POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Dragana

Post by Dragana »

Treba da cenis tu kako kazes "poslednju sansu", znaci Marko PSY drz' se!!! :!: Nedaj se! :!: Bori se! :!:
Znas kako ide ono.....BOOOORI SE, ZA SVE SVOJE ZA SVE LJUDE KOJI TE VOLE I KOJE TI VOLIS, KROZ ZIVOT SUROVI TI MORAS DA SE BORIS........BOOORI SE,ZA LEPSA NOCI I JUTRA KOJIMA BRODIS KROZ ZIVOT SUROVI TI MORAS DA SE BORIS....
Image
uvekza

Post by uvekza »

Jel si siguran da zelis u Kovilj? Gledao sam na TV o tom manastiru i ne smatram da je to poslednje sto moze da te spase. Nemoj pogresno da me shvatis, to je moje misljenje.
Kazes da si dotakao dno dna, i ja smatram za sebe isto i isto u ovoj protekloj 2006oj. A pitam te da li mislis da od toga mozes nesto pozitivno da izvuces? Da li si naucio nesto, zbog cega si maltene zrtvovao svoj zivot?
U nekoj Indijskoj religiji postoji bog Shiva koji je bog destrukcije, ali i stvaranja, i intenzitet mu je isti u obe funkcije, i ravnopravan je u oba slucaja.
Da li si u zivotu nesto stvorio, da li si se nekad osecao vrednim sto si ziv ili si samo rusio sebe i sve okolo?
Ja mogu sada da ti opisem problem svih nas zajedno na ovom forumu, psiholoski.
Ja sam osetio Shivu u oba smisla, samo sto je ovaj drugi bio bolan i nekako me je nacinio svesnijim, i iskreno, cekam drugi ciklus jer to se tako desava u univerzumu. U svemiru planete, zvezde, nastaju i nestaju a u ovome svetu neko gradi, a neko rusi. Primer su ti ti pajkani koji su te maltretirali, ne znajuci da tebe nema oni ne bi imali posao./

Mozda ti taj manastir i nije losa ideja, ako hoces duhovno da se uzdignes. Kada kazem ovaj svet, mislim na ono sto mi (ljudi) pravimo, a to je trenutno sranje. Svi su nesto pametni, svima je bito da su cool, urbani...a kada neko, poput ove divne Dragane, krene da prica o pravim stvarima, ugrize se za usnu i "kao otisla sam malo predaleko....". Ja kazem ne nisi samo nastavi, nije dosta samo da oceses temu idi dublje, jer i ja isto mislim, jer to je lepota, to je ljubav i to je ono sto nasa generacija mora da progura, a sad je pravo vreme za istinu. Kada sam bio na Exitu, na dance areni, negde predzoru dj je mixovao neku stvar koja kaze "we are the future" to me je diglo do neba, jer stvarno od nas zavisi! Ako ti ne budes pokretac "novog sveta" ostaje ti samo igla ili manastir da pobegnes od ovog sranja, evo ja ti se pridruzujem. Zato druze glavu gore, nije taj heroin tako strasan, ili kako ga vi predstavljate( :twisted: ) osvrni se na sebe poslednjih godina i nasmesi se. Postani ti taj koji ce da da pomoc a ne da uzme, uradi nesto sto ce ti zagrejati oko srca... Kazes oces da sljakas, zaposli se kao volonter bez kinte u neku javnu kuhinju, pravi paprikas za klosare....to je za pocetak, ako si pao na dno moras postepeno da se dizes....
Ajd toliko od mene za sad, bilo mi je zadovoljstvo i sve najbolje ti ze4lim.

Dragana, lepa si
I love you, but I don`t like you.
sanela

Post by sanela »

uvekza wrote:Dragana, lepa si
Na Draganinom avataru je Avril Lavigne :)
Sorry što upadam u temu...
Dragana

Post by Dragana »

Heh :) ne mogu da verujem da si pomislio da sam ovo ja..... :) e a mozda i nisi nego si mislio da je avatar lep? :?: odkud znam.........ajd' pa tako......... :wink:
Image
uvekza

Post by uvekza »

Zasto mislis da sam to zakljucio na osnovu slike? :lol:
I love you, but I don`t like you.
Dragana

Post by Dragana »

uvekza wrote:Zasto mislis da sam to zakljucio na osnovu slike? :lol:
Ako se obracas meni a ne Saneli, onda zbog ovoga sto je Sanela napisala...
A ako nisi mislio na sliku t.j avatar onda stvarno ne znam na osnovu cega, sta, kako, zasto.......... :? :? :? :? :?
Image
sanela

Post by sanela »

uvekza wrote:Zasto mislis da sam to zakljucio na osnovu slike? :lol:
Pa ne znam, obično kad za nekog kažeš da je lijep, onda misliš na fizički izgled. A, s obzirom da ne znaš kako Dragana izgleda, onda si mogao zaključiti na osnovu slike na avataru da je lijepa, a na avataru je Avril L. blablablabla :) Nadam se da se nisi našao uvrijeđen.

A btw. neko je još na nekoj temi (ili ovoj) rekao da je Draganin momak sretan kad ima djevojku koja tako dobro izgleda (ili je rekao nešto na taj fazon) :) Znači, nema ovdje puno Avrilinih fanova, pa rekoh da razjasnim.
zvrky

Post by zvrky »

:smt044 dobri ste skroz :smt023
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Dragana

Post by Dragana »

Marko PSY gde si? Javi se! Koji je rezultat? :) Nadam se da nisi izgubio.........ma nisi........jel da?
Image
marko PSY

Jos uvek je nereseno!

Post by marko PSY »

Drzim se jos uvak a nadam se i zauvek ali borba je tek pocela...
Bio sam u ponedeljak na infektivnoj i jedva su uspeli da mi izvade krv pa sledeceg ponedeljka palim za rezultate pa da vidim sa docom oko terapije.Inace proslog maja sam proveravao i bio negativan i na HCV i na HIV ali u septembru sam opet otisao da proverim i HCV pozitivan.Snimali su mi jetru i sve je bilo o.k. pa sam morao da se cimam preko veze(naravno u Srbiji) da bih dobio uput za kliniku za infektivne i tropske bolesti BG inace komentar doktorke odavde je bio u fazonu nije nista strasno da bi isao za BG sto znaci da sam po njenoj logici trebao da ceka cirozu da bi poceli da me lece.
U ponedeljak sam konacno stigao za BG i doca se cudio zasto mi nisu proverili jos jedanput dali sam pozitivan te mi je izvadio krv pa cu videti kakva je situacija.
Hvala ti na svemu!!!
Kako je kod tvog frenda?Dali je poceo da resava problem?
Post Reply