Ma i ja volim sneg ali ne sneg u gradu vec sneg na selu,gde je lep i beo,gde mozes grudvu ko covek da napravis a ne ovde u gradu padne sneg i za pola sata je sav izgazen i napravljena bljuzga i ne lici ninasta....znas kad najvise volim sneg? Recimo krene da pada ( i to onaj suv a krupan ) oko 21h ( za to vreme ja spavam ) i probudim se recimo oko 01h a on lepo vec napadao i sve napolju belo i neizgazeno....noc....mir...tishina....sve shkripi pod nogama....miris snega je prelep ...i onda se lepo spakujem i izadjem napolje e to volim nema ljudi nema gsp-a nema zive duse samo ja i sneg....a one ulicne svetiljke mu daju jos lepsu char pa je romantika potpuna ....sneg i ja na romantichnom sastanku u 01h i onda odes kuci posle recimo pola sata ili sat vremena setnje i legnes da spavas ili radis sta vec radis nije ni bitno a ujutru kada se probudis obicno imas zelju da ponovo ugledas taj sneg ....kad ono njega nema sve sivo i izgazeno....ljudi vrve po ulicama....saobracaj finkcionise....buka prouzrokovana saobracajnom guzvom i guzvom djaka prvaka ispred moje zgrade tera me da se lepo vratim u krevet i vise ne pogledam kroz prozor a kamo li izadjem napolje....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
widim planirate neke akcije bez mene..hmm,shta je mislile ste da ste me se oslobodile?izwinite,ali i ja sam IN ...stigoh u prawo wrijeme hehe...ja ne wolim jednolichno nishta,tako da sam ja za to da se menjamo...heee ocu i ja nekad u sredinu :axe:
woli was lujka
ps.zwrki posto ne dodje za leto,zwacu te kad padne sneg-pa dodji kikikikkk
nadam se da si sinoc bila dobra(citaj djawolasta)
Zavisi..ja ostari pored soma sa kojim sam sve živce pogubila..
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Mirna "ko bubica" - a izborila se za "zlatnu sredinu"...hi,hi,...Baš je bila mirna ,zar ne Bebo?!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
da,da takwa ti je ona..swe kao neshto fina,ustruchawa se..ali woli da bude zadowoljena u 'sredini'...uwjek tako,i onda je ispadnem djawo ehhh,ziwote :rolleyes:
pa owaj..mislila sam ostariti pored nekog mushkarca,ja was stwarno wolim-eto mozete da budete kume,pa cemo ipak zajedno da starimo
owo napisah u nadi da cu jednoga dana promeniti swoju cud,i pocheti da razmishljam o braku i dechici...nije shala wec sam zagazila u 25-u .mada swi mi daju 18-19 najwishe,ahahahaha...kao kako tako izgledash mladje?eee,to wam je tajna deco moja...kad bi wam rekla, morala bih da was ubijem .