Naša kafica br 2

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Vala i ja sam se bio napio ali neke domace šljive ,nije ovog puta bilo roštilja jer je bilo hladno ,pa tako sma otisao u oližnji kafic ovde kod nas i tamo nastavio sa nekom lozom,bljaaakkk.Ali cudno je da me glava ne boli ali bilo mi je citavu noc muka i sve sam konto evo sad cu rigoleto ali jokkk nista majke mi.Hhheheh :D ,lijepo zar ne, a ja nisam neki ljubitelj alkohola ali kada se očepi nema tu ovo-ono ,idi do kraja jel tako.Ehhhh,kako je kod tebe bilo Anka imali kod vas neke manifestacije da se nesto slavi ,jajajjaja.A gdje nam re Ramona ,NS,Luna .Mora da je još na drincanju.
pepeljuga84

Nije baš tema za kaficu,al jbg

Post by pepeljuga84 »

Sinoć sam nekako uspela da zaspim uz terapiju...Čekam utorak kada idem treći put da ležim u drajzerovoj...Aletos mi je zamalo uspelo :cry: .Najzad sam posle 5 godina bila 2 meseca bez dopa...Šta se desilo?Ni "Lorien",ni depo injekcije nisu pomogle...opet sam zajebala stvar....Sve je manje nade da ću ga pobediti...Psihički sam u autu,ne funkcionišem bez lekova....ne znam :roll:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Fanatik

Post by Fanatik »

Nemoj biti demoralisana pepeljugo,ima ljudi koji su iz ne znam kojeg puta uspjeli da se izvuku eto sama si rekla da si bila 2 mj. bez dopa.Znaci možes kada hočes jel tako,nemoj gubiti nadu,moras promjeniti nacim zivota i te ljude koji te okruzuju moras poceti izbjegavati.Ako treba budi u kuci 2 mjeseca nemoj izlaziti ,ne daj se, bori se, ti to možes ,može svako kada hoce.Evo i ja sam ne znam koliko puta bio u bolnici ,nije uspjevalo ,pokusavao sam i onda taman kad sam cist naletim na nekog delegata i on pocne pricat joj znas kako dobra roba ,bal,bal,bla i pufff padnem opet.Eh onda odem na metadon koji mi je spasio zivot i od tada nisma uzeo evo 2 godine a terapiju sam smanjio za vise od pola.Sad se spremam psihički da se skinem sa Hepa i tako ce biti.Polako pepeljugo samo polako, nemoj požurivati stvar ,uspjeces ti samo sebi to dokazi da si jaca od bilo kojeg praha na ovom svijetu,mi smo svi uz tebe.
kika

cao

Post by kika »

draga pepeljugo nikome nije od nama bilo lako, sve naše priče su skoro iste identične...i ja sam pet godina na horsu bila u zadnjih godinu s vremena na vrijeme, skidam se-navlačim i tako u krug, znam kako ti je i kako se osjećaš....
evo ja sam zadnji put prije 8 dana ili 9 uzela i ali prije toga isto tako apstinirala sam 7 dana. Pričala sam ovdje do prije dva dan bila sam u totalnom haosu- imala sam suicidne misli i bilo mi je grozno, al evo već dva tri dana od kad pričam i pišem mojim jedinim drugovima na ovom forumu lakše mi je uz njihove sugestije i podršku uspjećeš, i ja sam i dalje freška ali mučim se borim.. :wink:

Ja znam što je najgore sada svima nama ,a posebno nama koji smo freški to je psihološka strana, znam taj osjećaj kao da je čovjek dospijo u grob-žiov si ali si već leš od prilike..
To je psihoza- to je naše stanje moje i tvoje PEPELJUGO i svih nas ovdje.
Znam cijela psiha, mozak,duša razdire se na dva dijela i cijepa...Svi želimo da prekinemo i nemožemo mislimo, al ovih dana mislim da možemo.

Najvažnije ti je nemoj se zavaravati, zavisnost od fiksanja je prije svega zavisnost od ljudi koji ti mogu dati novac, amogu i da ti ga ne daju, koji ti mogu dati dozu a mogu i da ti je ne daju...kapiraš li me to je meni stalno u glavi kada čeznem za dopom baš te stvari koje sam ti navela, ia svima vama kada je teško pokušajte na taj način razmišljti ako već niste

Znam draga moja meni je tako bilo prije 5-6 dana, cijelo tijelo mi je bilo kao dodatak, noge da me odvedu do dopa, glava da smislim kod koga da završim i nabavim novac, a ruke su mi trebale samo da držim špric :( :( :(

I dalje razlikujem ljude moj ili tudji, vidim odma što mu je u očima, heroin, marihuana, ekseri....da ne nabrajam...

Sve ovo sam malo i odužila možda vas i smorila ali tako sam se osjećala samo prije 7 dana...sad je drugačije imam drugove ovdje od skora sam na ovom sajtu i savjetujem ti da se družiš sa nama i pišeš sve, ako hoćeš i na pm poruke..

meni je dosta pomogao omar moj drug kad mi je najteže bilo, on zna ovim ga putem ljubim, a mi ćemo ti svi pomoći napiši nešto o sebi...i istraj u tome

PUNO POZDRAVA O KIKKEE! :wink: :wink:
Fanatik

Post by Fanatik »

Da , daaaa upravi tako psiha je ta koja ubija nase želje ,a samim tim kada uzimamo bilo koju drogu-supstancu automatski postepeno ubijamo psihu i navikavamo se na drogu.Tako da svaki nagli prekid uzimanja dovodi do jake psihicke želje da ponovo uzmemo nesto.Eto,cesto kada se ne uzme droga poseze se za alkoholog i odmah smo psihicki mirniji ,a zasto?.Zato sto smo se navikli na drogu, navikli smo i organizam i psihu.Zato kazemo cesto preostaje nam duga brorba da se povratimo u normalu.Ali licno meni najvise pomaze drustvo ali normalno drustvo koje nece spominjati drogu,koji nemaju kontakta sa drogom, to je najbolje rjesenje. :D
Ramona

Post by Ramona »

Evo se, razvedrite malo, ljudi :shock: ehehehe
Image
Fanatik

Post by Fanatik »

Jesam li to ja prvi aaaaa, super super.Ljudi sta ima kako ste, evo stavih jednu kahvu Bosansku i rahat lokumcic bez toga nemože i naravno evo me ovde.Jesteli se vi napajkili ja ko klada spavo a nisam nit pio nit mezio ali zato sad kafica :drinkers: .Inace super sam spavo, nisam nista sanjo.I to mi je drago ,a kako ste vi spavali???-
sanela

Post by sanela »

Pozdrav svima, posebno Omaru ranoraniocu :)

Mogu vam reci da se ja bas nisam naspavala. Nisam nista sanjala, inace ja nista ne sanjam, ni dobro ni lose...

Joj, Ramona, gdje nadje tu sliku s prasićima? jadni...

Kako ste mi vi svi? Ovo je bilo javljanje nabrzaka, jer moram ici. Nisam se bila dugo javila na kafu (mada je ja inace ne pijem), ali, rekoh da se tuspasim :)

:smt006

Sanela
Fanatik

Post by Fanatik »

Hhhehhe, ja ranoranioc .Hhehe sjecam se u bolnici kad sam bio na Detoksu ,svi su morali da se bude u 7h takav je program,jedini ja do 8h sam se valjo u krevetu i onda su me budili sa kafom ispred nosa,hahhaa kada se sjetim nikad nisam bio sretniji :D ,jer hem sto sam se skinuo,hem sto sam spavao bez ikakvih pomagala.Super je bilo, a Sanela ne pije kafu e vala ovo je prva Sarajka koja ujutro ne pije fukaš.Svaka cast a gdje su ostali ,sta su se uspavali ,ajde nemoj da vas dizem :smt035 ,ajmoooooooo dizanjeeeee.
pepeljuga84

HVALA

Post by pepeljuga84 »

Ljudi hvala vam svima na podršci,jer je podrška samo korak do prave želje i volje da se kaže STOP!
:roll:
Ja sutra odlazim u bolnicu,ali svi mi znamo da je najlakše skinuti se...Pa toliko puta smo bili u zikri,jednostavno kad te zlo godinama budi,toliko si srećan kada se otvoriš oči bez bolova...,ali moraš i da ustaneš iz kreveta,suočiš se sa svima i samim sobom. :!:
Pisaću čim izađem da vam javim kako sam psihički,jer sam već duže vreme i pored dopa na jakoj terapiji lekovima.
GDE JE TO SVETLO NA KRAJU TUNELA?!?! :smt073
Locked