To mi mama kupila mačence kad je bila odsutna. Već smo mi imali sijamskog mačka kad smo živeli u NS, a ovo je sad iz Temerina, uvoz, devojčica - Milicaaaaa

Moderator: sanela
Ma lažeš ?????????Samantha wrote:moja komsinica ima dvije sijamske macke. stalno ih pusta van, a onda one ulaze kod mene. navece gledam film, a one se tako sunjaju ne mozes da ih cujes i onda se prapadnem umalo me nije srce uhvatilo neku noc. elem probudim se jedno jutro pored macke. umrem na mjestu. tada odlucim da ih obe otrujem. bez ikakvog dvoumljenja. taman krenem da se informisem oko potrebnih sredstava kad ono jedna nestade. sada treba da sredim samo jednu.
ja imam buve, Imas koju tabletu za mene?PsyTechGirl wrote:Ja mislim stvarno, onako najiskrenije, da se niko od Vas ne može porediti sa mojom devojčicom (pa čak ni *adam, a ni Boban).
zaprašila sam je danas, dala joj 1/4 neke tablete protiv buva i ostalih zajebanata
Moj Bobi, pa ne ide ti to tako, kad ćeš se više liječiti od te droge?BOBAN wrote: Imas koju tabletu za mene?
Ma izlecen sam ja samo mi cesanje ostalo, a i ovi drugi zajebanti kao ti i psy pa reko da ako ima 1/4 mozda ako je ostaloAnAna_mo wrote:Moj Bobi, pa ne ide ti to tako, kad ćeš se više liječiti od te droge?BOBAN wrote: Imas koju tabletu za mene?