evo me.sad cu pokusati reci nesto vise o njemu i nama.da,cula sam ali kako je mala sredina sve verujem i nista ne verujem.on mi je rekao da je jos dok je bio kljinac pusio travu.zatim ekstazi,ali kao to je bilo davno,pre par godina.po ponasanju ne mogu da provalim.inace je vrlo komunikativan,a kao i svi mi ima zute minute,kad nije nesto ekstra raspolozen.jednom sam mu rekla da je cudan sto se igra sa malim stefanom,a on se bas naljutio.kaze pa to je dete....sto se tice zenica,ma skroz su normalne,mislim nista eksta sitnije...koliko sitne moraju biti?inace,nikad me ne izbegava,slobodno vreme je sa mnom.ne izlazimo jer je menjao posao pa smo u manjku para.uglavnom kod njega kuci smo.da,umoran je,ali radi po 9-10 sati fizicki.od krecenja,limarije,bravarije itd....kako ne bi bio umoran. jel?pri tom me uvek zadrzava da ostanem kod njega i spavam.mislim ne zeli da bude sam,ne u smislu plasi se nego voli kad sam pored njega.nekad ode na pivo,dva i tad se rasprica...bili smo zajedno na moru par dana,ali je bio nervozan jer nije spavao ceo put,a posle nije mogao dva dana da cestito zaspi...ne znam ni sama...ne trazim opravdanje u svemu tom,ali uvek imam....inace je pazljiv i osecajan,pa kako onda da znam da li je na necemu.interesuje me zasto je tako siguran,kad kaze da ga testiram u bilo koje doba dana i noci?????????????
znate,kako je tesko....kad je raspolozen ja mislim da je na necemu,kad je neraspolozen isto,kad me ljubi isto,kad ovo kad ono...da poludisssssss.....
ima 25 godina.pa je i pri tom detinjast.nismo u fazonu zurki i ludih izlazaka,kaze da mu je to preko k...i da zeli da se smiri......neko je spomenuo cesanje,pa svrbe ga ledja,ali ima bubuljice????i sta vam je ti KLJUCANJE???jaoj,pomagajte.....napisite mi sve sto mozete,koje droge kako reaguju,njihovo trajanje,posle njih itd......
KAKO PREPOZNATI NARKOMANA
hocu
ma hocu to sigurni,samo sto ga je sad uhvatio aparat za varenje i jedva gleda,nemam srca da ga sad maltretiraam.pisi sve sto znas please
brzo
KOJI TEST DA UZMEM???JEL IMA NEKI NA SVE VRSTE ILI PIJEDINACNI????ODGOVORITE STO PREEEEEEE......
KOLIKO DANA TREBA DA PRODJE??KAD DA URADIM?MA VI NEMATE POJMA KOJI JE OVO HAOS.A MOJE DRUGARICE SAMO IDU I RASPITUJU SE.....I ONDA PRICE....DA OKORELI JE DA,ALI NIKO NECE DA KAZE,GDE GA JE VIDEO KAD?????MUKA MI JE OD PRICA....PA DA JE OKORELI TO BI SE VALJDA VIDELO???????????????I STA AKO BUDE SVE U REDU TAD NA TESTU?JEL TREBA PONOVO DA RADIM I KAD???
BRRRRRRRR
HE,JA NISAM OSOBA KOJA BAS PANICI ALI OVO JESTE PARANOJAAAAAA.STA VAM JE kljucanje???UN,UH,RECI CU NJEGOVOJ MAMI DA KUPI....TO SAM PODELILA SA NJOM...A PRICE SE NE MOGU TAKO LAKO U GLAVI ZANEMARITI.GDE SE CESKAJU??SVUDA PO TELU?KAKAV IM JE SEX...JEST NE MOZE NEKAD DA SVRSI ALI KAZE DA JE TO OD UMORA...HMHM....ON AKO BUDE POZITIVAN JA CU SE UBITI,ALI CU GA OSTAVITI IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA,STO JE IMAO PRILIKU DA MI PRIZNA I DA RESIMO SVE ZAJEDNO.....A JEL SE MOZE OD EKSTAZIJA POSTATI ZAVISTAN AKO SI GA UZIMAO NEKO VREME???IJAO JA NISTA NE ZNAM O OVOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaoj
pa mama je sumnjala pre par godina ali samo iz razloga jer mu je drug umro od toga,ali oni su drugovi iz detinjsta.i to je bilo davno.mama ise slaze sa mnom da uradimo test.mislim imam saveznika u tom.i ona ga analizira itd..ma sad nam je sve sumnjivo...on je meni sumnjim kad je raspolozen,samo tad...a po ocima ne mogu da skontam jer mu se cakle od aparata za varenje...ma siznucu vise...kaze da pocinjem da ga opterecujem i da vise nece mocu da se ponasa normalno preda mnom je ce stalno razmisljati o tom.....mislim da se necu smiriti i ako je negtivan test..jer boze moj mozda nije tih par dana.....koliko su raspolozeniiiiiiii,koliko imaju energije..npr...bude raspolozen cvrkuce,ali kad kazem ajmo u setnu on meni pile ne mogu umoran sam,ajde da gledmo filimic....uvek mu se spava...to je meni sve kontradiktorno...ako je na necemu i skakuce onda bi i da skita,zar ne?a ne da mu se spava????