da li je narkoman u stanju da voli -opet slomljeno srce
Trodonima se obicno zamenjuje heroin kako ne bi bio u krizi i to se radi na svoju ruku,trodone ti niko nece prepisati kao terapiju, medjutim ako ga dovoljno dugo koristis i u vecim kolicinama krize su jako bolne i lose.ukucaj negde na guglu pa procitaj imas cak i po forumu o svim tim lekovima samo potrazi.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Natasa, jel mozes da mi posaljes svoju e-mail adresu? Slala sam ti private message, ali nisam sigurna da li si je dobila? Htela bih da ti posaljem nesto, jer sam i ja imala apsolutno identicnu situaciju kao ti. I pronasla sam se u svemu sto si ti napisala... Volela bih da mi odgovoris.
Pozdrav, i drzi se!
Pozdrav, i drzi se!
-
trodoni ne
TRODONI-NE....
Ja sam pio trodone 1 godinu i navukao sam se....prvo se pocne sa malim dozama, oko 3 komada, pa nakon mjesec dana treba ti cijela kutija 20 komada da te radi....djelovanje je slicno heroinu, na kojeg nikad nisam bio navucen, al sam ga probao.....
trodon unistava jetru, ispadaju ti zubi i mnogo drugih zezancija....zbog njega sam izgubio prijatelje, i sve....ali uzimao sam ga zato sto sam bio previse stidljiv, radoznao, a od njega te pukne prica, ljepota a zatim kljucanje...isto ko i druge droge........
odvikavanje je strasno.....to je u stvari analgetik, koji ti daj euforiju kada se uzme vise komada....u kombinaciji sa antidepresivima-diazepam, bensedin, valium itd.....jer inace dođe do epilepsije!!!
najbolje bi bilo da se skida leponeksom, ili da prekine SVE, kao i ja.....od leponexa se spava.....ali przi ti mozak........ne znam sta bi ti reko.....
Ja sam pio trodone 1 godinu i navukao sam se....prvo se pocne sa malim dozama, oko 3 komada, pa nakon mjesec dana treba ti cijela kutija 20 komada da te radi....djelovanje je slicno heroinu, na kojeg nikad nisam bio navucen, al sam ga probao.....
trodon unistava jetru, ispadaju ti zubi i mnogo drugih zezancija....zbog njega sam izgubio prijatelje, i sve....ali uzimao sam ga zato sto sam bio previse stidljiv, radoznao, a od njega te pukne prica, ljepota a zatim kljucanje...isto ko i druge droge........
odvikavanje je strasno.....to je u stvari analgetik, koji ti daj euforiju kada se uzme vise komada....u kombinaciji sa antidepresivima-diazepam, bensedin, valium itd.....jer inace dođe do epilepsije!!!
najbolje bi bilo da se skida leponeksom, ili da prekine SVE, kao i ja.....od leponexa se spava.....ali przi ti mozak........ne znam sta bi ti reko.....
nisam se javljala neko vrijeme jer sam cekala da se nesto konkretno desi u njegovom zivotu na ovaj ili onaj nacin ,i eto ako mogu da kazem desilo se,uz vasu pomoc pronasla sam kliniku u koja je veoma blizu naseg grada i gdje moze da se nabavi nalorex,otisla sam sa tom informacijom kod njega i on je prihvatio i u pratnji majke na toj klinici je bio 7 dana na nekoj detoksikacija ako se tako zove i nakon toga poceo redovno da pije nalorex,vec je isao na prvu kontrolu za sad je sve ok. za par dana ide opet,na kontroli redovno radi test,cist je i dobro se osjeca,po nekad je vidno nervozan ali valjda je to propratni dio svega,svjestan je da je ISUVISE rano da povrati moje ili bilo cije povjerenje ali kaze da ce ovaj put uciniti sve jer je svjestan da mu je ovo 3 sreca,ne trazi nista od mene osim da pustim da mi dokaze ovaj put djelima a ne rijecima neke stvari...a ja sam tek sad svjesna da sam potpuno izgubila povjerenje u njega i da ce ga biti veoma tesko povratiti ali mi je ipak drago da je odlucio opet da pokusa...
medjutim juce mi je dosao i ispricao nesto sto me jako uznemirilo rekao mi je da mu je jedan bivsi ovisnik koji je duze vremena na nalorexu ponudio kokain sa pricom da moze da uzme i ako pije nalorex -da se desi mala frka u glavi i da je posle sve ok. ,ta cinjenica me potpuno ohladila i razocarala jer sam dosta citala o njemu i zakljucila da je to nemoguce pa pitam vas DA LI MOZE DA SE UZIMA KOKAIN ILI BILO KOJI NARKOTIK KAD SE REDOVNO (uz nadgledanje) pije NALOREX pozdrav

NALOREX
Nalorex?!
za to ime nisam cuo,ali mislim da je to isto ko:nemexin i revija,tj. blokator.
Iz iskustva znam da se blokator moze probiti i heroinom,za sto je i namjenjen,a kamoli da se nemoze koka.
Neznam dali si cula,ali moj frend je iz Zagreba iso u Beograd da si ugradi cip iliti inplatant nemexina u tjelo,koji drzi 3mj. i nema sanse da se probije. To je radio u nekoj privatnoj klinici i platio 400eurica
za to ime nisam cuo,ali mislim da je to isto ko:nemexin i revija,tj. blokator.
Iz iskustva znam da se blokator moze probiti i heroinom,za sto je i namjenjen,a kamoli da se nemoze koka.
Neznam dali si cula,ali moj frend je iz Zagreba iso u Beograd da si ugradi cip iliti inplatant nemexina u tjelo,koji drzi 3mj. i nema sanse da se probije. To je radio u nekoj privatnoj klinici i platio 400eurica
Ih pa naravno da moze, SVE ali bukvalno SVE osim derivata opijuma, t.j. heroin, trodon, tramadol..... i sve zamene za heroin......mozes da uzmes i heroin ali te ne radi.....DA LI MOZE DA SE UZIMA KOKAIN ILI BILO KOJI NARKOTIK KAD SE REDOVNO (uz nadgledanje) pije NALOREX pozdrav

Jedan ortak mog muza lecio se u drajzerovoj, i tamo se posle redovno ide na kontrole(kao i svuda) i radi se test na sve, i moj muz cist a on pozitivan na kokain.....i onda je ispalo ma nemoguce, nema sanse nisam uzimao koks, da jesam rekao bi i tako to......i na kraju se ispostavi da je to od kafetina.....trazili su da im kaze sta je sve pio od poslednje kontrole i on i nabrojao sve i ispalo da je od kafetina na testu + na kokain.....

Znaci nalorex blokira samo heroin........

kafetin
za kafetin se zna vec o.ho.ho
Kad bi iso na kontrolu a recidiviro sam,to mi je bio jedan od izgovora kad bi se vidjeli tragovi na trakici.Kao pio sam samo neke tablete za bolove a izmedju ostalog i kafetin,kao nisam znao. Tako da tko god konzumira drogu i ide na kontrole,zna za tu foru i pravi se kao...
Kad bi iso na kontrolu a recidiviro sam,to mi je bio jedan od izgovora kad bi se vidjeli tragovi na trakici.Kao pio sam samo neke tablete za bolove a izmedju ostalog i kafetin,kao nisam znao. Tako da tko god konzumira drogu i ide na kontrole,zna za tu foru i pravi se kao...