Poziv na more :)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

chill_out

Post by chill_out »

Dont panic! To ti inače piše i na vratima pri ulasku u zubarsku radnju, pa se uvik ustrtarim... hehe... psiho od zubara! Čekan u redu i stalno čitan: dont panic, dont panic... I onda me uvati!!! Uh.. Daleko je do lita, imamo se vrimena upoznat! Pooomaaalooo... U ponediljak me šalju u jbni Zagreb, u Purgeriju... Majko mila šta ću ja tamo?! Poludit... Faks će me uništit! Ako ćeš bit u Zagrebu, javi, ić ćemo na kahfu... Inače, na matematici san pa iman neki seminar gori za odradit- to uključuje i korištenje književnog hrvatskog jezika..di me nađe... nema ni vulgariziranja, ni relaxation, ništa!! Samo p... dim... Nikad mi nije bija problem putovat, samo ovisi di... :cry:
Ženo, lito je za uživanje, a ne za peć poplate na asfalt!!! I ubijat zadnji atom duše na 30 u hladu dok se kiseliš u javnon prijevozu! a sad oni tvoji: :-D :-D :-D :-D ... polako, smislili budemo nekaj kekeke :P
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
saša-ex

Post by saša-ex »

Zvrky, ne propuštaj priliku, štedi do leta pa paljba odavde...Dok dam se gudrirao napravio sam pauzu od sedam godina neodlaska na more, prvi odlazak posle toga je bio......ma ne mogu ti opisati, čak i to što je bila užasna Budva nije mi zasmetalo. A ti imaš ponudu za Dalmaciju, ma ajde molim te, pa meni je gušt samo dok čitam njene poruke, odmah se vraćam u detinjstvo... :smt040
chill_out

Post by chill_out »

Zvrkitis, slušaj čovika šta ti govori! :smt023 Još jedna napomena: ove sve slike su ti uslikane na istom mistu, otoku. Iste ove ribice ti plivaju tamo pod more, ista ova plaža ti je tamo, isti otočić na ulazu u uvalu kad dolaziš trajekton... Znan jer san ja slikala... :D Samo san ih spizdila na resize, da mi se brže učita...pa su ispale malo-malo više nejednake... :oops: CMOK
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
saša-ex

Post by saša-ex »

Nešto možda nisam dobro ispratio, koje je to mesto?
chill_out

Post by chill_out »

Otok oko dvi ure trajekton udaljen od Splita... zove se Vis, tamo ljetujen zadnjih par godina, i to oderen tri miseca u komadu tamo... Još od kad su moji tamo kupili vikendicu....samo otpičin i u srid zime, ništa me ne ferma, lipo se stavin na trajekt, odspavan dvi ure i probudin se u raju... To mi super dođe ka odmor od civilizacije i svakodnevnog trčanja okolo po svim obavezama i dužnostima... Odo na Image shack, pa ću stavit kartu otoka- to će potrajat jer mi je internet poremećen od sinoć... :x
saša-ex

Post by saša-ex »

A ti si iz Splita?
chill_out

Post by chill_out »

Jesan. Šta me to nisi moga pitat na kavi nego ovdi... ovo je ispovjedaona od ZVRKITIS!!! :wink: Evo ga na, uspilo: Image

Image
sunrise

Post by sunrise »

Zvrks, a ko to kaze da se ti jos uvijek drogiras?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

neki tamo pouzdani izvori...ne bi da pominjem ko je to reko nije ni bitno ..bitno mi je ono sto je istina.
A chill kako ja da dodjem kod nekoga koga ne poznajem? Sta ako me tamo kidnapujete? :D
Veru mi jako bi rado dosla ali nije mi svejedno da idem negde gde nikog ne poznajem,i slobodno pisite na mojoj temi ,meni ne smeta i stavljaj slike makar da ih gledam,cmoka
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
chill_out

Post by chill_out »

Je, tu si u pravu :( ponijelo me, cilo vrime kontam da te poznajem, jer te dosta čitan, pa san još morala vidit i sliku...ufff... ali razumin skroz! Ne bi te kidnapovali :lol: .. Zato ti govorin sad, ako budeš u RH, u bilo kojem kantunu te države, javi, pa ćemo se vidit! Već ću ja dovuć svoje stare kosti... :nod: Ako ne ništa, uživo moš procjenit moje namjere-to je minus virtualnog svita... A bilo bi lipo da se malo makneš... Evo, iman stan i Zgbu, to ti je moja česta relacija (baš san sritna radi toga :smt089 ) pa ako ćeš dolazit, javi... Anyway, na čemu ti se bazira moj život: Ono što ti je dobro podijeli s drugima. Ali pazi, sagledaj jeli ono što je dobro za tebe zaista dobro... Zato sam vam i spomenula taj otok-stvarno je poseban. Uglavnom, ima do ljeta...stigneš se predomislit... :wink:
Post Reply