Biće da je do 'oroskopa.vudd wrote:Zanimljivo da mi se recidivi ponavljaju u skoro istim intervalima
4.mart
4 oktobar(prosle godine)
10 april(-II-)....
Ček', ovo je prvi od 10. aprila prošle godine?
Moderator: sanela
Biće da je do 'oroskopa.vudd wrote:Zanimljivo da mi se recidivi ponavljaju u skoro istim intervalima
4.mart
4 oktobar(prosle godine)
10 april(-II-)....
treci(unazad gledano po datumima i bio-prognozama)...'oroskopski gledano, u augustu sam donjitamarra wrote:Biće da je do 'oroskopa.vudd wrote:Zanimljivo da mi se recidivi ponavljaju u skoro istim intervalima
4.mart
4 oktobar(prosle godine)
10 april(-II-)....
'oroskopski gledano, ne uklapa se. Nije bio pun Mjesec.vudd wrote:treci(unazad gledano po datumima i bio-prognozama)...'oroskopski gledano, u augustu sam donjitamarra wrote:Biće da je do 'oroskopa.vudd wrote:Zanimljivo da mi se recidivi ponavljaju u skoro istim intervalima
4.mart
4 oktobar(prosle godine)
10 april(-II-)....
Pa, samo zato što nam je stalo. Inače ne bismo ni pisali.vudd wrote:A da me ruzite-ruzite me brate...
Mogao si, ali dobro je sto nisi. Ovde je valjda poenta pomoci nekome, ako se ikako moze ili se u najmanju ruku "ispricati"... pa i isprazniti se, "cuti" neko drugo misljenje o istoj stvari, podeliti svoje iskustvo...Svaka druga prica sem iskrene bi bila besmislena i uzaludna... Ako ne mi, ti bi to sigurno znao... Svakako da bi u tom slucaju ti bio taj koji je i najvise "ostecen"... Uslovno receno ti, a moze se odnositi na svakoga sa neiskrenim nastupom.vudd wrote:Mogao sam ga precutati i ironicno lelujati,leprsati po forumu izigravajuci mjesavinu patka Dache i Chkalje i dijeliti parole i letke, tuci latinsko- kineske izreke i mahati kao Tito sa ''Galeba''...
Dugo godina nakon caletove smrti, keva je mene koristila kao paravan za sve sto je u zivotu htela ili nije htela da uradi. Uvek je bilo ja to moram zato sto imam dete ili ja to ne mogu jer opet imam dete. Vremenom i uz pomoc psihijatra je uspela to da prevazidje i da stvari u svom zivotu postavi na svoje mesto, a uz sve ostalo i ostale, naravno i mene na ono koje mi realno pripada. Znam da price nisu slicne i ne poredim ih ali sve mi vuce na to da i ti treba, nesto poput nje da uradis. Tacnije, mislim da mozda ne bi bilo lose da u medjuvremenu (dok ti bar ovo dvoje mladjih neodrastu), pronadjes nesto sto bi tebe licno ispunjavalo i cinilo srecnim, nevezano za decu i zenu, da ne bi kao operateri komuna koje pominjes padao posle 4, 8, 13... 105 godina. Ovo kazem jer deca sutra odose za svojim zivotom, ostajes sam sa sobom i eventualno zenom. Gde si ti u toj prici? Cini mi se da je prava stvar kada covek moze da pronadje razlog da ostane cist, prvenstveno zbog sebe, pa tek onda zbog svih ostalih.vudd wrote:Pa djeca me jos jedino sretnim cine.
Ja te vec videh korz nekih 87 i po godina kao dzangrizavog starcavudd wrote:Nisam ja ni mrgud ni ni matori muppet-ovac...
Vudd, ali ovo se ne odnosi samo na ovisnost. U životu nikad nema garancija... Nismo mi veš-mašina pa da dolazimo s garancijom iz radnje. Ko garantuje da ću živa sutra doći na posao? Ali, ja mogu uraditi sve što je u mojoj moći da dođem - voziću pažljivo, neću biti pjana isl. Hoću da kažem da je do nas da damo sve od sebe i da iskoristimo sve što možemo, ako želimo "živi doći na posao". Uvijek će biti nepredviđenih situacija - e onda dolazi do izražaja naša vještina, koja se, opet, uči.vudd wrote:.Nikad nemozes 100%biti siguran sta ce se desiti .