Ne vrijedjam Vanju...
Moderator: sanela
Vidi,nimalo mi nije drago sto si u krizi!Koliko god da smo raziciti (ili isti,samo ko bi mi to rekao razbio bi mu nosBeobandit wrote:Ma zajebiti ljudi vise u k sve sto radite Vudd sada i ti napade covek. Ej bre , ej administratori jer vi vidite sta rade ljudi ovde coveku koji je za kji dan u problemu. Jer vidite sta se ovde prica, ja znam da je njihov cilj da odjebemo odavde, da ostanemo bez lekova i ostalo, ali svi vole koliko vidim Srbiju i Rusiju a ljudi sjebava zemlju nase ne dobijanje Meta. Kada riknemo ko placa lecenje onih klinaca koji se navukose, mrtva Srbija, Rusija ece dati zajam za to. A ti Vudd kakvu ja tehniku pisanja imam zajebi. Znaci stvarno se vise ne prepusavam dok se ne stabilizujem na leku e onda mozemo ponovo do prekosutra kaoi uvek. Znaci sada mi ni najmanje nije do ubedjivanja koliko recepti trajau, sta piseu mom kartonu i sta dobijam od lekova. Da ne dobijam Metadon i ja bi bio srecan jer bi se tek sada prijavio da dobijem 300 kapi dnevno, ali ovako jefrka jersam ostao bez leka. Mada se spremam za NP samo sto nikog zivog ne znam tamo pa jurim da me spoji neko ili da ide samnom. Ne znamni cene, ni nista. Jedino znam Srpska detoxikacija ni u ludom besu.
Ne trazim bato ja pomoc ni od koga, nadao se se informaciji o stanju u aptekama, ja sam sebi nabavljam sve, ja sam sebi placam svoju muku, neko drugi je poceo da mi imputira da zickam, prosim i sl.To nije lepo, a ja u skladu sa svojim stavom se ophodim prema drugima kako zasluze.Lepo sam se predstavio, pitao sta me zanima, nista nisam zickao, ja to ne radim.Mozda sam pogresnim terminima castio onoga kome je nazvao laznim nickom, ali ja nisam inicirao takvu prozivku svojim recima.Slabo se vucem po forumima, vise preferiram da sakupim spoznaju o problemu koji imam u realnom svetu, ali rekoh u prvom svom postu, imam slabost, skidam se sa visokih doza metadona(usled nestasice) a na to dobijem sta? "Lazni nalog koji zicka(prosi) po netu".Niste bas ispali korektni, nikoga ne potcenjuem, ne smatram se boljim od drugih, ali uvek i svakome pokusam ako mogu da pomognem a ne da odmognem.Najlakse je odmoci.Jako je to lako, kao i zezati nekog ako ima problem.Ja to ne radim, mozda sam ja samo malo ocuvanji, ispeglani daznki, ali nikada nisam ljude koji imaju problem prozivao, naprotiv trudio sam se da pomognem.No, to zavisi od toga od cega smo napravljeni.Droga moze da pojede u coveku samo ono sta joj dozvolimo.Ljudskost u mom slucaju ne.tess wrote:E aj zajebi prepucavanje.Vidim da si dzanki na visokom nivou jbg.Nisi dosao da se prepucavamo jel,nego da trazis pomoc.Metadon ti ovde niko nece dati ni prodati,zato razmisljaj kako da se otrgnes od tog sranja koje nam unistava organizme.Jebes ti lek od koga imas najgore krize i najgora useravanja. Spasavaj se i ovo nestasica je odlicna prilika za totalnu detoksikaciju od opioida.Barem sam ja to resio,a ti ako neces bice back 2 crack kao sto vrli pesnik rece...[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t40FeJpuYYU[/youtube]
dali su ti ove scene poznate?
p.s. they have my sorry ass 2 rehab,o no,no,no