dali je istina
Moderator: sanela
Re: dali je istina
Nego da se vratimo na konkretno....Moje misljenje je da je apstinencija od 5 dana sasvim dovoljna za mudro sagledavanje problema i donosenje odluke-nikad vise droga. Moze se cak i reci BRAVO, napravljen je prvi korak. A tada, na tom koraku, moze se uzeti sloboda i castiti za prvi mali jubilej, naravno, ne vise od polutke u nuve. Posto ce se apstinencijalni sindrom pojaviti vec sutra ujutru, kao stari dobri prijatelj, dozvoljava ti se, kao iskusnom apstinentu, da nastavis sa povremenim uzimanjem heroina i narednih mesec dana. Tada, u toj kriticnoj tocki, treba se opet vratiti na odrzavanje apstinencije, kao naseg primarnog stanja. Za utvrdjivanje tog nama dobro poznatog gradiva, dovoljno je samo par sati, posto smo vec,jelte, iskusni u tome. Nakon toga, nastaviti sa gudriranjem. Preporucuje se uvodjenje subotexa-oxona, kao jos jednog pomocnog sredstva u odrzavanju apstinencije. I eto-to je konacni recept za uspesno skidanje uz povremeno uzimanje supstance.
SAMO CEO ŽIVOT...
E jebiga sad.
Pa ako ovo nije bar solidan post,neznam sta je.
Necu o drugim,o sebi cu.Evo izvinjavam se sto si bar na trenutak pomislila da te prc...To sto sam napisao da sam se zadihao dok sam citao,je samo moj(izgleda bjedni)pokusaj da budem duhovit.Mislio sam reci da pises tako da koristis puno rijeci,znacenja,misli,objasnjenja u recenici.
Nista strasno i mozda je do mene,mozda sporije kopcam,ali to nikako nebi trebalo da koristis jer sam ja ipak narkoman sa psihickim poremecajem ponasanja.
Evo da je meni neko postavio pitanja koja sam ja tebi,probao bih bar nesto odgovoriti.
Kod mene nista specijalno,ovih dana sam bolestan i kuci.To se vidi jer sam skoro cijeli dan ispred kompa.
Sto se tice ovisnosti,lijecim se substitutom Suboxonom i dosta dobro mi prija.Pozudu nemam,a i rjesavam neke mozgovne probleme da bih postepeno prestao i sa bilo kakvim medikamentima.
Volim dobre ljude,volim da se druzim i volim zene sa dobrim nogama.Volim da se zajebavam,ali nikako da podjebavam!
Ne volim smradove,hinjce,olos,podlace i nekulturnu raju.Ne volim uvlakace,nevolim zlobne ljude koji mrze druge bez razloga ili sami stvore ljubomoru na osnovu fikcije.
Slazem se da je gomila lazi na forumu,ali mi ne smetaju ljudi koji lazu jer ih je sramota sto se rade ili uzimaju terapiju i kriju.Njima bih uvijek pomogao koliko ja,substitas, mogu svojim licnim iskustvom i koji smatraju da im mogu pomoci i ako topim Suboxon.
Visok sam,imam plave oci,ali sam malo zguren.Trudim se oblaciti lijepo i obavezno uredno.Modni uzori su mi decki iz Take That,jebiga.
Kada bih birao da budem neko drugi (nikad nebih ali) bio bih Robbi Williams.
Ne volim se izrugivati ruznim i osobama sa poremecajima,kako psihickim tako i fizickim,ali rado jebem bezobraznu olos,mada to nikad ili skoro nikad ne radim po forumima.
:smt111
Pa ako ovo nije bar solidan post,neznam sta je.
Necu o drugim,o sebi cu.Evo izvinjavam se sto si bar na trenutak pomislila da te prc...To sto sam napisao da sam se zadihao dok sam citao,je samo moj(izgleda bjedni)pokusaj da budem duhovit.Mislio sam reci da pises tako da koristis puno rijeci,znacenja,misli,objasnjenja u recenici.
Nista strasno i mozda je do mene,mozda sporije kopcam,ali to nikako nebi trebalo da koristis jer sam ja ipak narkoman sa psihickim poremecajem ponasanja.
Evo da je meni neko postavio pitanja koja sam ja tebi,probao bih bar nesto odgovoriti.
Kod mene nista specijalno,ovih dana sam bolestan i kuci.To se vidi jer sam skoro cijeli dan ispred kompa.
Sto se tice ovisnosti,lijecim se substitutom Suboxonom i dosta dobro mi prija.Pozudu nemam,a i rjesavam neke mozgovne probleme da bih postepeno prestao i sa bilo kakvim medikamentima.
Volim dobre ljude,volim da se druzim i volim zene sa dobrim nogama.Volim da se zajebavam,ali nikako da podjebavam!
Ne volim smradove,hinjce,olos,podlace i nekulturnu raju.Ne volim uvlakace,nevolim zlobne ljude koji mrze druge bez razloga ili sami stvore ljubomoru na osnovu fikcije.
Slazem se da je gomila lazi na forumu,ali mi ne smetaju ljudi koji lazu jer ih je sramota sto se rade ili uzimaju terapiju i kriju.Njima bih uvijek pomogao koliko ja,substitas, mogu svojim licnim iskustvom i koji smatraju da im mogu pomoci i ako topim Suboxon.
Visok sam,imam plave oci,ali sam malo zguren.Trudim se oblaciti lijepo i obavezno uredno.Modni uzori su mi decki iz Take That,jebiga.
Kada bih birao da budem neko drugi (nikad nebih ali) bio bih Robbi Williams.
Ne volim se izrugivati ruznim i osobama sa poremecajima,kako psihickim tako i fizickim,ali rado jebem bezobraznu olos,mada to nikad ili skoro nikad ne radim po forumima.
:smt111
narkoman sam al' najlepsi.
super, cinis se kao dobar decko....
a ti sasa, je da sigurno to mislis, evo jugo vidis o cmeu ti pricam... eto ti primjer, prc.... na fino, strasno, neki ne odustaju
a ti sasa, je da sigurno to mislis, evo jugo vidis o cmeu ti pricam... eto ti primjer, prc.... na fino, strasno, neki ne odustaju
[youtube][url]http://www.youtube.com%20/watch?v=3Vkmhc2u%20YU[/url][/youtube]tina26 wrote:meni je na sceni bilo tesko sto to znaci?????
i vjerujte mi meni je zadnja preokusapcija u zvotu da ovdije ikoga zadovoljim , ili da s enekome svidim ili uvucem u znas se sta, sto vi mislite to je vas stvar, sto jamislim to je moja stvar, svak ima pravo ovo je intrne t reci sovje misljenje, i ja to aposlutno postujem. da se ne slazem ito imam pravo reci, ja eto na uzimam dosp samo zbog sranja, da sad mi je zivot ok, ali eto ja ako naglaska na ako cu ga uzeti jednog dana uzeti cu samo jer eto da se malo opustim, ali necu zaista opet objasnjavati jer sve sam vec rekla, i nema smisla ponavlja.
dal' mi steti droga leti?
Ova tema ide pod ključ i moooooolim te nemoj me na pp ubijati pitanjima zašto je zaključana i kak je to nepravedno. Zaključana je jer nema nikakvog smisla natezati se oko toga da li se uzimanje dopa može kontrolirati ili ne i da li si ti astrid, jer većina ljudi s foruma zna odgoovre na ta pitanja. I cilj teme je bio nešto treće... to je apsolvirano i that's it.