Moja cupri

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Grof

Post by Grof »

Pa u pravu si, ljude u kompletu gledam drugacije, ne znam, i odam im u startu dajem prednost da mogu bit srecni jer ne znaju rad dopa, sto ne znaci da ja ne umijem bit srecan, al ipak.. Dosta sam sebe analizirao, i kad dodjem na posao recimo, zale se kolege na nesto, imaju neki problem, jebo te, pa to je banalno kralju, ne znas kakvih sam problema ja imao, pomislim,nista me ne moze iznervirat puno, svemu prilazim sa vedrije strane, sto znam, dosta sam dobro, al ipak ljudska ogranicenost mi jos uvjek smeta, pih, i odma provalim kakav je ko, to sam primijetio, dosta je da mu vidim pogled, gestakulaciju, odma znam kakav je, valjda zato sto sam najgore ljudske osobine primijetio kod sebe i drugih dok sam se drogirao, sto znam, pravi sam psihijatar za normalne ljude:)
sunrise

Post by sunrise »

ljudska ogranicenost? sta oni znaju, "normalni", zale se na svakodnevne probleme a mi se sa dopom borimo. Mi smo face, mi smo godinama jeli govna dok su oni radili za 2000kn, mi smo prosli zatvore i krize i dilere i kradje a oni se nasli pametni kukati o racunima i zenama. Kako su brizni, sta ne vide da nama na celu pise mi smo face i pametniji a oni samo 2normalni"
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
cokapeace

Post by cokapeace »

Sunrise.. TOTALNO se slažem sa tobom... !
Plitki ljucki umovi- A(navodno) NORMALNI...po čemu su oni to normalniji od nas?! Po neiskustvu i tome što su od svih sranja koje smo mi prošli bili zaštićeni kao beli medvedi?!
Onda ja ne želim biti -na taj način -NORMALNA!
joesspappa

Post by joesspappa »

Bolje da nisi al kad vec jesi dobro nam doshao...

Problem koji smo mi reshili je veoma zaeban... i nishta posle toga nam ne pada toliko teshko i neverovatno... jer jeste da smo bili mnogo i loshi i jebeni, ali upravo to da smo se izdigli i da se prvenstveno u nashim ocima, srcima osecamo kao dobri dovodi do toga da za svaki problem postoji reshenje i to sa gradacijom od najboljeg ka najloshijem... i mozak nam munjevito reaguje na novopostavljene situacije i zivotne zamke... jer ako si, dok si bio aktivan mogao da se snadjesh za 50 eura dnevno jer ti je bilo neophodno, shto sad ne bi mogao da se snadjesh i da ti tih 50 eura ne trebaju u opshte!?
Ima jedna narodna ... tudje meso ne boli... i to i jeste tako... svakom je svoja muka najteza, a nasha muka nam je svima poprilichno poznata i manje vishe svima zajednicka... te stoga glava gore...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
cokapeace

Post by cokapeace »

:smt023 :-D
JUST

Post by JUST »

Mislim da grešiš kad kažeš da su strejteri "plitki umovi" koji se bore sa svojim bezveznim problemima dok ti grcaš u pravom paklu!! U tome se slazemo to jeste pakao !! Droga je problem koji sam sebi staviš za vrat! Težak život ,pa je to opravdanje za korišćenje droge?????? Strejteri je nikad nisu probali . Mudrost je tu
cokapeace

Post by cokapeace »

Just-mislim da nisi skontao poentu..malo više čitaj po ovom forumu-i biće ti jasno da niko od nas NE SVALJUJE KRIVICU NA NEKOG DRUGOG ZA NAŠE GREŠKE... niti iko kaže da je:DROGA PAMETNA STVAR koju smo uradili... ;-) ..
Ne vredi da ti objašnjavam... VIDI SAM ako te zanima..
cokapeace

Post by cokapeace »

Izvini-SKONTALA...ne znam kako misliš da pomogneš bratu-kad već imaš taj odbojan stav prema narkomaniji...(Što je -dobro-u nekim granicama,)ali da bi pomogla nekome sa takvim problemom -moraš prvo da naučiš da ga razumeš...a to ne možeš za jedan dan..tek si došla -i misliš da razumeš o čemu je reč?! U tom slučaju očekuj da će te još neko ,poput mene,bez zle namere-ISPRESKAKATI...
Moj ti je savet,ako ga hoćeš :..Čitaj,uči da razumeš..jer ljudima poput nas ni mozak ,ni misli ne idu u istom smeru kao tebi(hvala Bogu- jer to znači da si ti ok ,i tebi ne treba pomoć)
..ali tvom bratu treba,pa ,makar zbog njega pokušaj da razumeš..
sve najbolje..
joesspappa

Post by joesspappa »

JUST wrote:Mislim da grešiš kad kažeš da su strejteri "plitki umovi" koji se bore sa svojim bezveznim problemima dok ti grcaš u pravom paklu!! U tome se slazemo to jeste pakao !! Droga je problem koji sam sebi staviš za vrat! Težak život ,pa je to opravdanje za korišćenje droge?????? Strejteri je nikad nisu probali . Mudrost je tu
Sun i Coka su samo malo ironichne u svojim mislima... i postovima... pogotovo SUN...

Ko nije probao heroin izgubio je mnogo... ko je probao heroin izgubio je sve...

Pocetak korishcenja nema veze sa teshkim zivotom!!! Mnogi od nas imaju sve na tacni, pa jbg... furaju se na gan... a poceli su iz samo njima poznatih razloga. Koji god bili dovoljno su sebichni i egocentrichni... Droga, bilo koja, pa i cigare su samo poroci... bolesti ovog drushtva... i vas koji nikad niste pa imate strah od toga i nas koji jesmo ili smo bili pa je nash strah 100 puta veci od vasheg... i bilo chijeg...

Ovde nema osudjivanja proshlosti... u tome je bit... prihvatiti proshlost, pomiriti se sa istom i nauchen prethodnim iskustvom zagaziti na cvrsto tlo... to je poenta cele borbe...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
cokapeace

Post by cokapeace »

:smt023 :wink: :-D razumemo se..
Post Reply