...Pocelo je tako bezazleno..

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

unique_

...Pocelo je tako bezazleno..

Post by unique_ »

Moradoh izbrisati,hvala svakome ko me citao :( :) :oops:
Last edited by unique_ on Thu Dec 24, 2009 12:05 pm, edited 1 time in total.
Uspjela sam!!! :)
AnAna_mo

Re: ...Pocelo je tako bezazleno..

Post by AnAna_mo »

Moraš prvo sebi da pomogneš, sama dva ovisnika nažalost ne mogu zajedno, koliko god ti mislila da hoćeš i možeš. Vjeruj mi, jer znam iz iskustva - svog i još X ljudi.
Ja ti želim sve najbolje i oprosti ako sam bila gruba u prošlim postovima.
Samo zapamti, da moraš prvo gledati sebe, njemu ne možeš pomoći ako on sam to ne želi.
Sretno!
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

E jebiga unique_.. Morala si znati da će se to desiti, a verovatno si to u sebi i očekivala..
Nisi ti kriva i ti tu ne možeš ništa.. A izgleda ni on..
Dzaba, tvoje želje ne čine vezu, nego ono što se dešava je čini..

Moj predlog ti je da ispadneš tolika 'kokoška' i da mu se nikad više ne javiš.
Spašavaj svoju glavu dok si na vreme, jer njemu TI NE MOŽEŠ NIKAKO SADA POMOĆI!!! To ti ja garantujem ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Ćao. kažeš izvučiću se ja, moram. mila pa sada radi na tome.. istraj.. pozdrav
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
unique_

Post by unique_ »

hvala vam svima...
kokoskaaaaaa sam i to podobra..toliko ga obozavam,volim ga naprosto vise nego sebe..da sam prije par dana uzela tablu lexaurina po 6mg i sve i h popila..naravno zavrsila sam u bolnici na ispiranju zeludca..nekako mi se sve smucilo,muka mi je od zivota,od svega..cula sam se sa njim poslije toga,on je galamio na mene...toliko sam slaba... :cry: :cry:
Uspjela sam!!! :)
sanela

Post by sanela »

Ti umjesto da spašavaš sebe hoćeš da se ubiješ... šta reći? :roll:
Boban

Post by Boban »

unique_ wrote:hvala vam svima...
kokoskaaaaaa sam i to podobra..toliko ga obozavam,volim ga naprosto vise nego sebe..da sam prije par dana uzela tablu lexaurina po 6mg i sve i h popila..naravno zavrsila sam u bolnici na ispiranju zeludca..nekako mi se sve smucilo,muka mi je od zivota,od svega..cula sam se sa njim poslije toga,on je galamio na mene...toliko sam slaba... :cry: :cry:

Ja mislim da si ti jedna razmazena princezica kojoj je dosadno.Imao sam priliku da pricam sa jednom takvom nedavno samo do duse starijom.Sta ces ti sa narkomancinom?Pored toliko momaka normalnih tim si nasla iskolovanog prichacha bajki.Drugi put kad budes u depresiji zbog nesretne ljubavi uzmi lastiz pa preskachi,ili pokidaj glavu barbiki ili kenu.Pozdrav
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

ćao ahahahaha oj moj Bobane ti i tvoji komentari uvjek me nasmiju... :smt081 :smt082 A ti bona šta ti je to trebalo da ločeš tolike lexsiliume, veliš iz ljubavi.. pa naravno da ljubav boli ali toliko baš.. hm.. ne znam šta bih ti rekla I ja sam puno puta voljela ali tako nekad mi nije ništa palo na um glupo... iz ljubavi se rade loode stvari, a ne glupe... želim ti sve najbolje.pozzzz.. [-X
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
lexilium

Post by lexilium »

Prvo shvati da su njemu važnije tvoje pare nego ti a ti se posveti sebi pusti njega ba dok nisi otišla dalje u veću rupu u kojoj si sad
Mauriko

Post by Mauriko »

Samo mi nikad nece biti jasni ti likovi... sto daju dop curama ili drugarima i navlace ih... Mislim znam ja zbog cega je tako, ali....

Ja recimo nikad nisam mogao tako nesto da uradim, ni travu nisam dao nekom ako mu je pocetak, a kamoli prvi put...
Who dares, wins !
Post Reply