Nikad nisam rekao da je lako. Ni pomislio. Ni preziveo kao lako. Nemam, kao prvo, nameru da se odselim u neku drugu zemlju, jer ne bih vidjao sina ni ovoliko koliko ga vidjam. To kako ja vama zvuchim je, u principu, vash problem. Samo ja znam koliko, bilo, je teshko, leci, potpuno sam, probuditi se bez osmeha voljene zene i najlepseg sunca koje te ogreje. Probuditi se, krenuti na posao sa mishlju da ti neko drugi vodi dete u obdanishte. Doci sa posla i opet biti sam. Ali to je cena, koju sam spreman da platim. Da bih jednog dana, to svoje sunce, svoju krv, mogao da usmerim na put drugaciji od ovog kojim sam ja ishao. Moc podsvesti je, kako je ti doVla nazivash, izuzetno jaka. Nemoj je potcenjivati. Za ovih nekoliko meseci, nauchio sam da slusham sebe. Da oslushkujem. Da promenim zivot. Ne bih ga menjao... Samo bih da ga zivim. Kakav god da bude. Ali da ga zivim zajedno sa Joeom. Uz njega. Ja sam svoj cilj nashao. A ti?Vlado_M wrote:
Prijatelju, nadam se da se neces naljutiti...
Zvucis mi poput autora pozitivnih ruzicastih slatkastih knjizica tipa Moc podsvjesti, Kako promijeniti svoj zivot u 20 lekcija, 10 jednostavnih nacina za podizanje samopuzdanja i samopostovanja itd... Jos samo da izdas svoj video kasetu i kao guru putujes Amerikom i pokazujes porculanski osmijeh debelim domacicama ispranog mozga i ostavljenim sjebanim zenama na kilogramu valijuma dnevno i to.
Mislim da nisi iskren u potpunosti. Nije bas toliko dobro i toliko lako.
Pozdrav.
Iskreni pozdrav...