morala sam se malo saliti ....
zivjeli

hehehe.
kokane that was 4u....u get it don't u:)
Moderator: sanela
Nisam ovo do sad primijetio... A veceras me je Safin povalio, pa naizmjenicno gluvarim po forumu i radim sklekove kao sumanut.kokan wrote:Mislio sam na vreme dok si bila veseli konzument. Ovo sada je nesto drugo i pod mnogo jacom kontrolom, mada bi moglo delimicno da se primeni.
Iza mog pitanja stoji jedna konstatacija. Naime ako postoji nesto sto ti na krace ili duze vreme skrece paznju sa alkohola ili droge, to znaci da tvoja zelja NIJE ZABETONIRANA u strukturi tvoje psihe, jer da je tako nebi nikad prestala, vec je pre svega generisana tvojim trenutnim emotivnim stanjem. Sa promenom emotivnog stanja menja se i intenzitet zelje tj. moze biti ili jaca ili slabija, ali moze i potpuno da nestane.
To sam hteo da kazem. Znaci trik je u tome da isprovociras samog sebe i prebacis se sa jednog nivoa na drugi. Da li smo mi to u stanju da uradimo, ili da ostavimo shamane da se zajebavaju sa tim stvarima?
i kod mene kad jedemzvrky wrote:To ti je Kokane isti problem i kod narkomanijePrimetio sam da mi se najvise pije kada sam emocionalno nategnut tj kad mi je emocionalni balans poremecen u bilo kom pravcu, gore ili dole tj. pozitivno ili negativno. Uzrok moze biti konflikt bilo koje vrste (najcesce), zadovoljstvo zbog uradjenog posla, bilo kakav strah, ushicenje zbog neke ribe, osecaj nemoci,
gubitak necega ili nekoga... itd, mozete da krenete da redjate.
nazalost skoro sve!