I ovo je potpuna glupost...cekaj ako ti psihijatar kaze da avion ne postoji oces mu verovati?
Izvini ali ja nisam bila ni u komuni niti u bilo kakvom retro centru niti nesto preterano verujem u boga ili bilo koga,verujem jedino u sebe i svoju sposobnoist da sebi pomognem a ipak sam uspela u svojoj borbi i pored toga sto sto ne verujem u boga i to apsolutno pobija tvrdnju tog psihijatra. Pozdrav
P.S. da se razumemo nemam nista protiv vere u boga ili u koga god verujete ali smatram da to nije jedini nacin da neko uspe, i nije presudna stvar.
Samo kažem šta je čovek rekao, ništa više.
OD DROGE DO BOGA
Moderator: sanela
Sta te potaklo, nakon 7 godina apstinencije doci na neki narkomanski forum?
Malo mi je ova prica hmm. Odbio si pivo i ??? sve je doslo na mjesto, nema vise zelje za dopom, ni cugom, nema krize, nema borbe, pada, covjek se ozenio, diplomirao i nakon 7 godina evo ga tu
Vjera je ok, sve to stoji ali too much neceg nije ok a ti svo vrijeme pricas o prosvijetljenju
Malo mi je ova prica hmm. Odbio si pivo i ??? sve je doslo na mjesto, nema vise zelje za dopom, ni cugom, nema krize, nema borbe, pada, covjek se ozenio, diplomirao i nakon 7 godina evo ga tu
Vjera je ok, sve to stoji ali too much neceg nije ok a ti svo vrijeme pricas o prosvijetljenju
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
lJUDI..PA OVDE SE ZAHUKTALO...
kad sam napisala - VERA - mislila sam na bilo koju veru:VERU u sutra, VERU U SEBE ,neko veruje u Boga, neko u male zelene...ali svi mi u nešto u svom životu VERUJEMO...
I za mene se može na neki način reći da sam ATEISTA-VERUJEM U SVOJE POSTUPKE,I POSLEDICE SVOJIH POSTUPAKA...ne verujem u crkvu i popove(uče školu da bi nam prodavali veru ,pamet,i ispirali mozgove)..
ALI IPAK VERUJEM !
kad sam napisala - VERA - mislila sam na bilo koju veru:VERU u sutra, VERU U SEBE ,neko veruje u Boga, neko u male zelene...ali svi mi u nešto u svom životu VERUJEMO...
I za mene se može na neki način reći da sam ATEISTA-VERUJEM U SVOJE POSTUPKE,I POSLEDICE SVOJIH POSTUPAKA...ne verujem u crkvu i popove(uče školu da bi nam prodavali veru ,pamet,i ispirali mozgove)..
ALI IPAK VERUJEM !
sunrise wrote:Sta te potaklo, nakon 7 godina apstinencije doci na neki narkomanski forum?
Želja da podelim sa drugima svoje iskustvo me je podstakla da napišem post.
sunrise wrote: Malo mi je ova prica hmm. Odbio si pivo i ??? sve je doslo na mjesto, nema vise zelje za dopom, ni cugom, nema krize, nema borbe, pada, covjek se ozenio, diplomirao i nakon 7 godina evo ga tu
Nisam rekao da nije bilo borbi. Iskrizirao sam, ponovo sam godinu dana pio nalorex, i bilo je tu dosta borbe, samo sam uz Božiju pomoć sve to lakše pregurao.
Last edited by onisifor on Thu Aug 02, 2007 1:53 pm, edited 1 time in total.
cokapeace wrote:ne verujem u crkvu i popove(uče školu da bi nam prodavali veru ,pamet,i ispirali mozgove)..
ALI IPAK VERUJEM !
Ni ja ne gotivim popove, ima dosta baraba među njima, ali šta sad? Ne verujem ja u njih, nego u Boga. Tu mnogi greše: dozvoljavaju da im se popovi ispreče između njih i Boga. A, što se crkve tiče, nisam član nijedne institucionalizovane crkve ili sekte. Smatram sebe članom jedne univerzalne Crkve koja se sastoji od svih ljudi koji vole druge ljude kao same sebe.
Njihov izbor,izolacija od standardnog okruzenja je nekad jako bitna ali nei presudna,kao i uredniji zivot koji kod kuce mozda ne bi uspeli da postignu.zvrky wrote:Kako onda objašnjavaš to što se zavisnici sve više leče u reto centrima, manastirima, raskršćima?
Slažem se, svi ovi faktori su bitni za izlečenje, ali zašto se onda ne osnivaju ateističke komune?