YugoS wrote:Ni meni nije k'o Vladi glavozanu,uspjesnom apstinentu,vidjenijem djeliocu sa Marin Dvora i satrologu.
Glava blago prema naprijed,guzovi izbaceni i brzi hod u stilu NistaMeNepitajZurim.
Momak koji obecava sa bezbroj mogucnosti ali samodestuktivan.Konja gomila,ali ga jebe kubikaza.
Jebes...jebes...kubikazu,ovaj put.
Komsija, tebe ta upala pluca pravo dobro radi

... Ako me sretnes negdje na ulici, zovi na pivu. Meni uvijek roj misli oko glave, pa od njih nista i nikoga ne vidim.
E ljudi, budimo realni - naravno da ja nisam platio veceru. To je odradio sponzor. Jebiga, balvansko pleme sve bukvalno shvata, pa i taj odnos sponzor - sponzorusa... Jebote, kad ja ovakav nikakav imam opasnog sponzora, kakvog bi tek pcelica Adam mogla zbaviti, zanosno vrckajuci nestasnim guzovima na bajku do Palica i nazad !!! Adame, supcnino ( ne mislim nista lose, nisam ja zao covjek) pederska, oduvijek si bio tip koji je volio sebe pohvaliti na forumu (kad vec niko drugi obicno nece)... Do prije nekoliko mjeseci si jos imao i neke mjere u svemu tome, ali si u medjuvremeno totalno izgubio kompas. U tebi sve kipti, jebiga, od hvalospjeva upucenih samom sebi... U cemu je problem, glatka bilijarska kuglo ? Tvoj imaginarni svijet vrhunskog jebaca/menadzera/bajkera/matorog klinca se lagano raspada pred zaguljenom lavinom zivota i ovisnoscu ?
Nadam se da ces se slomiti, da ce ti obmanjivanje samog sebe, ma koliko ga intezivirao i ubijao sve zive i mrtve na forumu svojom skromnoscu, dosaditi i propasti i to. Da ces shvatiti koliko je nebitno jesi li neotkrivena nova Lady Gaga iz polja kukuruza, sa zakrzljalim penisom i razdrndanom vaginom ili obicna blijeda krastava nesrecna zaba iz Salasa u Malom ritu.... sve dok si ovisnik koji je u problemu.
Onda ces mozda nekome biti i simpatican, kad budes trazio pomoc. Mozda ti predloze i neku komunu za pedere ili, ako takva ne postoji na planeti Zemlji, onda da te barem prime u zenski Reto. Evo, probacemo to preko Saleta da ti izganjamo u Beogradu...
Petak 13., Majks Majers je izasao veceras i pravi sranja po ucmalim varosicama u truloj unutrasnjosti Amerika... Bas lijepa noc za zapoceti novi ciklus serijskih ubistava... Ja veceras, ipak, odmaram. Nije lose. Za sutra kao imam neke romanticne planove. Za sve je moj sponzor kriv, da se ne lazemo. Kako su stvari krenule, ne bi cudilo da NA uvede novu, 13. tradiciju : Nemoj da ti ...................... bude sponzor

. Bez posebnog objasnjenja i razrade pitanja kako se doslo do te tradicije. Jebiga, strasno je ovo sto se dogadja. Ali, sve u svrhu oporavka, mislim.
Pozdrav ekipi, narocito balvanaskom plemenu.