CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
kull 8)... Velika hvala, ma zbunjenenost mi onako. kao. ono. dobro. valjda..xaxaxax Pozdrav za tebe... 

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
kako se osecam?Verovali ili ne, psihijatar mi je danas rekao "zasto zelis da se skines sad sa metadona u 36 godina.Sta ti fali tako da guras (ceo zivot)? Ako si resio da se skidas totalno sa metadona,navuci se na dop,pa ce biti laksa i brza detoksikacija (i manja kriza)."
Zabezeknuo sam se.
p.s. verujte-neverujte ali ovo je bio"dobronameran" savet psihijatra iz renomirane privatne klinike za lecenje bolesti zavisnosti u Beogradu!
Zabezeknuo sam se.
p.s. verujte-neverujte ali ovo je bio"dobronameran" savet psihijatra iz renomirane privatne klinike za lecenje bolesti zavisnosti u Beogradu!
dal' mi steti droga leti?
mene ce ubit ova nesanica..danima sam prenervozna od tog nespavanja nocima..razmisljala sam trazit neke tablete, al ne treba mi jos jedna navlaka..al sve vise kontam da necu ciknit negdje od dopa, dokrajcit ce me nesanica, osjecam da odumirem..ak ne gaknem, odljepit cu jer spavanju se ni ne nadam vise..
Re: .
Jao pusti usr'o sam seanfakabl wrote:Februar.
Kako si ti, da li si krenuo na terapiju? Pozdravi mi NS!

-
I?Sta si TI odlucio?tess wrote:kako se osecam?Verovali ili ne, psihijatar mi je danas rekao "zasto zelis da se skines sad sa metadona u 36 godina.Sta ti fali tako da guras (ceo zivot)? Ako si resio da se skidas totalno sa metadona,navuci se na dop,pa ce biti laksa i brza detoksikacija (i manja kriza)."
Zabezeknuo sam se.
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
darla, opusti se, ako ti je za utehu, ja uopste ne spavam... Navices se... Al kad mi dodje da vise ne mogu izdrzati popijem jedan flormidal i kao beba... Nema druge...darla wrote:mene ce ubit ova nesanica..danima sam prenervozna od tog nespavanja nocima..razmisljala sam trazit neke tablete, al ne treba mi jos jedna navlaka..al sve vise kontam da necu ciknit negdje od dopa, dokrajcit ce me nesanica, osjecam da odumirem..ak ne gaknem, odljepit cu jer spavanju se ni ne nadam vise..
@tess, stvarno, sta ces?
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
nijedno od ta dva....odlucio sam se za najefikasnije..dete svemira wrote:I?Sta si TI odlucio?tess wrote:kako se osecam?Verovali ili ne, psihijatar mi je danas rekao "zasto zelis da se skines sad sa metadona u 36 godina.Sta ti fali tako da guras (ceo zivot)? Ako si resio da se skidas totalno sa metadona,navuci se na dop,pa ce biti laksa i brza detoksikacija (i manja kriza)."
Zabezeknuo sam se.
tvoje pitanje mi je zazvucalo na nacin na koji su mi postavljale odgovorne osobe u jednom periodu mog zivota.
Ovog puta se nisam odlucio za :prayer:
Osecam se grozno.Imao sam saobracajku danas.Udario sam ni manje ni vise nego pandurski auto.
UUU, Bobane...BOBAN wrote:Osecam se grozno.Imao sam saobracajku danas.Udario sam ni manje ni vise nego pandurski auto.
Nek ti je sa srećom.
Najbolje je da ti odustaneš od vožnje...
Nadam se da će sve biti okej.
Bobane i ja ti zelim svu srecu.
Jebes pandurski auto,a i pandure samo ako si ti citav.Nadam se da jesi zdrav i citav!?!
nedaj se!
Jebes pandurski auto,a i pandure samo ako si ti citav.Nadam se da jesi zdrav i citav!?!
nedaj se!