Čavrljanje

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

zvrky

Re: ZVRKY

Post by zvrky »

Ma i ja volim sneg ali ne sneg u gradu vec sneg na selu,gde je lep i beo,gde mozes grudvu ko covek da napravis a ne ovde u gradu padne sneg i za pola sata je sav izgazen i napravljena bljuzga i ne lici ninasta....znas kad najvise volim sneg? Recimo krene da pada ( i to onaj suv a krupan ) oko 21h ( za to vreme ja spavam :-D ) i probudim se recimo oko 01h a on lepo vec napadao i sve napolju belo i neizgazeno....noc....mir...tishina....sve shkripi pod nogama....miris snega je prelep ...i onda se lepo spakujem i izadjem napolje e to volim nema ljudi nema gsp-a nema zive duse samo ja i sneg....a one ulicne svetiljke mu daju jos lepsu char pa je romantika potpuna ....sneg i ja na romantichnom sastanku u 01h :-D i onda odes kuci posle recimo pola sata ili sat vremena setnje i legnes da spavas ili radis sta vec radis nije ni bitno a ujutru kada se probudis obicno imas zelju da ponovo ugledas taj sneg ....kad ono njega nema sve sivo i izgazeno....ljudi vrve po ulicama....saobracaj finkcionise....buka prouzrokovana saobracajnom guzvom i guzvom djaka prvaka ispred moje zgrade tera me da se lepo vratim u krevet i vise ne pogledam kroz prozor a kamo li izadjem napolje....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

widim planirate neke akcije bez mene..hmm,shta je mislile ste da ste me se oslobodile?izwinite,ali i ja sam IN :-D ...stigoh u prawo wrijeme hehe...ja ne wolim jednolichno nishta,tako da sam ja za to da se menjamo...heee :-D ocu i ja nekad u sredinu :axe:
woli was lujka
ps.zwrki posto ne dodje za leto,zwacu te kad padne sneg-pa dodji kikikikkk :lol: :lol: :lol:
nadam se da si sinoc bila dobra(citaj djawolasta) :mrgreen:
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Re: Neko ruzno sanja, nekom su kosmar svitanja..

Post by rajouno »

curke! :-D
kakwe smo pameti,taman cemo ostariti zajedno heeeee,crni humor :lol: :lol: :mrgreen: :shock:
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Ne ne,u sredini sam ja to smo se vec dogovorile ,imas mogucnost da se menjas za druge dve pozicije :-D
P.S. Nisam bila djavolasta bila sam mirna ko bubica :-D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

A sta fali ostariti sa nekim? Nije to crni humor to je nesto sto je lepo... :D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
cokapeace

Post by cokapeace »

Zavisi..ja ostari pored soma sa kojim sam sve živce pogubila.. :-D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
cokapeace

Post by cokapeace »

Mirna "ko bubica" - a izborila se za "zlatnu sredinu"...hi,hi,...Baš je bila mirna ,zar ne Bebo?! :D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
rajouno

Post by rajouno »

da,da takwa ti je ona..swe kao neshto fina,ustruchawa se..ali woli da bude zadowoljena u 'sredini'...uwjek tako,i onda je ispadnem djawo :twisted: ehhh,ziwote :rolleyes:
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

pa owaj..mislila sam ostariti pored nekog mushkarca,ja was stwarno wolim-eto mozete da budete kume,pa cemo ipak zajedno da starimo :D
owo napisah u nadi da cu jednoga dana promeniti swoju cud,i pocheti da razmishljam o braku i dechici...nije shala wec sam zagazila u 25-u :-D .mada swi mi daju 18-19 najwishe,ahahahaha...kao kako tako izgledash mladje?eee,to wam je tajna deco moja...kad bi wam rekla, morala bih da was ubijem :-D .
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

A ko ne voli da bude zadovoljen :-D ? Oces da kazes da nisam fina hahahhaaha na lebac da me mazes bwe :-D Ja zelim da dobijam ali isto tako zelim i da pruzam :D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply