CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CfwBIYv3ILY[/youtube]
Last edited by bojanol on Thu Dec 17, 2009 9:47 pm, edited 1 time in total.
Re:
Platičevo je zakon, jbš Beograd. Pogotovo zimi i nedeljom.
Znači panduri se izakcijali, jel' počela Sablja 2 ili je ministar smislio neki novi naziv?
Danas je krasan dan.
Bratko, druže moj sa tombole, mogli smo na klizanje popodne.
Znači panduri se izakcijali, jel' počela Sablja 2 ili je ministar smislio neki novi naziv?
Danas je krasan dan.
Bratko, druže moj sa tombole, mogli smo na klizanje popodne.
all that I want is to play
Mene je vazda fascinirala pandurska kreativnost, ne ova akcija se ne zove Sablja, nego MORAVA.
Znači davljenje. Ma smejurija, pričaju klinci da su ih cimali dan-dva, i to je to, verujem da je već sad sve po starom.
A Platičevo je ekstra, sigurno je bolje od Beograda, ima sve sadržaje koje jednog tridesetogodišnjaka ili nju nepovratno vezuju za blatnjave ulice i miris krava.
Znači davljenje. Ma smejurija, pričaju klinci da su ih cimali dan-dva, i to je to, verujem da je već sad sve po starom.
A Platičevo je ekstra, sigurno je bolje od Beograda, ima sve sadržaje koje jednog tridesetogodišnjaka ili nju nepovratno vezuju za blatnjave ulice i miris krava.
Nemojte zajebavati,selo je okej
Ooo kako divan dan,nedeljan ... Na sporetu ni sarme, niti bilo kakvog kuvanja na vidiku
Opsovacu majku Al Bundy-u(ili Peg,ne znam momentalno)i otisnuti se sa klincima u osvajanje prasume,jerbo ''Survivor'' je mnogo in i fancy ovih dana.Ili je to'' Farma''?Nema veze...balega tamo,balega 'vamo
Vrijeme je suncano,onaj Sting cvili''message in the bottle'',sve je kako treba biti...
Pozdrav narkomani i nedajte da vas nesto sjebe.Naravno pozdrav i za voditeljicu ovog programa, dragu nam Sanelu

Ooo kako divan dan,nedeljan ... Na sporetu ni sarme, niti bilo kakvog kuvanja na vidiku

Vrijeme je suncano,onaj Sting cvili''message in the bottle'',sve je kako treba biti...
Pozdrav narkomani i nedajte da vas nesto sjebe.Naravno pozdrav i za voditeljicu ovog programa, dragu nam Sanelu
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Kazu da je sreca kad ugazis u balegu. Isto kao kad te posere ptica. Jako logicno. Za Vuddoja sumska pjesma slijedi na kraju ovih gluposti koje pisem... Za mene cekic u glavu da bih mogao zaspati. Imam velika ocekivanja od sutrasnjeg dana. Ako me posere ptica, mozda se i ispune.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tsqAhEc2nuY[/youtube]
Ostatku dzanerske publike zelim da nagaze govna...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tsqAhEc2nuY[/youtube]
Ostatku dzanerske publike zelim da nagaze govna...
Ako je sreca ugaziti u balegu,ja sam najsrecniji covjek sjeverne Bosne.Ako jos tome dodamo kakve halucinogene iz balege nichu
Vlado,mozda se neki vrabac i smiluje sutra.Izazivaj ih malo,budi kreativan
Dobri 357...

Vlado,mozda se neki vrabac i smiluje sutra.Izazivaj ih malo,budi kreativan

Dobri 357...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Malo je vrabac Vudd... Meni bi jedino kondor mogao donijeti srecu. Ono, bas da me posere do bola.
Danas je tacno 3 mjeseca otkako sam posljednji put prckao po nedozvoljenim materijama. Svejedno mi je. Mislim, zivim sjeban zivot. Ali da se drogiram, zivio bih jos sjebaniji. To znaci da je apstinencija ok.
Pozdrav. Vjerovatno necu pisati nekoliko dana. Budite zivi...
Danas je tacno 3 mjeseca otkako sam posljednji put prckao po nedozvoljenim materijama. Svejedno mi je. Mislim, zivim sjeban zivot. Ali da se drogiram, zivio bih jos sjebaniji. To znaci da je apstinencija ok.
Pozdrav. Vjerovatno necu pisati nekoliko dana. Budite zivi...
Kao što sam napisala jučer, nemam trenutno interneta kući, prelazimo sa Moneta na ADSL valjda, nisam sigurna (samo znam da će biti bolje i povoljnije) i tek sad vidim koja je to navlakuša!
Kompjuter bez konekcije uopće ne koristim, ni u sobi ne provodim vrijeme... A krepala bih da ne dođem provjeriti šta ima ovdje i ne nahranim virtualne ribice i ne poberem grah na Farmi!
Pozdrav općem rasulu, narkosima i alkosima! :drinkers:
Kompjuter bez konekcije uopće ne koristim, ni u sobi ne provodim vrijeme... A krepala bih da ne dođem provjeriti šta ima ovdje i ne nahranim virtualne ribice i ne poberem grah na Farmi!

Pozdrav općem rasulu, narkosima i alkosima! :drinkers:
Potpis.