Sale malo je cudno videti te posle toliko godina ovde na ovom forumu. Ali posle citanja svih tvojih pisanija kockice su se nekako slozile i sve je dobilo smisao. Ja sam te poslednji put videla pre mnogo godina na jednom od onih sastanaka u Domu omladine. Dosao si sa majkom. Ostao si mi u secanju kao drag momak. Drago mi je da sam bila u pravu.
Lena
Narkomanija je IZLEČIVA bolest
Moderator: sanela
Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest
Pa Vi imate bas ozbiljne probleme.Bez ljutnje ali kao da je ovo pisao Ilija Cvorovic(balkanski spijun).saša-ex wrote:Eh zdravo narkomani.Citam ove mailove i vidim da je entuzijazam veliki da se ide na skijanje i cevape u Sarajevo.I svu ostalu zajebanciju.Ali ja bih volio da uradite nesto malo konkretnije od toga,da ovo bude tematska konvencija.Mi u NA Sarajevo ne znamo (ocito) mnogo o vezama i NA.Mene licno je to u proslosti kostalo jako mnogo i ne bih zelio da se sa takvom tradicijom nastavi.Mi koji smo duze u oporavku,cesto to koristimo i emotivno i sexualno se uplicemo u veze sa njukamerima,u Sarajevu je to skoro pa pravilo.Volio bih da ova konvencija bude na tu temu,jer taj 13 korak nas je vec dovoljno kostao i mislim da zbog njega NA Sarajevo ce da ima velikih problema.Imamo ih i sada,jako smo obiljezeni zbog toga i ljudi izbjegavaju da nas preporuce ,ili uzmu za ozbiljno...
Calo Sanjin
dal' mi steti droga leti?
Ovo je pisao Manson s foruma, a ne saša-ex.tess wrote:Pa Vi imate bas ozbiljne probleme.Bez ljutnje ali kao da je ovo pisao Ilija Cvorovic(balkanski spijun).saša-ex wrote:Eh zdravo narkomani.Citam ove mailove i vidim da je entuzijazam veliki da se ide na skijanje i cevape u Sarajevo.I svu ostalu zajebanciju.Ali ja bih volio da uradite nesto malo konkretnije od toga,da ovo bude tematska konvencija.Mi u NA Sarajevo ne znamo (ocito) mnogo o vezama i NA.Mene licno je to u proslosti kostalo jako mnogo i ne bih zelio da se sa takvom tradicijom nastavi.Mi koji smo duze u oporavku,cesto to koristimo i emotivno i sexualno se uplicemo u veze sa njukamerima,u Sarajevu je to skoro pa pravilo.Volio bih da ova konvencija bude na tu temu,jer taj 13 korak nas je vec dovoljno kostao i mislim da zbog njega NA Sarajevo ce da ima velikih problema.Imamo ih i sada,jako smo obiljezeni zbog toga i ljudi izbjegavaju da nas preporuce ,ili uzmu za ozbiljno...
Calo Sanjin
da,sanela,ali sasa ex je upravo sada i u ovom vremenu nasao za interesantno da ponovi ovaj post.misao je mansona,ali radnja postavljanja ove misli,sasina.zasto?
- Zona Sumraka
gospodjo jano, postavljeno je iz razloga sto manson nema pristup forumu...a tajming ima veze sa konferencijom koja uskoro treba da se odrzi u Sarajevu...
i mislim da stvarno nema potrebe da se stvara neka dodatna fama u vezi ovoga...
Potpisujem ovo....Zona Sumraka wrote:gospodjo jano, postavljeno je iz razloga sto manson nema pristup forumu...a tajming ima veze sa konferencijom koja uskoro treba da se odrzi u Sarajevu...
Zona je u pravu.
Druže Saša, baš smo se super ispričali sinoć... fino mi te bilo vidjeti.
Vidimo se uskoro akobogda ponovo. Ali poslije toga eto nas u Bg, na tvoju teritoriju
I to ću ja da vozim ovaj put, nećeš ti morati dolaziti po nas, kao prošli put kad smo te šokirali količinom prtljaga
Jedva stadosmo u auto, sjećaš se?
I da, u vezi onog pitanja za forum, odobreno, ali na tvoju odgovornost
Samo još da Avdiju uganjam da to tehnički odradi.
Pozdravljam te :smt006
Vidimo se uskoro akobogda ponovo. Ali poslije toga eto nas u Bg, na tvoju teritoriju

I da, u vezi onog pitanja za forum, odobreno, ali na tvoju odgovornost

Pozdravljam te :smt006
.
Last edited by anfakabl on Wed Dec 09, 2009 6:53 pm, edited 1 time in total.
all that I want is to play