jos jedna ispovest
Moderator: sanela
- joesspappa
Odgovor je tu pred tobom, samo treba da se debelo pomuchish...
Da istrajesh... tvoj zivot je u pitanju... ima mnogo lepsih stvari od druzenja sa dzankijima... ili uzivanja sa njima...
Po meni morash da se izolujesh od svega, svega losheg i svega dobrog... da pokushash da sam uhvatish uzde i zajashes na krilima normalnog zivota... dosta je bilo djipanja na zmaju...
Mnogi ne uspeju, mnogi ni ne pokushaju... pokusao si, sad nije na tebi da se opterecujesh time shta ce keva da misli i kad ces poverenje da steknesh ponovo... Morash da se reshish svega sto te opterecuje, da se sam sa sobom dogovorish kako dalje... A onda da se pomuchish i da prihvatish svaki vid izlechenja koji ti pomaze...
Ja sam u najgorim trenucima... prichao sa popovima, socijalnim radnicima, psihijatrima, lekarima... ma sa svakim za koga sam mislio da moze da mi pomogne... i uspeo sam da promenim neka razmishljanja... i sad ih samo dopunjujem... Idemo dalje...
Da istrajesh... tvoj zivot je u pitanju... ima mnogo lepsih stvari od druzenja sa dzankijima... ili uzivanja sa njima...
Po meni morash da se izolujesh od svega, svega losheg i svega dobrog... da pokushash da sam uhvatish uzde i zajashes na krilima normalnog zivota... dosta je bilo djipanja na zmaju...
Mnogi ne uspeju, mnogi ni ne pokushaju... pokusao si, sad nije na tebi da se opterecujesh time shta ce keva da misli i kad ces poverenje da steknesh ponovo... Morash da se reshish svega sto te opterecuje, da se sam sa sobom dogovorish kako dalje... A onda da se pomuchish i da prihvatish svaki vid izlechenja koji ti pomaze...
Ja sam u najgorim trenucima... prichao sa popovima, socijalnim radnicima, psihijatrima, lekarima... ma sa svakim za koga sam mislio da moze da mi pomogne... i uspeo sam da promenim neka razmishljanja... i sad ih samo dopunjujem... Idemo dalje...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
- nenormalan-a-lud
cao
cao ljudi,hvala svima na podrsci,rekao sam kevi da sam juce uzeo i da sam resio da iskuliram dva dana i da konacno primim taj blokator,danas mi je prvi dan,nekako sam iskulirao dan,samo sa nekoliko bendzosa a i devojka je bila dobar deo dana uz mene,ne osecam se toliko lose ali osecam da ce sutra biti pakao,noc cu nekako pregurati,ali sutrasnji dan ne znam kako cu,sutra idem na kliniku jer je keva zapela sutra pa sutra pa makar bio i pozitivan na testu........iskreno jedva cekam da primim taj blokator da prestanem da mislim na zuto sranje
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- nenormalan-a-lud
ja ti bas i nisam neki savetnik sto se toga tice,meni je ovo drugi recidiv,samo od kako sam poceo da se lecim,a to je vec dve godine,a pre toga ih je bilo ne znam ni ja koliko,trenutno sam u k.... ali se ne dam prvi dan prolazi,sutra ce biti....bolje
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- nenormalan-a-lud
cokapeace wrote:
NORMALNI- DRŽI SE ! MOŽEŠ TI TO !
MOGU MOGU evo drzim se prvi dan prolazi,sutra idem na kliniku ali nece mi dati blok,necu proci na testu,prosao je samo jedan dan,sutra drugi:(
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
- nenormalan-a-lud
dobro jutro drugari,ja sam nekako pregurao noc,ali sada kako mi je,ne mogu da vam opisem,mrzim ovaj osecaj mrzim jbni dop aaaaaaaa,sam sam kuci,treba da izdrzim do 4 a onda idem na kliniku,bice to veliko iskusenje,znam da necu resiti nista ako uzmem sada,mada nemam ni para,ali sam sam kuci,ne ne smem nikako uzeti.....ajde...do citanja,odo da legnem,ne mogu vise kucati
Mesha Selimovic
Mesha Selimovic
Svi smo uz tebe...NISI SAM!!!
Znam kako ti je,ali isto tako znam DA MOŽEŠ da izguraš sve!Koliko sam shvatila imaš curicu koja je uz tebe u ovim trenutcima,...sa ženske strane gledišta:ne bi bila tu da joj nije stalo do tebe i da te ne voli....Eto još jednog razloga da se boriš!
Dop povredjuje ljude koji nas vole i koje volimo...NE DOZVOLI MU TO NIKADA VIŠE! Ništa toga nije vredno,a kamoli taj jeb prašak!
Nije li bedno,kad malo razmisliš ,da :ti je ta PRAŠINA diktirala dane,terala ljude oko da pate,uništavala tebe?!
Ej...pa to je jeb PRAŠINA !!!!Tako sam ja razmišljala u tim trenutcima...Idalje tako razmišljam...
Drži se! Volja i želja su bitne-a ti ih imaš.
Možeš ti to,znam! :smt023
Znam kako ti je,ali isto tako znam DA MOŽEŠ da izguraš sve!Koliko sam shvatila imaš curicu koja je uz tebe u ovim trenutcima,...sa ženske strane gledišta:ne bi bila tu da joj nije stalo do tebe i da te ne voli....Eto još jednog razloga da se boriš!
Dop povredjuje ljude koji nas vole i koje volimo...NE DOZVOLI MU TO NIKADA VIŠE! Ništa toga nije vredno,a kamoli taj jeb prašak!
Nije li bedno,kad malo razmisliš ,da :ti je ta PRAŠINA diktirala dane,terala ljude oko da pate,uništavala tebe?!
Ej...pa to je jeb PRAŠINA !!!!Tako sam ja razmišljala u tim trenutcima...Idalje tako razmišljam...
Drži se! Volja i želja su bitne-a ti ih imaš.
Možeš ti to,znam! :smt023
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~