STA NAJVISE MRZITE
Moderator: sanela
Re: STA NAJVISE MRZITE
Ma koliko ja pricao da ne mogu da ne volim,shvatio sam da nacionalizam prikriveni ili ne me strahovito izuje iz cipela.
Mrzim kad mrzim....al moram ponekad 

- Guta_Retas
ova ti je recenica za 10...i mene to nervira,ali nisam brate andjeo,trudim se biti dobar ali omakne nekad i to me nerrrvvviiirrrraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tužna wrote:Mrzim kad mrzim....al moram ponekad
So rise and be your master you don't need to be a slave
iako to ne želim ali jače je od mene i mrzim fanatične skupine ili pojedince koji se smatraju bogom dani od nas običnih ljudi,posebno neke vjerske manjinske grupe ili što već :vom:
- PsyTechGirl
Kakvi ste mi vi to narkomani, kad niko nije rekao - SEBE !?!
Ja najviše mrzim kada nešto naumim da uradim a ne mogu odmah.. A ako ne mogu odmah, posle kratkog vremena to ne želim da radim uopšte ..
Ja najviše mrzim kada nešto naumim da uradim a ne mogu odmah.. A ako ne mogu odmah, posle kratkog vremena to ne želim da radim uopšte ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PROČITAJ ME
mrzim kada igram pleya, i na pola igre, tačnije od par sati igranja nafuram se toliko i disk mi zaštopa... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu katastrofa. Strašno.. ma bacim sve i prebacim se na net, da si ublažim bol.
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Evo, ja prvi da kažem da MRZIM NAJVIŠE SEBE!!! Istini za volju, nisam narkoman (još), ali sam zato mračna pijandura, čovek koji ima sve, ali kome je esencija života sabijena u flašu ili konzervu, i u čijoj glavi nema nijedne lepe misli. Mrzim sebe jer nemam muda da prekinem ovu agoniju, ali još uvek mogu da održavam privid normalnosti, mrzim sebe jer nemam muda ni da odem u jebenu Palmotićevu, jer se bojim da mi u zdravstvenom kartonu ne piše "alkos", jer, zaboga, šta o meni će da se priča po selendri zvanoj Beograd, prestonici ovog farisejskog pozorišta.
PsyTechGirl wrote:Kakvi ste mi vi to narkomani, kad niko nije rekao - SEBE !?!

Toliko stvari ne volim...mozda ponajvise ljudsku glupost.
Ajmo, dajte topic "Sta najvise volite", ovo je prelako!

Jump or die!