A strana
Posto mi jedan drug iz ovog naseg SKPJ,rece da sam neiskreno izbrisao svoju ispovjest,nakon dugog razmisljanja(64 minute)dodjoh na briljantnu ideju da opletem ponovo pricu satkanu bolom .Nadam se da cu pokupiti sve simpatije narkomanskih zenki,i postati pravo popularna persona on fjorum.Kad se neki mogu kurciti jaknama,neki shizofi sa dubble nickname,neki sa misterioznim izlijecenjima,pa sto nebi mogao vudd-seljak da bidne isto popularan cak...Muske clanove zamoljavam da nebidnu ljubomorni,jer cu ih isprati,oduvati te smozditi jednim potezom.Na proteste i uvrede necu obracati paznju,te cu kao svaki jak covjek cmizdriti u sobicku nemocan i uvrijedjen.
Napomena:Ako vam se i zgadi,a vi u glas vicite''Samo naprijed,citamo te,drz&nedaj,samo pravo gledaj...Hugic, kisic, mile i kitic...''i sve tako.Jako ce znaciti,a ja cu jos vise da davim i serendam(kao satro se primio,i ugledao svijetlu tacku zivota )
Daklem...
Rodjen sam,nije da nisam....Bilo je to 1.4.1971 u jednom malom Austrijskom gradicu na granici sa Svajcarskom.
Sam datum govori da se radilo o losoj shali,koja ce prisjesti vecini aktera...Pricali su mi da sam izvadjen polu-mrtav iz mamine...stomaka,i da su doktori samim cudom ozivjeli malog Jugoslovenskog skota.(ovim hocu da naglasim vaznost zivota)Taj nemili dogadja proslavljen je instant slavljem gdje su pljustale pjesme od Vardara pa do Triglava, o rodnoj grudi, zavicaju milom...suze i proklinjanje sudbe pijanih gastarbeitera.
Nastavice se...(ovo''nastavice se...'' uvijek nagovjestava neku strasno interesantnu pricu,puno krvi,mrtvih glava i svega lijepog sto jedan ljudski um obozava)
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=mJS8j9YYB9w[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....