pomoc!
hvala na odgovoru,ali ja nisam za socijalnog radnika.Trudim se sama da mu pomognem.Ponekad je jako tesko!Pricamo stalno i on nije uzimao nista cetri dana(speed).Djeca ga jako cine nervoznim pa ih ja nekako sklanjam sto vise mogu.Djete ko djete sve ga interesuje jako ga vole i hoce da se igraju s njim ,ponekad se poigra,ali je jako nervozan.Cula sam da od speeda si jako nervozan,pa je valjda to od toga.MENE JE SAMO STRAH DA NE PREDE NA NESTO JACE!!!!!!!!!Pozdrav svima
ono jeste istina da su vecina socijalnih radnika kod nas u bih zivi moroni, ali zavisi gdje odes u koji centar. ja ne znam, evo sama studiram socijalni rad i imam momka narkomana!?!!! ko bi reko....ne znam sta da ti kazem, tesko je kad si sam s toliko velikim problemom. odi kod socijalnog radnika, barem da se s nekim ispricas, ne moraju ti oni rijesavati problem, reci im da ti je potrebno mentalno praznjenje, i pokoji savjet. jer meni se cini da je tebi to potrebno. a svojoj djeci si najpotrebija kao normalna i zdrava licnost, a ne da poludis. na djeci se to najvise odrazava, oni sve kupe kao male spuzvice, pamte stvari koje mi zaboravimo odmah. moras njih spasavati od teskih situacija.
- pepeljuga84
Postoji test na sve vrste droga i on košta oko 1000din.
Elzi dobronamerno ti kažem - nemoj uzimati leponex
Zašto
Moja sestra od tetke ga je pila jedno vreme(bila je u problemu zbog LSD-a).Dok ga je pila bila je kao biljka.Iskreno.
Posetite nekog specijalizovanog psihijatra...Ima ih
Elzi dobronamerno ti kažem - nemoj uzimati leponex

Posetite nekog specijalizovanog psihijatra...Ima ih

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Elzi, pa vi se stvarno vrtite u začaranom krugu, a pri tom deca najviše stradaju! Koliko traju sva ta skidanja tvog muža, sa alkohola, droge, tableta i depresija? Možeš li ti to odlučno preseći ili ne? Po neki put je mnogo produktivnije preseći na vrme nego produžavati agoniju?! Iz tebe već govori ogorčenost i vidi se da si na izmaku snaga. Nisi mu ti mama da ga teraš na testove! Ukoliko je došlo do toga da te laže i ne priznaje ti, a već si i sama dovoljno o svemu naučila da bi ti bio sumnjiv, nemaš ništa od toga što ćeš mu i "dokazati" da je neiskren! Pokušaj da obaviš sa njim razgovor odraslih i da mu objasniš da je vreme da preuzme svoju ulogu oca i glave porodice, a ne da i on bude dete! Kada ne vidiš drugi izlaz, radikalni potezi pomažu!