kako do subotexa?

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

saša-ex

Re: kako do subotexa?

Post by saša-ex »

Ako je tako, pitaj dilera gde moze da se kupi...
Posle 17 godina u ovoj prici, sa ove ili one strane, ne znam nikog ko se skinuo samo svojom voljom i zato sto je tako resio...A da sada vodi zivot koji je o.k.
I ne znam nikog ciji je razlog sto se navukao na gudru-dosada.
A tto sto nisi krao nije nikakav problem, to te ne cini "laksim" narkomanom...
Al dobro, zelim ti u svakom slucaju da se skines. Mi smo tu, ako ne bude islo, samo reci.
SAMO CEO ŽIVOT...
patka

Post by patka »

hvala na podrsci u svakom slucaju
Tek nedavno sam provalio ovaj sajt i mislim da je od pomoci i to velike bas za nekog ko hoce sam da se skine
Modesty

Post by Modesty »

TO SAM SVOJ MAJSTOR TI JE SINKO NAJTEŽI PUT I TO TI GOVORIMO NE IZ NERAZUMJEVANJA TEBE I TVOG PROBLEMA NEGO IZ DEBELOG LIČNOG ISKUSTVA..ŽELIMO TI DOBRO MA KAKO ZVUČALI.
ŽAO MI JE DA JOŠ NEKO IZGUBI DRAGOCJENO VRIJEME.
del piero

Post by del piero »

A kako zamišljaš subutex???
Mislim kriziraš 2,3 dana onda pocuclaš to govance i krize nema ti funkcionišeš normalno mozes i da radis i da budeš koristan član društva i euforija rešio si problem???Ali kad prestneš da ga uzimaš čak i ako to radio postepenim smanjivanjem
dočekaće te depresija nesanica uzas jednom rečju i neminovni recidiv.Bićeš ponovo na zutom za čas.
Ako ne onda ćeš se navući na njega i još ako ga nabavljaš na crno i uzimaš bez kontrole nema neke suštinske razlike od heroinske zavisnosti. :)
sergiobgd

Post by sergiobgd »

hey patkice,
ma pusti ti ove smarace, znam da si bolje i da ti je pomogao Sub, kao sto je i meni Met. Neciji neuspeh da se sam iscupa iz sranja ne treba da ti posluzi kao reference za tvoje stanje. Ne postoji stvar koju ne mozes da uradis, ako to jako zelis. Ja sam cist vec deset dana, skinut i sa dopa i sa meta, sada samo napred....
ljubi te brat, i pamet u glavu...
adam*

Post by adam* »

sergiobgd wrote:hey patkice,
ma pusti ti ove smarace, znam da si bolje i da ti je pomogao Sub, kao sto je i meni Met. Neciji neuspeh da se sam iscupa iz sranja ne treba da ti posluzi kao reference za tvoje stanje. Ne postoji stvar koju ne mozes da uradis, ako to jako zelis. Ja sam cist vec deset dana, skinut i sa dopa i sa meta, sada samo napred....
ljubi te brat, i pamet u glavu...

Ehhhh al' bi bilo dobro da se sa heroina skida za 10 dana.................kapiram ja tvoj entuzijazam ali malo se spusti na zemlju!!!!!

ISKRENI SAVET: NIGDE NE ZURI :idea:
cucla cucla cuclica
BORBA

Post by BORBA »

buraz i ja isto mislim da ti to mozes sa subotexom i ja bi ga uzimo nego je i kod nas u sa pravo sranje da ga nades ima sam jedna klinika u lukavici koja ga daje ali samo ako si kod njh na lijecenju.nego ti zajebi sve price i samo se ti skini i pocni da pijes blokatore i ja cu to isto uraditi cim se ocistim.blokatori su dobri ja dok sam ih pio 11 mjeseci sam bio dobar.nedaj se i potrudi se da nades subotex.cuvaj se
patka

Post by patka »

patkica je cista vec mesec dana.......
tako da verujem u pricu sam svoj majstor,ne iz svog vec iz iskustva drugih ljudi koji su bili 5 puta u sjebanijem stanju od mene
pdo nisam uzimao ko sto kazem mesec i jace dana...jedino sto duvam ko loood odnosno ko kad sam bio mali......xexe
takodje imam problema sa nesanicom,zna li neko iz bgas gde mogu flormidale da nabavim ili neki drugi dobar lek za spavanje?
sto se subotexa tice nabavio sam tablu od 7*2 mg i to mi je bilo i vise nego dosta
GoxiBg

Post by GoxiBg »

Mozes li onda pomoci i ostalima u nevolji? :D I ja zaista verujem da se mogu sam skinuti na isti nacin. Takodje sam u vezi, radim i sve mi u zivotu, manje ili vise, ide. Verujem da bi mi jedna tabla kao i tebi bila od pomoci. Kao sto ti rece i vise nego sto treba. Cestitam ti i samo furaj!! Sve manje ces misliti na dop kako vreme prolazi. Bar ja tako razmisljam. Aj, sa srecom.
rhinocervs

Post by rhinocervs »

legalno-nikako /jer ga zdravstveni sistem ne kapira, samim tim i ljudi
Locked