Jel si siguran da zelis u Kovilj? Gledao sam na TV o tom manastiru i ne smatram da je to poslednje sto moze da te spase. Nemoj pogresno da me shvatis, to je moje misljenje.
Kazes da si dotakao dno dna, i ja smatram za sebe isto i isto u ovoj protekloj 2006oj. A pitam te da li mislis da od toga mozes nesto pozitivno da izvuces? Da li si naucio nesto, zbog cega si maltene zrtvovao svoj zivot?
U nekoj Indijskoj religiji postoji bog Shiva koji je bog destrukcije, ali i stvaranja, i intenzitet mu je isti u obe funkcije, i ravnopravan je u oba slucaja.
Da li si u zivotu nesto stvorio, da li si se nekad osecao vrednim sto si ziv ili si samo rusio sebe i sve okolo?
Ja mogu sada da ti opisem problem svih nas zajedno na ovom forumu, psiholoski.
Ja sam osetio Shivu u oba smisla, samo sto je ovaj drugi bio bolan i nekako me je nacinio svesnijim, i iskreno, cekam drugi ciklus jer to se tako desava u univerzumu. U svemiru planete, zvezde, nastaju i nestaju a u ovome svetu neko gradi, a neko rusi. Primer su ti ti pajkani koji su te maltretirali, ne znajuci da tebe nema oni ne bi imali posao./
Mozda ti taj manastir i nije losa ideja, ako hoces duhovno da se uzdignes. Kada kazem ovaj svet, mislim na ono sto mi (ljudi) pravimo, a to je trenutno sranje. Svi su nesto pametni, svima je bito da su cool, urbani...a kada neko, poput ove divne Dragane, krene da prica o pravim stvarima, ugrize se za usnu i "kao otisla sam malo predaleko....". Ja kazem ne nisi samo nastavi, nije dosta samo da oceses temu idi dublje, jer i ja isto mislim, jer to je lepota, to je ljubav i to je ono sto nasa generacija mora da progura, a sad je pravo vreme za istinu. Kada sam bio na Exitu, na dance areni, negde predzoru dj je mixovao neku stvar koja kaze "we are the future" to me je diglo do neba, jer stvarno od nas zavisi! Ako ti ne budes pokretac "novog sveta" ostaje ti samo igla ili manastir da pobegnes od ovog sranja, evo ja ti se pridruzujem. Zato druze glavu gore, nije taj heroin tako strasan, ili kako ga vi predstavljate(

) osvrni se na sebe poslednjih godina i nasmesi se. Postani ti taj koji ce da da pomoc a ne da uzme, uradi nesto sto ce ti zagrejati oko srca... Kazes oces da sljakas, zaposli se kao volonter bez kinte u neku javnu kuhinju, pravi paprikas za klosare....to je za pocetak, ako si pao na dno moras postepeno da se dizes....
Ajd toliko od mene za sad, bilo mi je zadovoljstvo i sve najbolje ti ze4lim.
Dragana, lepa si
I love you, but I don`t like you.