Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

davor

Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?

Post by davor »

Ma dobro je ,Sarajevo snijeg,guzve po cestama,guzva u gradu...A ja stalno u guzvi :)
Ali hajde javicu ti se na pp..
hellfire pisi jos slobodno,pisi malo vise o sebi..
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
komsije

Post by komsije »

A MOGU SAMO DA ZAMISLIM KAKO TI JE I DA SE NAJEZIM.SA KOLIKO GRAMA SE SKIDAS SA DIKLOFENOM,OVO JE NAJSMESNIJE NESTO STO SAM CULA.TVOJA DOKTORKA JE LUDA,ONA TEBA DA SE LECI,DROGIRALA BIH JA NJU I NAVUKLA PA JOJ DALA DIKLOFEN DA SE SKINE.SVASTA.JA SAM BILA NA SKIDANJU KOD DOKTORKE LIDIJE U BAJINOJ BASTI,I USPELA SAM DA SE SKINEM.SAD USPELA TO JE VEC SIROK POJAM OGRANICEN VREMENOM.ISKRENO,MISLIM DA SAM TOTALNO PRSLA I NEZNAM NI KAKO CU JA DA TI DAM SAVET,JER JA SAM JOS UVEK NARKOMAN U GLAVI,UPOZNALA SAM SEBE KAO NARKOMANA I TAKO NASTAVILA DA ZIVIM,NA DOPU SAM ZAVRSILA I SREDNJU,I FAKS,I RADILA NA NJEMU.OVO MI JE PRVI PUT DA SAM CISTA I NIKAKO NEMOGU DA SE SNADJEM,A CISTA SAM 11 MESECI.I TO ZATO JER IMAM IMPLANT.NISAM POKUSALA SA DIKLOFENOM ,USTVARI NISACIM,NA ZIKRI SAM JEDINO METADON I TRODON UZMALA.I STVARNO NEZNAM KAKO TI TO PLANIRAS DA IZVEDES.MADA MENI U ZIKRI JE NAJGORE BILO DA SE IZBORIM SA SOBOM,MISLIM DA SI POCEO SA POGRESNIM DOKTOROM.JER DA NIJE BILO DOKTORKE LIDIJE,PA STVARNO NEZNAM NA KOJI NACIN BI SE JA SKINULA.SVAKA TEBI CAST.NABAVICU TI BROJ JEDNOG DOKTORA KOJI JE RADIO SA DOKTORKOM LIDIJOM,ILI BAR GDE MOZES DA GA NADJES.DRZI SE I RECI TVOJIMA DA TE NEPUSTAJU NIGDE.PROBAJ SA NEKOLIKO KAFETINA,POPIJ PET SEST,NECE TI BITI NISTA,PUSTI MALO. :finga:
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
hellfire

Post by hellfire »

komsije wrote:A MOGU SAMO DA ZAMISLIM KAKO TI JE I DA SE NAJEZIM.SA KOLIKO GRAMA SE SKIDAS SA DIKLOFENOM,OVO JE NAJSMESNIJE NESTO STO SAM CULA.TVOJA DOKTORKA JE LUDA,ONA TEBA DA SE LECI,DROGIRALA BIH JA NJU I NAVUKLA PA JOJ DALA DIKLOFEN DA SE SKINE.SVASTA.JA SAM BILA NA SKIDANJU KOD DOKTORKE LIDIJE U BAJINOJ BASTI :finga:
hehe...to je i moja pomisao bila kada sam cuo od doktorke...ma i ne pijem jebeni diklofenak..to mi dodje kao pez bombona zar ne?
pijem samo rivotrile i miansan...a i to je njesra!
Ali ipak trpim nekako..sta cu..
Ma da budem iskren vec se bolje osecam, u svakom slucaju...ali za ono posle ne znam sta cu i kako cu...kad izadjem medju svet...?
A sto se tice dr. Lidije, tu sam ispusio...moja matora se cula sa njom licno (na mob je zvala) i ova joj rekla kako joj je ministarstvo zabranilo rad sa narkomanima i svasta nesto...ufff al sam tada popizdeo! i na kraju zavrsih kod ove ludaje...jbg!
Ma izguracu..
...a by the way - skidam se sa u proseku 2 mica dnevno (toliko sam uzimao, na nos)====STRASNO :snakeman: (s obzirom na terapiju,ako se tako i moze nazvati)
toliko za sad...odoh da pokusam da kuntam...pisem vam sutra kako napredujem :D
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
komsije

Post by komsije »

PISI BAS ME INTERESUJE KAKO CES USPETI,NIJE DVA MICA MALO.
I JEL TI OVO PRVI PUT DA SE SKIDAS?NAJVAZNIJE JE DA SU TVOJI OK I DA TI ONI PRUZE PODRSKU.MA ZA DESET GODINA CES SE SMEJATI OVOME.STRASNO.
hellfire

Post by hellfire »

Pozdrav svima! Nov dan pocinje... :D
Pa dva grama nikako nije malo s obzirom na terapiju koju sam dobio...ali kao sto rekoh, moram da istrpim..
A sto se tice skidanja, nije prvi put...mislim prvi put je ovako na suvo...do sada sam uzimao trodone i meth dok nisam saznao da je to samo presipanje iz shupljeg u prazno zapravo(ako me likovi, iskusni sa time kapiraju)...zato sam se i pomirio sa cinjenicom da se moram skidati ovako na suvo...jbg! :-D
Nego imam gadne probleme sa srcem i disanjem, ne znam koji mi je k'rac! Ubrzano disem po ceo dan, cak i kada legnem da kuntam ne smirujem se, a + pijem rivotrile i miansan...i skoro nishta!
A sto se chuke tice, o tome da ne govorim...po ceo dan imam visok pritisak ( u proseku 140\110 === sto nije uopste naivno s obzirom da imam 23god.) tako da ne znam sta cu...da li da zapalim do hitnne da mi daju neko sranje za pritisak i srce ili sta da radim...to mi traje vec 2 dana, ta nelagoda sa srcem i disanjem (kao da sam maraton opichio, a ne osecam narocit fizicki umor)
U REBUSU SAM, I TO ZESCEM!!!
Javljacu se jos...poz KOMSIJE! a i ostali!
hellfire

Post by hellfire »

eh da...a sto se matoraca tice...pa cool su..koliko mogu biti...ipak je sve ovo samnom veliki shok...pogotovo sto sam bio "dechko koji obecava" ali djavo je hteo da sve ode drugim putem...mada ne mogu se pravdati na to..niko mi nije nabio snif u nos i naredio da usnifujem ta govna...jbg!ne znam,kazem ponovo, u rebusu sam bas zescem! U principu juce i danas sam vec OK (nemam neizdrzive bolove i sl. ali zato ubrzano disanje i chuka j*bu kevu! ali iskusno)
a ne znam kako moje da ubedim da mi daju vecu dozu tih govana...jer znate svi matorce,samo se tripuju za sve zivo...do sada sam pio 3x dnevno po 1\2 rivotrila od 2mg i uvece pred spavanje 1/2 miansana i nita od zeljenog dejstva! TAKO DA NE ZNAM STA CU?! :(
miratesman

Post by miratesman »

Samo napred.Mozes Ti to da izdrzis.Sigurno verujem u tebe.Ako osetis bilo kakav strah idi u Komunu to je prava stvar.Moja cerka se leci vec 5 god. Bilo je strasno u pocetku-prvih godinu dana, sada je OK. ali ja strahujem i dalje.U medjuvremenu napravila je nekoliko recidiva-lekari kaxu da je to normalno a ja iskreno vise im neverujem,iz tog razloga bi da prodje komunu bar jos jednu godinu.
Imas kontakt sa nama.Nista se na ovom svetu ne dogadja lepo da bi zalio sto si zatvoren u kuci.Izdrzi i pisi,gledaj filmove i trazi komunu da posle svega ipak odes.To je najbolja stvar.
SAMO NAPRED SA SRECOM I VEROM U BOGA.
BUDALE I PAMETNI LJUDI JEDNAKO SU BEZAZLENI.NAJOPASNIJI SU POLULUDI I POLUMUDRI
hellfire

Post by hellfire »

hvala miratesman , obecavam da cu dati sve od sebe...sto vec i cinim...i da cu videti sa mojima da skupa razmislimo o soluciji da odem u neku komunu jer ionako zivim u relativno maloj sredini gde skoro svak zna svakog (ako me kapirate) tako da bi komuna bila idealna...ali ne znam...moram DOBRO da porazmislim o tom resenju ako ustanovim da drugacije ne mogu...u svakom slucaju hvala za savet i najlepse zelje ze tebe i tvoju kcerku...zelim joj isto sto i sebi! srdacan pozdrav iz Cacka! :D
komsije

Post by komsije »

TO SA DISANJEM I GUSENJEM JE I MENE MUCILO,ALI TO JE SAMO NA NERVNOJ BAZI.BAR JE MENI BILO.
A TO STO KAZES PROSIPANJE IZ SUPLJOG U PRAZNO,NIJE BAS TAKO.JA SAM SE SKINULA SA METADONIMA,I DA NIJE BILO META,PA ODVALILA BIH,JA SAM BILA NA OSMICI.I NI MET NIJE UBLAZAVAO BOLOVE,ALI POMOGLO JE.
VIDIM DA SI ODLUCAN,SAMO NAPRED.
selma

Post by selma »

hej vidjela sam neki tvoj post za artane...nesto
Covjece dobro si ti normalan...mozda malo spaljen :smt081hihihi(svi smo pomalo),ali Slava Bogu...
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Post Reply