOBRO IDE !!! :vom:
Psihijatrica mi dala hrpu ljekova , rekoh joj da IMAM ŽELJU PONOVO DA UZMEM , A NE DA UZIMAM...... šta još da kažem . Neki mi se smiju , sprdaju i govore kako nikad neće biti kako treba. Ma j.... ih !!!!! Neću heroinu dozvolit da mi uništi ovo što sam napravila , mada mi vlastita sestra kaže kako SAM NAJJADNIJE STVORENJE KOJE JE IKAD HODALO OVOM ZEMLJOM . JE. KO JE JEBE . UZELA SAM GUMICU I IZBRISALA JE IZ SVOG ŽIVOTA. TAKO RADIM SA SVIMA. TO ĆU UČINIT I SA SVOJOM MAJKOM .
ZNATE KAKO IZGLEDAJU PSIHIJATRIJE . Ljudi , meni je tamo lipo. Pa koji k.... ću se mučit sama oko sebe , idem , pa nek neko drugi.....ulazi muž
PRIČA IZ SLUČAJ GRADA
Moderator: sanela
Re: PRIČA IZ SLUČAJ GRADA
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
A jojjjjjjjjjjjj sestro mila'!!!!
Osvesti se.............. :rolleyes:
Situacija ti je skurcana..........& vidno gora...........
Osvesti se.............. :rolleyes:
Situacija ti je skurcana..........& vidno gora...........
cucla cucla cuclica
je , gore mi je.
Nisam na količinama , ali sam totalno sjebana. Slušam misu na TV , EVANĐELJE PO MATEJU ( sin mi se tako zove) i propovjed je , ma zamislite , O DROGI .... muž je izašao , a ja upalila ovo čudo . Pitam se zašto ? Možda mi neko može reći , kako sebi pokazati put ?
Mučimo se , za što ? . Zašto sebe dovodimo do one točke , svjesno, da kad se okrenemo iza sebe ,vidimo zapaljenu mladost iuništene tuđe živote . Kuda idem znam , a zašto , to ne znam . Bojim se , a ničeg se ne bojim.....toliko su mi ljudi uradili zla da ne znam kako mogu živjeti sa tim....a sanjam , ljudi , što sanjam......
Nisam šmrkala danas . Popila sam par hepta , da nisam u krizi , ali ne povezujem ovo što pišem , ne znam odakle , kako , .....gubim se .
Nisam na količinama , ali sam totalno sjebana. Slušam misu na TV , EVANĐELJE PO MATEJU ( sin mi se tako zove) i propovjed je , ma zamislite , O DROGI .... muž je izašao , a ja upalila ovo čudo . Pitam se zašto ? Možda mi neko može reći , kako sebi pokazati put ?
Mučimo se , za što ? . Zašto sebe dovodimo do one točke , svjesno, da kad se okrenemo iza sebe ,vidimo zapaljenu mladost iuništene tuđe živote . Kuda idem znam , a zašto , to ne znam . Bojim se , a ničeg se ne bojim.....toliko su mi ljudi uradili zla da ne znam kako mogu živjeti sa tim....a sanjam , ljudi , što sanjam......
Nisam šmrkala danas . Popila sam par hepta , da nisam u krizi , ali ne povezujem ovo što pišem , ne znam odakle , kako , .....gubim se .
Ti moras ozbiljno da se zapitas gde ides!!!!!
Budis osecaj zaljenja u meni a to nije lepo............zamisli sestru,mamu,muza/DETEEEEEE!!!!!..................dajjjjj jebote vise..................kako ti nije dosadilo...............
Budis osecaj zaljenja u meni a to nije lepo............zamisli sestru,mamu,muza/DETEEEEEE!!!!!..................dajjjjj jebote vise..................kako ti nije dosadilo...............
cucla cucla cuclica
ADAME ,to što me žališ , ni meni nije drago , ali ima još nešto gore - NEMOĆ - , a desile su se neke stvari u mom životu koje su me bacile na koljena . Dugo je bilo prekrasno i strahovito dobro , previše , rekla bih. I onda , zadnje dvi godine ,što god pokušala pretvaralo se u govno ....
Imala sam troje zdrave , pametne djece ( Bogu hvala još su takva ) , svoj vlastiti stan , auto koje sam uistinu volila ( zaljubljenik sam automobilizma , brzina ....) .Renault Clio 1.6 16V - mali sport , crn , sa šiberom , i što da kažem ..... stan sam morala prodat , auto sam stukla totalka , sad popravljam Mazdu RX7 iz 89 god. , wankel motor 150 ks .... , ali nikako naprid , ne vidim izlaz iz cile sjebane situacije . Morala sam zatvorit jedan obrt , drugi otplatila dugove da može radit ..... ama baš sve se obrušilo na mene . Ljudi su mi dužni novaca i novaca ( nekretnine) , i mogu samo sjest i plakat ..... , to i radim. Osim što se drogiram 8 mjeseci ....
Imala sam troje zdrave , pametne djece ( Bogu hvala još su takva ) , svoj vlastiti stan , auto koje sam uistinu volila ( zaljubljenik sam automobilizma , brzina ....) .Renault Clio 1.6 16V - mali sport , crn , sa šiberom , i što da kažem ..... stan sam morala prodat , auto sam stukla totalka , sad popravljam Mazdu RX7 iz 89 god. , wankel motor 150 ks .... , ali nikako naprid , ne vidim izlaz iz cile sjebane situacije . Morala sam zatvorit jedan obrt , drugi otplatila dugove da može radit ..... ama baš sve se obrušilo na mene . Ljudi su mi dužni novaca i novaca ( nekretnine) , i mogu samo sjest i plakat ..... , to i radim. Osim što se drogiram 8 mjeseci ....
NIje mi jasno kakav je to psihijatar koji ne moze prepoznati uradjenog covjeka. Mislim da trebas potraziti nekog strucnijeg, zbog sebe same - nekog koga neces moci vuci za nos.Psihijatrica mi dala hrpu ljekova , rekoh joj da IMAM ŽELJU PONOVO DA UZMEM , A NE DA UZIMAM...... šta još da kažem
Otprilike tako sam i ja pokusavao da radim sa ljudima koji su mi u vrijeme dok sam se udarnicki unistavao govorili stvari koje nisam htio da cujem... Pretpostavljam da ste se ti i sestra zakacile na isti nacin. Da su pale teske rijeci. Ne mozes je izbrisati iz zivota, zbog sebe i zbog nje... Ipak ti je sestra. I majka je majka.KO JE JEBE . UZELA SAM GUMICU I IZBRISALA JE IZ SVOG ŽIVOTA. TAKO RADIM SA SVIMA. TO ĆU UČINIT I SA SVOJOM MAJKOM .
Prvi korak u rjesavanju svih problema je oslobadjanje od dopa... Skini se, otrpi fizicku krizu. Kreni sa blokatorima i terapijom... Nakon toga baci na papir sve probleme koje imas, finansijske i to... Problemi se rjesavaju jedan po jedan, strpljivo i sistematski. Ako si jednom imala svoj biznis koji je funkcionisao dok si bila cista i pridavala mu adekvatnu paznju, mozes imati i drugi. Ako si jednom uspjela sebi izgraditi lijep i ugodan zivot, mozes opet.Morala sam zatvorit jedan obrt , drugi otplatila dugove da može radit ..... ama baš sve se obrušilo na mene . Ljudi su mi dužni novaca i novaca ( nekretnine) , i mogu samo sjest i plakat ..... , to i radim. Osim što se drogiram 8 mjeseci ....
A prvi korak je uspostavljanje apstinencije.
Sretno.
Potpisujemje......er gledanja svih porblema odjednom,na gomili,čine jendu planinu,zid neprobojan..ali kad se problemi svrstaju po prioritetima i krene od rješavanja jednog do drugog...to je već velika stvar........................strašno mi je drago Vlado što si to rekao mojoj prijateljic i tako da ne mislili da je samo ja filujem tom filozofijomn.
ako Sanjas, ne pitaj se Zasto!
Zivis, znaci.
Zivis Placuci.
mozda Ti suze od smrkanja stizu?!
jasno visdis samo lose stvari joje Ti se desavaju. u drugi si plan potisnula veoma bitne stvari. mislim, da nesto treba da promenis. a, sto sam pamentna? probaj da stanes na tih osam meseci. "muski". i heptanone zajebi. seti se, jetra ti treba. sa hepatitisom se danas zivi.
ili bi Ti da i dalje places?
Zivis, znaci.
Zivis Placuci.
mozda Ti suze od smrkanja stizu?!
jasno visdis samo lose stvari joje Ti se desavaju. u drugi si plan potisnula veoma bitne stvari. mislim, da nesto treba da promenis. a, sto sam pamentna? probaj da stanes na tih osam meseci. "muski". i heptanone zajebi. seti se, jetra ti treba. sa hepatitisom se danas zivi.
ili bi Ti da i dalje places?
sorry , nemam snage čitat i pisat na ostalim postovima , trenutno , NE RAZMIŠLJAM NI O ČEMU ! Praznina. To što mi se trudite reći kako jedan po jedan problem treba , ma ljudi , ZNAM , ali meni se događaju 25 problema dnevno!?!?
Gospodo , kad vodite neki posao i mjesečno dobivate točno 27 uplatnica , kad radite i od tog ovisi još neka familija , a vi niste sposobni DOĆ DO SVOG NOVCA , PA VAM NEKI TAMO KOMUNALCI SJEDNU NA RAČUN I BLOKIRAJU ....vrate vas na početak , ali ni to nije greda ! Muž koji bi triba bit potpora , on prokocka i ono što nije smio , i što tada .
A dica tribaju ono što svaki dan tribaju - hranu , odjeću , izlete,.....
Dvi godine sam se borila sa njegovom ovisnosti o kocki i to nitko ne zna . Bilo me sramota ikom reći da mi je muž kockar , a i sada mi zajedno krećemo iznova. Jedan drugom pomažemo -KAKO- on kad više nije imao što prokockat , ja sam tada SVE STAVILA NA SEBE , NJEMU BLOKIRALA PRISTUPE RAČUNIMA , ODJAVILA GA TJ. DALA MU OTKAZ ....počela rješavat stvari jednu po jednu . I odjedanput pukla. Pokušaj samoubistva , 5 dana kome , 30 dana psihijatrije , povratak doma di niko ne zna sa čime se borim. Možda naslućuju, ja poričem.....
Moji misle da meni nema smrti do sikire , vraćam se na posao koji tone , i ja jednim susretom sa bivšim PRIJATELJEM rješavam trenutni kolaps....do dana današnjeg . Od tada se nagomilalo problema milion , jer 4 miseca sam nesposobna ić rješavat iole išta . Prognoze nisu najsjajnije za nogu , osiguranje neće plati ,12 km brže od dozvoljenog :axe:
DAJTE , NE BUDITE PAPCI , HEROIN JE PIČKIN DIM KAD SE SVE UOKOLO RUŠI......
BAR SE TADA SMIRIM I NE DEREM NA NIKOG
Gospodo , kad vodite neki posao i mjesečno dobivate točno 27 uplatnica , kad radite i od tog ovisi još neka familija , a vi niste sposobni DOĆ DO SVOG NOVCA , PA VAM NEKI TAMO KOMUNALCI SJEDNU NA RAČUN I BLOKIRAJU ....vrate vas na početak , ali ni to nije greda ! Muž koji bi triba bit potpora , on prokocka i ono što nije smio , i što tada .
A dica tribaju ono što svaki dan tribaju - hranu , odjeću , izlete,.....
Dvi godine sam se borila sa njegovom ovisnosti o kocki i to nitko ne zna . Bilo me sramota ikom reći da mi je muž kockar , a i sada mi zajedno krećemo iznova. Jedan drugom pomažemo -KAKO- on kad više nije imao što prokockat , ja sam tada SVE STAVILA NA SEBE , NJEMU BLOKIRALA PRISTUPE RAČUNIMA , ODJAVILA GA TJ. DALA MU OTKAZ ....počela rješavat stvari jednu po jednu . I odjedanput pukla. Pokušaj samoubistva , 5 dana kome , 30 dana psihijatrije , povratak doma di niko ne zna sa čime se borim. Možda naslućuju, ja poričem.....
Moji misle da meni nema smrti do sikire , vraćam se na posao koji tone , i ja jednim susretom sa bivšim PRIJATELJEM rješavam trenutni kolaps....do dana današnjeg . Od tada se nagomilalo problema milion , jer 4 miseca sam nesposobna ić rješavat iole išta . Prognoze nisu najsjajnije za nogu , osiguranje neće plati ,12 km brže od dozvoljenog :axe:
DAJTE , NE BUDITE PAPCI , HEROIN JE PIČKIN DIM KAD SE SVE UOKOLO RUŠI......
BAR SE TADA SMIRIM I NE DEREM NA NIKOG