CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

winston85

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by winston85 »

idem u park da pijem rakiju...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

winston85 wrote:idem u park da pijem rakiju...

Ja mislim da ću i ja danas udariti po nekoj radzi ..
Bolje i to nego glupa vutra..
Mada, sigurna sam da ni nju neću moći baš da preskočim.
Nova Godina, ovo ono ..
Moram pod hitno da uradim nešto sa svojim životom, znam ..

Pozdrav ekipi ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
tess

Post by tess »

Ja vec udaram po dzusu od narandze,a i dalje cu.Opusten sam,pozitivan,necima mi se nigde,u dobroj sam atmosferi sa caletom i sveca mi svratila,pa ce ostati kod nas.
Drago mi je sto posle 30 i nesto godina imam neki nov prisan odnos sa caletom,koji ranije nismo imali, jednostavno previse smo slicni da bi mogli da funkcionisemo.
Zelim svima koji slave Pravoslavnu Novu Godinu lepo i ugodno vece,a i svima ostalima sve najbolje u Novoj Godini!
dal' mi steti droga leti?
adam*

Post by adam* »

Danas sta mi se sve izdesavalo ne znam da li da placem ili da se smejem......STRASNO sta sve coveka moze da snadje.Nije ni cudo kakav sam......svakom svoje....tako je zapisano......jebem li ga.
Proci ce....sve prodje...bar je lep dan....oprao sam biciklu i idem s fotoaparatom u prorodu da slikam....postavicu par kada se vratim ako nema neko nesto protiv.

Pozdrav ekipi
cucla cucla cuclica
darla

Post by darla »

tess wrote:@ Vuddoljub
samo sam se ja primio.Gde su ti sad one tvoje rasplamtale tinejdzerke sto te dizu u visine?
Boli ih djoka za tebe u ovakvim trenucima.
E moj rodjeni,a bilo ti lepo kad su sevali komplimenti :wink:
vudd wrote:A,sta ces...k'o svako jadno musko.Pronicljivo i razumno.
Ja kad bih ikako mogla pomoci, bila bih pocascena..
Imam visoko misljenje o njemu, ali da se primam na svaki njegov post..-em sam ja samo tinejdzerka, sto bih ja njemu mogla napisati a da on to vec ne zna, em mislim da ovdje ima i previse "primaša", losih kopija i dupelizaca, tako da ce sigurno svako njegovo postanje biti komentirano..
Ja sam super, organiziram proslavu svog rodjosa..Novu godinu sam provela u zikri, ali zato sad nadoknadjujem sve radosti "tinejdzerskog" zivota..frizura, manikura, sminka, shoping.. A i uskoro izlazim na posljednje ispite, tako da se nadam i nekom poslu kad zavrsim fakultet..uglavnom, dugo nisam bila ovako sretna..
winston85

Post by winston85 »

Zahvaljujem na lepim cestitkama za novu god... Takodje zelim se prikljuciti u cestitkama, svako dobro...puno lepih reci...svima... :D
adam*

Post by adam* »

jbte iskreno ja Srbijancsuga neka "kao" a totalno zaboravio na ovo.....nova godina i to........pa sada kapiram zasto mi je takav dan.....ali totalno sam zaboravio TOTALNO.....i sada shvatam zasto mi stan smrdi(mirise) na peceno prase i sarmu......nisam imao pojma....ovo mi se jos nije desilo u zivotu....da zaboravim~dobro aj' nisam bio ceo dan kuci-posao...ali ni tamo niko nije pominjao to~eto kao neko jebeno opravdanje....jebo opravdanje....evo sada kada sam procitao post...setih se........fuck'et/kakav sam ja moron.......sta ces....takav sam kakav sam.....izlapela glava jos jedino mi je telo ostalo......i to treba da negujem...jer jebeno sve ostalo "IZLAPELOOOOO".......FUCCCK'

Sretna vam nova godina Srbi....hahahahahhha....kako OVO smesno zvucim sada....ali morao sam...da nisam napisao tek bi onda smesno zvucao...ne znas sta je smesnije.......JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!SAM SMESAN I BUDALA
cucla cucla cuclica
tess

Post by tess »

ah kakav dan!!! Kad krene sa sitnim malerima od sabajle,nervozu i bes jako tesko kontrolisem.Jos mi je majka priroda podarila grub glas i nemogucnost saputanja (neumem da sapucem jbg) pa svoje nezadovoljstvo cujem kao medvede na parenju.
A bahatost is my midlle name.
@ Darla
sreco nemo' se sikiras!
dal' mi steti droga leti?
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

.
Last edited by AnAna_mo on Sat Jan 16, 2010 6:29 pm, edited 1 time in total.
Potpis.
winston85

Post by winston85 »

Prijatelju, prijatelju...
Post Reply