WELCOME TO THE REAL WORLD

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: WELCOME TO THE REAL WORLD

Post by Modesty »

hellfire wrote:Drzi se matori...kad vidim kakve su te sve stvari snasle i kojom brzinom odmah pomislim da ces vrlo lako puci iako ne znam kakvog si karaktera po pitanju jacine...ali u svakom slucaju ne daj se..Ocekujes dete, pa to je super...uvideces to cim se rodi (ako vec nije)
Nadji sebi neki ZDRAV izduvni ventil i pokusaj da ne pridajes toliku vaznost problemima..sve ce doci na svoje(mora)...i kao sto kazu :"ko zna zasto je to dobro"(pod tim prvenstveno mislim na dete koje ocekujes)...vidim da se zestoko nerviras i ako tako nastavis puci ces...reci ces "ma nek ide sve u P.M." i okrenuces se poroku zbog kojeg smo nekada svi znati zaglaviti u zesca govna od onih u kojima smo mozda trenutno bili...
Moj savet ti je samo se drzi i ne popustaj! Ne daj da te nervoza i stres teraju na kojekakve glupe odluke jer ces tako samo pogorsati situaciju i zivot i sebi i ljudima oko sebe!!! a to ti kazem(a sigurno ima ljudi da potvrde) da kad god smo zbog necega prsli skoro uvek je bio 3p "e sad cu da se uradim kao stoka" a time problem resavas samo na par sati...Zapitaj se sta ces posle? ili da se navuces i sjebes sve oko sebe ukljucujuci sebe ili da ne padas u iskusenje uopste...istrpi samo! Ne moze uvek ici lose, to znaj!

Puno pozdrava ti saljem i ponavljam, DRZI SE!
tako je :wink:
hellfire

Post by hellfire »

tnx! Modesty, ipak na kraju ispada sa se slazemo a?
a ne ona rasprava od sinoc...ne da nije imala smisla nego ono...strasno glupo oko cega smo ti i ja blejali jedno na drugo...vidim iz tvog posta(tj. mog citata) da se zapravo slazemo i da se prethodno nismo bash najbolje skontali sa tumacenjem obostranih postova! ali opooshteno sto se toga tice! :wink:
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Modesty

Post by Modesty »

:wink: :goodman:
hellfire

Post by hellfire »

jel se to igramo pantomime :?:
:-k :wink:
Modesty

Post by Modesty »

Aha :wink:
nego ,nema nam Lizarda :roll:
hellfire

Post by hellfire »

Pa ne znam :smt073 ...nadam se da nije napravio neko njesra pa ga zato nema...jbg to je prvo sto mi je palo na pamet...
Inace Modesty kako si mi ti na danasnji dan? nedelja, smor zesci a? a zamisli tek meni 6. dan vec traje "NEDELJA"! :rolleyes:
Modesty

Post by Modesty »

inače sam nervozna pred put(sutra putujem u Bg na 5 dana) a pogotovo pod ovim okolnostima...hoću iz kože iskočit.....uh..ajde,biće bolje...gore ne može u to sam sigurna :wink:
hellfire

Post by hellfire »

ma drzi se, jaka si ti ! Lepo se provedi u "nasoj" nekadasnjoj zajedn. prestonici... :wink:
I ne nervoziraj...znam iz mojih zadnjih par dana da je tesko ali jbg, guramo dalje! :D :D
Ako se ne "vidimo" na forumu, ti pishi kad se vratis...da mi ispricas utiske :D
Modesty

Post by Modesty »

Hoću,budi siguran a ti vidi šta je sa tim lizardom ako se pojavi :D
hellfire

Post by hellfire »

Vazi se! aj pozzzzzz! [wink]
Post Reply