Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Noch 'ne fixer-story,wa'?Is' ja jut...
Nadam se samo da u nastavku neces zavrsiti na ''Jebensstrasse''(koja koincidencija imena ove ulice )a M. na kurfurstenu...Pozdrav berlineru
[quote="vudd"]Noch 'ne fixer-story,wa'?Is' ja jut...
Nadam se samo da u nastavku neces zavrsiti na ''Jebensstrasse''(koja koincidencija imena ove ulice )a M. na kurfurstenu...Pozdrav
Vidim neko pozn
Fino namjestamo stan,ja jos dobar sa lovom,ona ima auto,pokaziva mi berlin,a ja ono djekovski ti i tako joj neki zu itamo poklon kupim.Sa jaranima prestajem raditi i polako ali sigurno uvidjam da sam opet
..I kao sto ste mogli predpostaviti,jedan dan ide na poso,ja u wc na radjenje,vraca se mob. zaboravila,otvara vrata da kaze cao.a meni gan u ruci( sreca da se vec uradio mislim prvo)ona naravno podje plakat,kaze da sam joj par puta bio sumnjiv,iako nikad nisam pred njom zakljuco ili tako.Íde na posao onako uplakana,kaze pricacemo kad dodje,ja osta ko popisan,
Prvo smotah jedan djojint dobrog marokanca,i reko sad sam najebo sta da joj kazem.......
Rekoh najbolje ti je berlineru istinu pa puko gdje puklo.Ja joj sve priznajem i ona mi obecava pomoc
Last edited by berliner on Tue Feb 15, 2011 9:48 pm, edited 1 time in total.
Naravno nisam joj ni pola toga rekao,nego samo da eto uzimam u zadjnjih nekoliko dana,kolko to nekolko?pita ona,pa reko....jedno 23-24dana,jel to ti mene zajebavas?ma ne ima jedno mjesec odgovori ja
Tebi treba strucna pomoc,kaze M,ma kaakvi ja cu samo malo nabaviti kodeina,ja joj polako objasnim da je kodein tu da ja ne bih imao ,kako ovdje kazu majmuna za krizui ,da ce opet biti sve u dure.M nije bila glupa,ali o cudnim stvorenjima zvanim narkomani je znala sasvim malo.Takodje moram da spomenem da sam se ja ,dok sam dosao prijavio kao izbjeglica,dobio placen stan i socijalnu novcanu pomoc tkz ;socijalu;Isto tako dobivam i vizu DULDUNG sto u prevodu znaci trpljenje.Vizu nam produzuju na tri mjeseci u nadi da ce se rat zavrsiti da nas sutnu dole,jer dozvolu za bilo kakav rad nisi imao.Sta ti preostaje a da je ;posteno: raditi :na crno na bausteli;(gradjevini).Ili mutne radnje, sta ja u tom momentu nisam ni pimisljao.
Da zaljubio sam se priznajem...eh samo da ne bi toga dopa...
NAastavak slijedi.:Toli vozdra
Pomalo se skidam sa kodeinom,ali dok ufatim priliku,iskoristim je,to jest tajno se ;pocastim.
Posto ostajem bez para,pocinjem da radi sa tatom od M,na bausteli,i to ga se sjecam kao najtezeg djela mog zivota,odkad sam
tu vani.Radilo se od 7 do7,ja mrsav,cesto na krizi,a poso pretezak....Vjerovatno znate sta su rigips plate,e ja sam ih nosio na spratove do majstora.Ma kratko i jasno odvalio sam .Cesto sam poslije posla ko zvijer trcao da nosto nabavim.
...Ali sta se desava,M tad zatrudnjuje,i mi prvo odlucujemo da idemo obadvoje u bosnu, ali nakon par dana ipak se dogovaramo da je bolje da ostanem ma makar bez papira,onako na crno.
Nakon par dana ona iznajmljuje stan i mi se selimo kod nje.Kao sto sam rekao ona je imala dobro placen posao,i svako jutro kad bi krenula na posao,ostavila bih 20,30,a nekad i vise zavisi sta sam trebao nabaviti od hrane,tako da sam svaki dan imao bar jednu sigurnu kuglu.Bilo mi je pravo jebeno ja se rokam ,ona trudna,ja tu na crno, jedna policiska kontrola,odmah mi je noga.
Tako zivotarimo do kad dobivamo prelijepu,a na moju veliku srecu,zdravu djevojcicu.
Tako da sam bio sa njom cijelo vrijeme dok se poradjala u sali,mada nije smijela reci da sam ja otac,posto nisam nigdje zaveden nego sta vise odjavljen da sam nap
Ja se cijelo to vrijeme zajebajem,malo sa kodeinom,a kad sam sa parama sa dopom.Ponovo podvlacim nikad nisam bio narkoman da sam morao zakljucati(mada je geil)nego uvijek sam pazio da se ne provalim kod poznanika, narocito kod M.
NAstavice se
Last edited by berliner on Thu Jan 13, 2011 9:20 pm, edited 1 time in total.
Mislio sam dok dobijem djete 100% prekidam sa svim drogama,ali prvo sto sam uradio(gdje bi se neki ljudi posteno napili)je bilo da sam se pocastio,dva sata nakod sto moja ;princeza;dolazi na svijet.
Poslije sam mislio;pa ja djete ne treba oca ako je narkoman;i ovde to tako funkcionise da lako mozes i ostati bez djeteta,ako si alki ili djanki.Savjest proradi i ja ko zna koji put obeca sebi da od danas objavljujem rat heroinu.
Nabavljam metadon ,zatvaram se kuci,skidam se jer smo odlucili ici u Bosnu da se vjencamo, pa da bi se ja mogao legalno vratiti da dobijem dozvoljen boravak,jer M ai moja princeza imaju njemacko drzavljanstvo.
Kupujemo avinske karte(sve troje)nosimo par hiljada dm,i dolazimo u moj grad u bosni sa namjerom da to sto brze zavrsimo.
Odmah nakon par dana nakon smo stigli u bih,vjecavamo se i u mene opet ulazi demon.
Srecem jarana, sa dopom ranije nije imao dodira,kaze joj jarane,s konja obara.......MA REKO ssssssssAMO ddAAAnASSSS!!!!ili samo sad.E od tog dana ja pocinjem (dop boli glava)svaki dan saljem jarana ,da se ja ne ofiram, on nam kupuje i mi se razilazimo.Isto tako idemo u njemacku ambasadu da podnesemo zahtjev za spajanje porodice,jer smo sad bracni par.
Jedva nekako(ilegalno)ubrzavamo proceduru tako da dobivamo termin za 20 dana( a inace se cekalo do 5 mjeseci).
Ja sam svaki dan trosio ,sa jaranom zajedno oko sto dm tako da je i M primjetila da pare tako rec nestaju.Ah svasta sam izmisljao duzan ,ovom duzan onom od prije itd.
NASTAVICE::::eh da ne samo tog dopa